Bıktım eşimin anne baba sevdasından!

Aynı sebeple boşandım, keşke daha önce bitirseymişim. Bence 1 gününüzü bile daha boşa harcamayın..

Ben dw eşimin ilk görüştüğü kişiyim keşke başka birileri ile de çıksaydı da benim de kıymetimi anlasaydı anne bağımlılığından da kurtulsaydı artık hiç ümidim yok sürekli geçmiş takıntısı beraber istememişim sıcakkanlı olmamışım dönüp de aynaya bakmıyor bile...

Ne kadar kıymetli aileleri keşke önce onlar sana evliliği zehir ederim beraber kalkıp oturmazsan ailemle diyecek yürekleri olsa evlenmeden önce

Ne kadar kıymetli aileleri keşke önce onlar sana evliliği zehir ederim beraber kalkıp oturmazsan ailemle diyecek yürekleri olsa evlenmeden önce
AA olur mu ozaman söylerler mi, alıp ezecekler önce nasılsa boşanmak yemez diye agzımıza edecekler. Vallahi böyle düşününce iyiki bırakmışım diyorum.

Cnm bende evliyim inan boşansan başka birinide alsan durum değişmez kocamda aynı ben onlarla aynı evde oturuyorum bak şimdi annesi hastaydi 3 gün hastanede kaldım geldim ev işlerini yapıp yemek koyarım 2 kaynimda var gorumcem alt katta sabah akşama kadar evimizde 2 tanede çocukları var ben sabahları tek kahvaltı hazırlamiyorum çünkü gece 2 fln uykum var alıştım her gün kocamla tartisiyoz sabah yemeginide sen yap bende diyorum evin tüm işini yapıyorum bir kahvaltı kalıyor annen yapsın kalsamda kalmassamda o kalkıyor ne gerek var yine ayni ailesine herşey yapıyorum yine kötü ben siz aynı evdede oturmuyorsunuz bide aynı evde oturduğunu düşün banya ederken bile karışan kaynanam suyu açarken anlamazmışım gibi herseyi söylemesi kocam benim hakkımda en ufak tartışmada doldurması baksan evlilik yıl donumum geçti birşey bile yapmadı keşke guzel söz söylese sen ayrıdasın en azından sık görmüyon biraz onlardan bahsetme inan ne kadar anlatmaya çalışsan ıyi olsan bile kötü gözükürsün ona boşver ben sana ailene saygı duyuyorum beni hic önemsemedin de hayatına devam et sessiz kalmaya çalış bak sorunlar çözülür boşver inan her aile öyle boşanıp başkasına aşık olduğunda bile boşandıktan sonra evlenir misin bilmiyorum eğer evlenirsende kocanla tartistiginda veya ailesiyle ilk duyacağın söz ıyi biri olsaydın bosamazlardi seni inan bunu yaparlar o yüzden bir süre idare et ben kac gece ağladım konuştum ama hep uzaklaştı sonra şunu anladım kimse için değmez Allah için biraz sabredelim boşanmak şeytanın sevdiği sey sen biraz arkadaslarinla gez kafanı dağıt ben dışarıya bile izinsiz gitsem ailesi herseyi söyler ama ayrı olmak başka

Senin işin daha zor Allah yardım etsin.Ama ben bundan çocuk yaparsam ayrılmam daha zor olacak.Yapmasam yaşım geçiyor.Her şeyde beni suçluyor.Hep üzerimde bir baskı hissediyorum.Aileye gittim de kaldım da onlarla problemim yok ama kendisi kız tarafı susar kız tarafı idare eder.Gözü yaşlı kaç gece anlattım yeni bir sayfa açmak için.Ama varsa yoksa nişanlıyken yapılan konuşmaların faturasını ödüyorum.mahkemelerden döndük yine değişmedi artık hepimiz için hayırlısını diliyorum...

Boşanma aşamasındayken nasıl barıştınız
Mahkemeden son gün çok pişmanım diyerek vaz geçirdi o gün geçtikten sonra aynı tas aynı hamam.Artık onun gözünde sadece ben suçluyum.Bitirirsen bitir modunda ve birlikte yaşayacağımız evi ailesiyle aynı binada oturmak şartıyla tutuyor.Uzakken bile ordan çıkmadı ki şimdi çıksın o yüzden tekrar sona geldik...

Aman diyim sakın aynı binaya gitme evliliğinin biteceğini bilsen yine gitme bi insan kaç yaşına gelirse gelsin anacı babacıysa değişmiyor teyzem bu konuda çok çekti hala daha anne babacıdır sadece şu değişti artık teyzemi anne babası için kırmıyor aradaki çizgiyi koruyor ama teyzeme sor bakalım kaç çeşit hastalık var şeker tansiyon... saymakla bitmez böyle bir adam için annesi babası için evliliğini bitirmeyi göze alıyorsa salıver gitsin

Aynen cnm benim imkanın varsa tatile çık 1 aylığına memleket varsa yada sevdiğin bir yer varsa atlasların yada kimsenin olmadığı yer şöyle male ben gidebilseydim hep hayal ediyom tlfnu kapatıp 1 ay ailede kimseye göremeyeceğim kimseyle konuşmayacağım bir yere gitmek cnm bak hayatta basit birşey yok varsada şöyle imtihan dünyası dikkatli ol cnm kendine iyi bak Allaha emanet ol Allah utandırmasın cnm inan şimdide esin senin gibi düşünüyor beni anlamıyor diye biraz ara ver konuşmak isterse konuş istemezse sende konuşma cnm

kusura bakmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz, korkularınıza cesaretsizliğinize kılıf buluyorsunuz.
İki arkadaşım da boşandı, biri tekrar evlendi hem hiç evlenmemiş biri hem ilk kocasından statü olarak daha yüksek biriyle. Üstelik adam ağzının içind bakıyor öyle bir aşk. Çocukları fa oldu maşallah.
Diğeri de çocuğuyla boşandı, tek başına yaşıyor. Fıstık gibi de hayatı var. Arkadaşlarıyla da geziyor, kızıyla da geziyor. Çok huzurlu bir hayatı var.
Evlilik de herkes için hiç bahsettiğiniz gibi değil. Eşine değer veren, annesiyle ailesiyle dengeyi sağlayabilen, evin sorumluluklarını kadınla paylaşan çok erkek var. Her evlilik kötü aman daha iyi mi olacak gibi sözcükler çok saçma kusura bakmayın.

O kadar güzel bir yorum yapmışsın ki aynı bu türden biri ile evlendim ve su an bosaniyorum.evlenmeden önce kadınlar Klubünü kesfedip bu yorumları okusaydim tecrübe olur ve evlilik için acele etmezdim

Lütfen cocuk icin mutsuz olduguniz bi evliliği devam ettirmeyin. Inanın çocuktan sonra herşey daha da zorlasiyor. Ben ki ne eşimle ne de ailesiyle bebeğimiz olmadan once sorun yaşamamış biriyim. Bizde bile anneme yakin oturduğumuz icin torunu en çok kim görüp sevecek yarışları var. Sizin cephede olacakları düşünemiyorum bile

Bu adam böyle. Hayatın böyle mi olsun istiyorsunuz? Çocuğunuzu bu adamla mi büyütmek mi istiyorsunuz

Evet ben de öyle sanıyorum ki kendini evlat olarak hep yetersiz hissederken benim iliğimi sömürecek.Ağzımla kuş tutsam ne yaptın ki sen kızsın tabiki gelmek yaşamak zorundasın diyerek bakıyor hayata.Özellikle onlara bir şey olsa beni düşman ilan eder.O yüzden yol yakınken bitireceğim galiba

Evet herkes boşan kaderinde varsa tek de yaşasan mutlu olursun ömür boyu çekme diyor ancak bir grupta var ki bu imtihan kader değişir yastık değişmez daha kötüsü gelir diyorlar.Artık ne olursa olsun benim katlanacak ve dayanacak psikolojim kalmadı.Ümit verdiniz yazdıklarınızla teşkler...

Benim 3 tanıdığım sırf bu aile sorunları yüzünden boşandılar. Eşler mümkün olduğunca ailelerinden uzakta yaşamalılar. Eğer iyi anlaşıyorlarsa sorun yok ama en ufak bir sorun varsa, o iş çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…