Bıktım eşimin anne baba sevdasından!

Onceadalet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
415
301
33
39
İyi geceler herkese
Artık son noktadayım.Boşanma aşamalarına geldik,tekrar tekrar fırsat verdim ama olmuyor.Evlendiğimiz günden beri sırf yakın oturmayı kabul etmedim diye onları soyutluyorsun,onları istemiyorsun.Annem de annem babam da babam.Ben de varım dediğim de sen onları yok sayarsan ben de seni yok sayarım diyen bir adam.Evlendiğimiz günden beri onlara gittim kaldım,aradım ettim ama nişanlıyken yakın oturmak istemedim evlendiğimizde iki aile de tel açıp gelsin toparlanırız dedim diye benden kötüsü yok.Yapıcı da konuşsam sanki onları sil demişim gibi tepki gösteriyor.Örneğin sinirli bir şekilde onları hastaneye götüreceğim yakın oturup her gün görüşeceğim diyor.Ben bir şey mi diyorum dediğimde diyemezsin zaten deyip sürekli tersleniyorum.Boşanma aşamasında evlerimiz ayrıyken bile yuvayı kurtarın diye bir kere bile ne beni ne ailemi aradılar.Eski günlerin hatrına da yaşım 35e geldiğinden de bir türlü bitiremiyorum.Çocuk sahibi olmak için de çok geç kaldım.Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum.Ne olur bana biraz cesaret verin hanımlar!

Adam koca olma niyetinde degil ki. Daha o evden cikamamis. Kendi cocukken bu cocuk ruhlu adsma cocuk mu yapilir? Karisinin sorumlulugunu almayan adama cocuk sorumlulugu mu verilir? Kaldiramaz ki.... annem de annem diyorsa verin annesine gitsin.

Canım sen gelin gittiğini mi sanıyorsun? Artık erkekler gelin olarak alınıyor haberin yok mu ? neyse ciddi olalım şaka bir yana da böyle sorunlar her evlilikte var. Allah yardimcin olsun sabret, çocuğunuz olunca evlilik oturur zamanla. Artık kendi aileniz olduğu sorumluluklariniz olduğu gerçeği kabullenilmeye başlar. Ama garantisi var mi hiç emin değilim hemde hiç

canimi erkek ler hep cocuk olurlar aylesine sonu derce düşkün olurlar

Kadının yok sayıldığı bir evde, çocuk mucize bir şekilde aile ortamı yaratmıyor. Kadin çocuklu boşanmayı göze alabiliyorsa hamile kalabilir bu durumda ancak. Kendisinin yok sayıldığı yerde aslında son yapacağı iş hamile kalmak. Bebekler evlilik yara bandı değildir

Yok be arkadaşım değişmicek eşin, maalesef ya sen ayak uydur aksın, yada böle devam edicek. Kendimden biliyorum benimkinin de derdi ablasıydı, yakından ev tutturdu, ses etmedim ben. Sonra inanmazsın evde iki aksamda bir kıyamet, neden yemeğe almıosun neden kahvaltıya cagıtmıyosun. Bide ben calısıorum evde laptopta da çalışmam gerekiyor. Evin işleri falan yetişemiyorum diyorum. Bi gün Allah yukarıda yere kapanıp acı lan bana artık diye ağladığımı bilirim. Onlar yüzünden tokat ta yedim. Neyse yaş 31.ben de umutsuzluğa düşüyorum hiç cocugum olmaz artık gibi geliyor. He bu arada yeni boşandım. Napım dedim canımı mı veriyim yapamadım ben yani. Umarım sen Bi yol bulursun

Tam ben yazacaktım. Ne yazık ki aile düzeni oturduktan sonra çocuk yapılması gerektiğini öğrenemedi bir türlü insanlar

Bu arada aynı benim durumumda olan arkadaşımın da eşi çok anacı babacıydı. Benim evdeki kavgaların hepsi onda da vardı. Çalışma arkadaşım kız çalışıp yani ama eve gidilip yemek yapılıp apırlamalar bekleniyor ve zırt pırt. O çözüm olur diye çocuk doğurdu. Hamileliğin son zamanlarından beri ayrı eşinden kardeşine gecti onda kaldı. Kardeşi ve annesi doğuma götürdüler. Baba müsveytesi çocugu görmeye bile gelmedi. 40ı çıkana kadar beklicem dedi. Bekledi hala kims eoralı olmayınca açtı davayı boşanıyorlar. Yani ne diim Bilmiyorum ki ben böle aileci kocalara. Alın ananıza ablanızla oturun karıymış çocukmuş ne laızmki

Kac yillik evlisiniz? Muhtemelen nisanliyken ev tutulmustur hala bunun kavgasini mi yapiyor ilginc. Tutmasaydi o zaman evi. Bir de gercekten yumurta dondurun ama sadece yasiniz geciyor diye bu evlilige surdirmeyin. Nolcak canim bosanirim alirim cocugu da olmuyor

Bu adam ifla olmaz boşan yakma kendi hayatını çok istiyorsa gönderin gitsin anasının dizinin dibine mutlu olmadıgınız bir evde niye durup zamanınızı boşa harcıyorsunuz. Daha yaşınız genç kurtarın kendinizi

Adam koca olma niyetinde degil ki. Daha o evden cikamamis. Kendi cocukken bu cocuk ruhlu adsma cocuk mu yapilir? Karisinin sorumlulugunu almayan adama cocuk sorumlulugu mu verilir? Kaldiramaz ki.... annem de annem diyorsa verin annesine gitsin.
Evet kendisi çocuk gibi davranıyor.40 yaşında ama her gün onları görmek isteyen süt kuzusu gibi...

Evet bu sefer cesaretli olup arkama bile bakmamam gerekiyor.Sağolun...

Ben de çalışıyorum evim maaşım her şeyim var hep yıkıcılıktan yana sen de benim için kıymetlisin dediğini göremedim bir türlü.inş hepimiz çok mutlu oluruz bundan sonra..

35 yas cooook genc! Simdi ayrilirsaniz hayatinizi bastan kurma sansiniz var. Bu beyni cocukluktan cikamamis ana kuzusuyla mi gecireceksiniz en guzel yillarinizi?
Hayır daha fazla katlamayacağım çocuğum da olmasa gözyaşlarım akarken sadece ailesini düşünen biriyle yapamadım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…