- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Onceadalet
-
İyi geceler herkese
Artık son noktadayım.Boşanma aşamalarına geldik,tekrar tekrar fırsat verdim ama olmuyor.Evlendiğimiz günden beri sırf yakın oturmayı kabul etmedim diye onları soyutluyorsun,onları istemiyorsun.Annem de annem babam da babam.Ben de varım dediğim de sen onları yok sayarsan ben de seni yok sayarım diyen bir adam.Evlendiğimiz günden beri onlara gittim kaldım,aradım ettim ama nişanlıyken yakın oturmak istemedim evlendiğimizde iki aile de tel açıp gelsin toparlanırız dedim diye benden kötüsü yok.Yapıcı da konuşsam sanki onları sil demişim gibi tepki gösteriyor.Örneğin sinirli bir şekilde onları hastaneye götüreceğim yakın oturup her gün görüşeceğim diyor.Ben bir şey mi diyorum dediğimde diyemezsin zaten deyip sürekli tersleniyorum.Boşanma aşamasında evlerimiz ayrıyken bile yuvayı kurtarın diye bir kere bile ne beni ne ailemi aradılar.Eski günlerin hatrına da yaşım 35e geldiğinden de bir türlü bitiremiyorum.Çocuk sahibi olmak için de çok geç kaldım.Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum.Ne olur bana biraz cesaret verin hanımlar!
Boşanmamda en büyük sebebim benim de hayırlısı olsun inşallahAynı sebeple boşandım, keşke daha önce bitirseymişim. Bence 1 gününüzü bile daha boşa harcamayın..
Ben dw eşimin ilk görüştüğü kişiyim keşke başka birileri ile de çıksaydı da benim de kıymetimi anlasaydı anne bağımlılığından da kurtulsaydı artık hiç ümidim yok sürekli geçmiş takıntısı beraber istememişim sıcakkanlı olmamışım dönüp de aynaya bakmıyor bile...benimdide aynı drum evlenen kadar ilk hayatında ki kadın benim anneye babaya aşık varsa yoksa onlar ee iyide kardeşim ne diye evlendin o zaman .. geçen bana diyor ki eşim boyle olacağını bilsem evlenmezdimm ama sensizde olmuyor.. gülsem mi ağlasam mi bilemedimmm
Evet çok bekledim yoluma gitme zamanı artık...Aynı sebeple boşandım, keşke daha önce bitirseymişim. Bence 1 gününüzü bile daha boşa harcamayın..
Ne kadar kıymetli aileleri keşke önce onlar sana evliliği zehir ederim beraber kalkıp oturmazsan ailemle diyecek yürekleri olsa evlenmeden önceHe aynı benim eski manyak. Ablaları pikniğe gitmişti bir keresinde çoluk cocuk. Ondan önceki aksam bende akşam yemeği dediler. Toplam 12 kişi ağırladım.günletden pazar bunlar aradı hadi hep beraber pikniğe gidioz, güzel söledim olmadı bağırdım ben de. Dün zaten bizdeydiler anam ağladı 12 kişilik yemek yapcam diye. Pazar günü bugün uzanıp sırtımı uzatıyım Bi müsaade et, çamasır ım var, haftaiçi iş var dedim diye vallahi çekseydi kameraya siz de izleseydiniz adam çocuk gibi söylene söylene tırnaklarını yedi, habire arıyo onları "bacu ne yediniz, ne içtiniz, he voleybol da mı oynadınız" diye, dürtsem ağlıcak. Ama bunun nefretini birikitirp bana kus kustırdu hep. Diz boyu hakaret.
AA olur mu ozaman söylerler mi, alıp ezecekler önce nasılsa boşanmak yemez diye agzımıza edecekler. Vallahi böyle düşününce iyiki bırakmışım diyorum.Ne kadar kıymetli aileleri keşke önce onlar sana evliliği zehir ederim beraber kalkıp oturmazsan ailemle diyecek yürekleri olsa evlenmeden önce
Cnm bende evliyim inan boşansan başka birinide alsan durum değişmez kocamda aynı ben onlarla aynı evde oturuyorum bak şimdi annesi hastaydi 3 gün hastanede kaldım geldim ev işlerini yapıp yemek koyarım 2 kaynimda var gorumcem alt katta sabah akşama kadar evimizde 2 tanede çocukları var ben sabahları tek kahvaltı hazırlamiyorum çünkü gece 2 fln uykum var alıştım her gün kocamla tartisiyoz sabah yemeginide sen yap bende diyorum evin tüm işini yapıyorum bir kahvaltı kalıyor annen yapsın kalsamda kalmassamda o kalkıyor ne gerek var yine ayni ailesine herşey yapıyorum yine kötü ben siz aynı evdede oturmuyorsunuz bide aynı evde oturduğunu düşün banya ederken bile karışan kaynanam suyu açarken anlamazmışım gibi herseyi söylemesi kocam benim hakkımda en ufak tartışmada doldurması baksan evlilik yıl donumum geçti birşey bile yapmadı keşke guzel söz söylese sen ayrıdasın en azından sık görmüyon biraz onlardan bahsetme inan ne kadar anlatmaya çalışsan ıyi olsan bile kötü gözükürsün ona boşver ben sana ailene saygı duyuyorum beni hic önemsemedin de hayatına devam et sessiz kalmaya çalış bak sorunlar çözülür boşver inan her aile öyle boşanıp başkasına aşık olduğunda bile boşandıktan sonra evlenir misin bilmiyorum eğer evlenirsende kocanla tartistiginda veya ailesiyle ilk duyacağın söz ıyi biri olsaydın bosamazlardi seni inan bunu yaparlar o yüzden bir süre idare et ben kac gece ağladım konuştum ama hep uzaklaştı sonra şunu anladım kimse için değmez Allah için biraz sabredelim boşanmak şeytanın sevdiği sey sen biraz arkadaslarinla gez kafanı dağıt ben dışarıya bile izinsiz gitsem ailesi herseyi söyler ama ayrı olmak başkaİyi geceler herkese
Artık son noktadayım.Boşanma aşamalarına geldik,tekrar tekrar fırsat verdim ama olmuyor.Evlendiğimiz günden beri sırf yakın oturmayı kabul etmedim diye onları soyutluyorsun,onları istemiyorsun.Annem de annem babam da babam.Ben de varım dediğim de sen onları yok sayarsan ben de seni yok sayarım diyen bir adam.Evlendiğimiz günden beri onlara gittim kaldım,aradım ettim ama nişanlıyken yakın oturmak istemedim evlendiğimizde iki aile de tel açıp gelsin toparlanırız dedim diye benden kötüsü yok.Yapıcı da konuşsam sanki onları sil demişim gibi tepki gösteriyor.Örneğin sinirli bir şekilde onları hastaneye götüreceğim yakın oturup her gün görüşeceğim diyor.Ben bir şey mi diyorum dediğimde diyemezsin zaten deyip sürekli tersleniyorum.Boşanma aşamasında evlerimiz ayrıyken bile yuvayı kurtarın diye bir kere bile ne beni ne ailemi aradılar.Eski günlerin hatrına da yaşım 35e geldiğinden de bir türlü bitiremiyorum.Çocuk sahibi olmak için de çok geç kaldım.Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum.Ne olur bana biraz cesaret verin hanımlar!
Senin işin daha zor Allah yardım etsin.Ama ben bundan çocuk yaparsam ayrılmam daha zor olacak.Yapmasam yaşım geçiyor.Her şeyde beni suçluyor.Hep üzerimde bir baskı hissediyorum.Aileye gittim de kaldım da onlarla problemim yok ama kendisi kız tarafı susar kız tarafı idare eder.Gözü yaşlı kaç gece anlattım yeni bir sayfa açmak için.Ama varsa yoksa nişanlıyken yapılan konuşmaların faturasını ödüyorum.mahkemelerden döndük yine değişmedi artık hepimiz için hayırlısını diliyorum...Cnm bende evliyim inan boşansan başka birinide alsan durum değişmez kocamda aynı ben onlarla aynı evde oturuyorum bak şimdi annesi hastaydi 3 gün hastanede kaldım geldim ev işlerini yapıp yemek koyarım 2 kaynimda var gorumcem alt katta sabah akşama kadar evimizde 2 tanede çocukları var ben sabahları tek kahvaltı hazırlamiyorum çünkü gece 2 fln uykum var alıştım her gün kocamla tartisiyoz sabah yemeginide sen yap bende diyorum evin tüm işini yapıyorum bir kahvaltı kalıyor annen yapsın kalsamda kalmassamda o kalkıyor ne gerek var yine ayni ailesine herşey yapıyorum yine kötü ben siz aynı evdede oturmuyorsunuz bide aynı evde oturduğunu düşün banya ederken bile karışan kaynanam suyu açarken anlamazmışım gibi herseyi söylemesi kocam benim hakkımda en ufak tartışmada doldurması baksan evlilik yıl donumum geçti birşey bile yapmadı keşke guzel söz söylese sen ayrıdasın en azından sık görmüyon biraz onlardan bahsetme inan ne kadar anlatmaya çalışsan ıyi olsan bile kötü gözükürsün ona boşver ben sana ailene saygı duyuyorum beni hic önemsemedin de hayatına devam et sessiz kalmaya çalış bak sorunlar çözülür boşver inan her aile öyle boşanıp başkasına aşık olduğunda bile boşandıktan sonra evlenir misin bilmiyorum eğer evlenirsende kocanla tartistiginda veya ailesiyle ilk duyacağın söz ıyi biri olsaydın bosamazlardi seni inan bunu yaparlar o yüzden bir süre idare et ben kac gece ağladım konuştum ama hep uzaklaştı sonra şunu anladım kimse için değmez Allah için biraz sabredelim boşanmak şeytanın sevdiği sey sen biraz arkadaslarinla gez kafanı dağıt ben dışarıya bile izinsiz gitsem ailesi herseyi söyler ama ayrı olmak başka
Mahkemeden son gün çok pişmanım diyerek vaz geçirdi o gün geçtikten sonra aynı tas aynı hamam.Artık onun gözünde sadece ben suçluyum.Bitirirsen bitir modunda ve birlikte yaşayacağımız evi ailesiyle aynı binada oturmak şartıyla tutuyor.Uzakken bile ordan çıkmadı ki şimdi çıksın o yüzden tekrar sona geldik...Boşanma aşamasındayken nasıl barıştınız
Aman diyim sakın aynı binaya gitme evliliğinin biteceğini bilsen yine gitme bi insan kaç yaşına gelirse gelsin anacı babacıysa değişmiyor teyzem bu konuda çok çekti hala daha anne babacıdır sadece şu değişti artık teyzemi anne babası için kırmıyor aradaki çizgiyi koruyor ama teyzeme sor bakalım kaç çeşit hastalık var şeker tansiyon... saymakla bitmez böyle bir adam için annesi babası için evliliğini bitirmeyi göze alıyorsa salıver gitsinMahkemeden son gün çok pişmanım diyerek vaz geçirdi o gün geçtikten sonra aynı tas aynı hamam.Artık onun gözünde sadece ben suçluyum.Bitirirsen bitir modunda ve birlikte yaşayacağımız evi ailesiyle aynı binada oturmak şartıyla tutuyor.Uzakken bile ordan çıkmadı ki şimdi çıksın o yüzden tekrar sona geldik...
Aynen cnm benim imkanın varsa tatile çık 1 aylığına memleket varsa yada sevdiğin bir yer varsa atlasların yada kimsenin olmadığı yer şöyle male ben gidebilseydim hep hayal ediyom tlfnu kapatıp 1 ay ailede kimseye göremeyeceğim kimseyle konuşmayacağım bir yere gitmek cnm bak hayatta basit birşey yok varsada şöyle imtihan dünyası dikkatli ol cnm kendine iyi bak Allaha emanet ol Allah utandırmasın cnm inan şimdide esin senin gibi düşünüyor beni anlamıyor diye biraz ara ver konuşmak isterse konuş istemezse sende konuşma cnmSenin işin daha zor Allah yardım etsin.Ama ben bundan çocuk yaparsam ayrılmam daha zor olacak.Yapmasam yaşım geçiyor.Her şeyde beni suçluyor.Hep üzerimde bir baskı hissediyorum.Aileye gittim de kaldım da onlarla problemim yok ama kendisi kız tarafı susar kız tarafı idare eder.Gözü yaşlı kaç gece anlattım yeni bir sayfa açmak için.Ama varsa yoksa nişanlıyken yapılan konuşmaların faturasını ödüyorum.mahkemelerden döndük yine değişmedi artık hepimiz için hayırlısını diliyorum...
Cnm bende evliyim inan boşansan başka birinide alsan durum değişmez kocamda aynı ben onlarla aynı evde oturuyorum bak şimdi annesi hastaydi 3 gün hastanede kaldım geldim ev işlerini yapıp yemek koyarım 2 kaynimda var gorumcem alt katta sabah akşama kadar evimizde 2 tanede çocukları var ben sabahları tek kahvaltı hazırlamiyorum çünkü gece 2 fln uykum var alıştım her gün kocamla tartisiyoz sabah yemeginide sen yap bende diyorum evin tüm işini yapıyorum bir kahvaltı kalıyor annen yapsın kalsamda kalmassamda o kalkıyor ne gerek var yine ayni ailesine herşey yapıyorum yine kötü ben siz aynı evdede oturmuyorsunuz bide aynı evde oturduğunu düşün banya ederken bile karışan kaynanam suyu açarken anlamazmışım gibi herseyi söylemesi kocam benim hakkımda en ufak tartışmada doldurması baksan evlilik yıl donumum geçti birşey bile yapmadı keşke guzel söz söylese sen ayrıdasın en azından sık görmüyon biraz onlardan bahsetme inan ne kadar anlatmaya çalışsan ıyi olsan bile kötü gözükürsün ona boşver ben sana ailene saygı duyuyorum beni hic önemsemedin de hayatına devam et sessiz kalmaya çalış bak sorunlar çözülür boşver inan her aile öyle boşanıp başkasına aşık olduğunda bile boşandıktan sonra evlenir misin bilmiyorum eğer evlenirsende kocanla tartistiginda veya ailesiyle ilk duyacağın söz ıyi biri olsaydın bosamazlardi seni inan bunu yaparlar o yüzden bir süre idare et ben kac gece ağladım konuştum ama hep uzaklaştı sonra şunu anladım kimse için değmez Allah için biraz sabredelim boşanmak şeytanın sevdiği sey sen biraz arkadaslarinla gez kafanı dağıt ben dışarıya bile izinsiz gitsem ailesi herseyi söyler ama ayrı olmak başka
O kadar güzel bir yorum yapmışsın ki aynı bu türden biri ile evlendim ve su an bosaniyorum.evlenmeden önce kadınlar Klubünü kesfedip bu yorumları okusaydim tecrübe olur ve evlilik için acele etmezdimHep diyorum 30 yaşında önce sevgili yapmayıp birde 30 sonra evlenmeye kalkışan erkekler anakuzusu çok kızın canını yakıyorlar, o yaşa kadar insan birini sever bunlar tutup anaya bağımlı olup sevgili de yapmıyorlar sonra bu alışkın huylarını evlemdikleri kıza dayatma çabasına giriyorlar evlilikte o süreçte düzelemiyecek derecede yıpranıyor ve o mutluluk sihri yokoluyor, kaçınılmaz sonuç boşanma
Bu adam böyle. Hayatın böyle mi olsun istiyorsunuz? Çocuğunuzu bu adamla mi büyütmek mi istiyorsunuzİyi geceler herkese
Evet ben de öyle sanıyorum ki kendini evlat olarak hep yetersiz hissederken benim iliğimi sömürecek.Ağzımla kuş tutsam ne yaptın ki sen kızsın tabiki gelmek yaşamak zorundasın diyerek bakıyor hayata.Özellikle onlara bir şey olsa beni düşman ilan eder.O yüzden yol yakınken bitireceğim galibaAman diyim sakın aynı binaya gitme evliliğinin biteceğini bilsen yine gitme bi insan kaç yaşına gelirse gelsin anacı babacıysa değişmiyor teyzem bu konuda çok çekti hala daha anne babacıdır sadece şu değişti artık teyzemi anne babası için kırmıyor aradaki çizgiyi koruyor ama teyzeme sor bakalım kaç çeşit hastalık var şeker tansiyon... saymakla bitmez böyle bir adam için annesi babası için evliliğini bitirmeyi göze alıyorsa salıver gitsin
Evet herkes boşan kaderinde varsa tek de yaşasan mutlu olursun ömür boyu çekme diyor ancak bir grupta var ki bu imtihan kader değişir yastık değişmez daha kötüsü gelir diyorlar.Artık ne olursa olsun benim katlanacak ve dayanacak psikolojim kalmadı.Ümit verdiniz yazdıklarınızla teşkler...kusura bakmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz, korkularınıza cesaretsizliğinize kılıf buluyorsunuz.
İki arkadaşım da boşandı, biri tekrar evlendi hem hiç evlenmemiş biri hem ilk kocasından statü olarak daha yüksek biriyle. Üstelik adam ağzının içind bakıyor öyle bir aşk. Çocukları fa oldu maşallah.
Diğeri de çocuğuyla boşandı, tek başına yaşıyor. Fıstık gibi de hayatı var. Arkadaşlarıyla da geziyor, kızıyla da geziyor. Çok huzurlu bir hayatı var.
Evlilik de herkes için hiç bahsettiğiniz gibi değil. Eşine değer veren, annesiyle ailesiyle dengeyi sağlayabilen, evin sorumluluklarını kadınla paylaşan çok erkek var. Her evlilik kötü aman daha iyi mi olacak gibi sözcükler çok saçma kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?