BIKTIM!! FİKİR VERİN BANA😔

98ozgee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
33
-3
18
26
Eşim sözleşmeli er bu sene düğün yaptık düğünden 1 ay sonra yurtdışı na göreve gitti. Benim memleketim farklı eşimin memleketi bize 3 saat mesafede. Evim döşeneceği zaman annem ben senin yanında dururum başka yerden tutmayın dedi. Bizde anneme yakın ev tuttuk. Arada 1 apartman var. Annem sürekli sorun çıkarıyor yok rahat edemiyorum yok evimi özledim vs. Babam vefat etti 9 sene oldu. Bir erkek kardeşim ve ablam var ablam evli kardeşim yanımızda okuyor. Borcumuz var eşim birakmak istemiyor. Ben yalnız kalamiyorum bulunduğum yer ilçe ve hırsızlık bu ara çok arttı. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum.

Tam anlamadım anneniz sizde mi yatmalı? Arada 1 apartman varmış siz gidip kalın sonuçta kadının tek çocuğu siz değilsiniz herkesin evi köyü ayrı .Evlenirken bunları hesaba katmaliydiniz.Heleki asker polis eşi olmak çoğu gece tek olmak demektir bunları biliyorsunuz.

Tam anlamadım anneniz sizde mi yatmalı? Arada 1 apartman varmış siz gidip kalın sonuçta kadının tek çocuğu siz değilsiniz herkesin evi köyü ayrı .Evlenirken bunları hesaba katmaliydiniz.Heleki asker polis eşi olmak çoğu gece tek olmak demektir bunları biliyorsunuz.
Ama söz verdi ve eşim giderken bana emanet yanından ayrılmam dedi. Eşim yalnız kalmamı istemiyor aklı burda kalıyor

Gercekten evlenecek kadar yaşin yetiyorda, yanliz kalacak kadar yetmiyormu?

Gerekirse ilk başta tüm işiklari açik tutup yat. Kapinida kilitlerdin, nolcakta ya. Hirsiz olsa annenmi durduracakti?

Bu şekilde kusura bakma ama komik duruyor. Erkek aynisini yapsa burdan linç yerdi.
Yaşla ne alakası var??? Önce konuyu anla sonra yorum yap

Anneniz iye düzenini bozuyor onu anlamadım? Herkezin evi ayrı yolu sapa o zaman siz gidip annenizle kalın ve bu meslekte birinin esiyseniz cesur olmanız lazım senelerce dis karakollarda ücra köşelerde yalnız kalan insanlar var

Yahu yalnız kalmakta ne VAR dünyanın en güzel şeyi 6 yıl yalnız yaşadım hayatımın en güzel yıllarıydı dert yok tasa yok istediğinde ye iç yat kitle kapını çok korkuyorsan ekstra kilit yok alt katta oturmuyorsan hic birşey olmaz annenizde haklı yani cocuk değilsiniz evi var barki var

Benim de esim gece çalışıyor, yanlizim hep. İnsan bir süre sonra alışıyor.. ışıkları açık tut, alıştıktan sonra kendin kapatacaksin zaten..

Gerçekten kocaman kadın olmuşsunuz evlenmiş barklanmışsınız kendi evinizde kendi başınıza nasıl kalamıyorsunuz? Hele ki kocanız asker, çok gece tek kalmayı göze alarak evlenmişsiniz yani. Hırsızlık tamamen bahane geldi bana, orası nasıl bir ilçe ki her eve hırsız girme potansiyeli var? Velev ki hırsız girdi siz tekken veya anneniz yanınızdaykenin farkı ne? Hırsız annenizi görse vazgeçip geri mi dönecek?

Sizinki hem pastam dursun hem karnım doysun. Öyle olmuyor ama. Annenize yazık herkes kendi evinde rahat eder, çıkmış gelmiş yanınıza. Yine de yaranamıyor. Ya siz yanınıza gideceksiniz ya evde idare edeceksiniz ya yalnız kalmayı öğreneceksiniz.

🤭🤭🤭
Eşim uzmanken yeni evlenecek bi iş arkadaşına gitmiştik gelinin annneside ordaydı evin eksiklerini tamamlıyolardı
Sonra işten güçten konu açıldı
Dedim güya izni var hiç yüzünü gördüğüm yok bebeği bi ben büyüttüm
Ayda nerden baksan 10 gün yok hafta sonuda çağırıyolar falan
Eşimin arkadaşı eşimi dürtüyo anlamadım tabi sonra eşim çekti kenara bu konuyu kapat işte arkadaşım çok rahat edeceklerini gezip tozacaklarını söylemiş
Ortalığı karıştırma gibisinden 🤭🤭🤭
Sonra işte oğlan kıvırdı yok çok nöbet yazdırmam yok şöyle yok böyle 😁😁😁
Naptılar bilmiyorum kız kandırılmıştı yani 🤭🤭🙄

Hırsızı öpüp başınıza koymanız lazım. Ben kötü doğuda 1 yılın 8 ayını tek başıma kalarak geçirdim. Benim eşim de asker, sürekli karakolda ya da görevde olurdu. Asker aileleri olarak küçük bir ilçede herkes evimizi, eşlerimizin işe gidip gelme saatlerini, görev yerlerini, kaç gün kalacaklarını bilirlerdi.

İlk başlarda bende korkardım. 1 hafta evin dış kapısını geçin, yatak odamın kapısı kilitli uyudum. Terör bölgesi olduğundan ne olur ne olmaz diye eşim göreve giderken yedek silahını bana bırakır giderdi. Üç gün silah çekmecede açık ve dolu vaziyette uyudum. Çıt sesi çıksa uyanırdım. Baktım ki korkum beni ele geçiriyor, dur demeye karar verdim.

Önce silahı dolaba kaldırdım, sonra yatak odamın kilidini açmaya başladım. Onun haricinde camlarım hep kapalı, dış kapım gece gündüz kilitli olurdu. Zamanla da tek kala kala alıştım bu duruma. Bazen hoşuma bile gittiği oluyordu hatta.

Bir hobi edinmenizi öneririm. Örgü, nakış, resim vb. Birşeyle kendinizi oyalamalısınız. Anneniz her ne kadar ben yanından ayrılmam diye söz vermiş olsa da onun da kendi hayatı, kendi düzeni olduğunu unutmamalısınız. Üstelik aranızda bir apartmanlık mesafe varmış. Ara sıra annenizde kalırsınız ya da o size gelir. Ama eşiniz gelene kadar sizle kalmasını beklemek haksızlık olur.

Eşiniz yurt dışı görevinden gelip başka bir doğu iline de atanabilir. Evinizi de götürmeyi düşünürseniz anneniz de yine sizinle mi gelecek? Bir an önce tek başına kalmaya alışmalı, askerle evli birisi olarak bu tür yalnızlıklara alışmanızı tavsiye ederim.

Kolaylıklar diliyorum 🙏

1 apartman varmış bence yalnız kalın en azından annenizin stresini çekmezsiniz hem de o evinde kalır. Söz verdiler diye her zaman yapamıyorlar dediklerini.

Eşim sözleşmeli er bu sene düğün yaptık düğünden 1 ay sonra yurtdışı na göreve gitti. Benim memleketim farklı eşimin memleketi bize 3 saat mesafede. Evim döşeneceği zaman annem ben senin yanında dururum başka yerden tutmayın dedi. Bizde anneme yakın ev tuttuk. Arada 1 apartman var. Annem sürekli sorun çıkarıyor yok rahat edemiyorum yok evimi özledim vs. Babam vefat etti 9 sene oldu. Bir erkek kardeşim ve ablam var ablam evli kardeşim yanımızda okuyor. Borcumuz var eşim birakmak istemiyor. Ben yalnız kalamiyorum bulunduğum yer ilçe ve hırsızlık bu ara çok arttı. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum.
Şehir değişikliği yapmamissiniz yabancı bir yerde değilsiniz neden bu kadar buyutuyorsunuz annenle yan yana oturuyorsunuz zaten siz de gidip kala bilirsiniz benim eşimde sürekli dış göreve gidiyor üstelik şark gorevindeyiz korksam da yansitmadim aklı bende kalmasın diye anneniz sürekli sizinle kalamaz ki

Back
X