Bıktım gerçekten bıktım

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Ben sehirdisina atandim. Esim turnede evinizden uzakta calisiyor. Cuma gecesi evimize donuyoruz cumartesi evimizdeyiz alisveris camasir utu biraz gezme. Pazar gunu tekrar yola cikiyoruz.
Tum hafta ailem plan yapiyor. Darliyorlar. Dun babam yemege cagirdi. Baba eve yeni geldik ama siz bize gelin isterseniz evdeyiz dedim. Yok isimiz var kuzenine gidecegiz dedi. Tamam dedim. Kuzenimin cocugunun dogumgunune gittiler. Bizi arayip davet eden olmadi sehir disindayiz diye. Ama ailem oraya gitmedik diye de tavir yapti. Herkes su an tavirli bana. Biraz once davet ettim tekrar gelin musaitseniz diye ama yok isleri varmis. Hepsi tavirli Allah askina siz soyleyin bana tavir yapilmayi hakedecek ne yaptim ben. Gecen hafta birgun babamlardaydim saatlerce. Birgun de babam bize geldi.
Ben cok yoruldum yemin ederim. Haksizsam soyleyin lutfen. Goremiyorum cunku. Birgun evime geliyorum. Kapi kapi gezip insanlarin gonullerini hos tutmak zorunda miyim ben. Neden bana tavir yapip duruyorlar.
Haftaya ablam kuzenlerimle plan yapmis birisine ev gezmesine gideceklermis. Aylardir evde bos bos oturuyordum bir kere bile boyle plan yapmadilar. Soguk bir mesajla ablam soyledi plani. Seni de cagiriyorlar dedi. Ya Allah askina evde tek birgunum var esimi birakip ev gezmesine gitmem ne kadar mantikli. Aynisini esim yapsa hic hos karsilanmaz ama.
Benim haksiz oldugum noktalar neler. Gercekten bilmek istiyorum.

Söyle sen de işlerin olduğunu. Bi haftasonu var zaten. Nasıl alışırlarsa öyle gider. İşin yok zannediyorlar belli ki.

Haksız olduğunuz nokta bu olanları kafaniza takıyor olmanız
Gelmiyorum diyip geçin,neden canınızı sıkıyorsunuz ki
Seslerini bir duysaniz. Attiklari mesajlari bir gorseniz. Sanirsiniz hakaret ettim onlara. Cok buyuk hatalar yaptim.

Aileniz anlayışsız kusura bakmasınlar zaten özenli davranıyorsunuz belli onlarda saygı duyup izninizin ne kadar kısıtlı olduğunu düşünüp ona göre hareket etmek zorundalar siz keyfinize bakın hatalı değilsiiniz

Çok takıyorsunuz düşünüyorsunuz bence. Umursamayın net olun gelmiyorum eşim bi gün evde çıkamam diyin geçin, gelmiyorum evde işim var diyin geçin. Bakın nasıl kıymete bineceksiniz

Söyle sen de işlerin olduğunu. Bi haftasonu var zaten. Nasıl alışırlarsa öyle gider. İşin yok zannediyorlar belli ki.
Anlamiyorlar. Anlamak istemiyorlar. Ya isim var ama hic isim olmasa bile ayaklarimi uzatip evimde dinlenmek hakkim degil mi benim.

Anlamiyorlar. Anlamak istemiyorlar. Ya isim var ama hic isim olmasa bile ayaklarimi uzatip evimde dinlenmek hakkim degil mi benim.

Ya boşver küsen küssün bunun için. Halimden anlamıyorsunuz diye sen de sitem et yüzüne bir şey derlerse. Kafana takmaya değmez.

Haksız olduğun şey ailen de olsa insanları çok fazla kafaya takıyor olman.Onlar seni takıyor mu aslaaa. Sen de onlara öyle davran bakalım nolucak

Buraya yazdıklarını aynen bu şekilde söyle babana ablana artık plan yapan kim varsa.

Aylardır evde tek başıma oturuyordum plan falan yoktu şimdi evimde iki gece eşimle vakit geçirebiliyorum onda da siz plan yapıp uymayınca tavır yapıyorsunuz de.

Açık ve net ol arkadaşım, eşimi haftada bir kez görebiliyorum onda da evde birlikte vakit geçirmek istiyoruz, zaten yorgun oluyoruz de. Kestirip at. Sıkma kendini, yorgun argın milletin tribini niye çekiyorsun??
Ayrıca suç işlemiş gb telafi etmek için eve çağırıyorsun çağırma arkadaşım. Suçlu gb durma! Bunlar senin en doğal hakkın.

Bir de sana tavsiyem atandığın yere taşının.

Halden anlamayan akrabalar ne zor oluyor ya rabbim!!

Seslerini bir duysaniz. Attiklari mesajlari bir gorseniz. Sanirsiniz hakaret ettim onlara. Cok buyuk hatalar yaptim.
Ben insanları pek umursamıyorum. O yüzden biraz takıp kendinizi üzdüğünüzü düşünüyorum lakin gereksiz yere. Gerçekten he he diyip geçin,ne gerek var böyle kasmaya

Daha öncede yazıldı niye bu kadar önemsiyorsunuz..

madem yaptıklarını yanlış buluyosun gelemicem de ve kimsenin ne düşündügünü ne dedigini umursama..

bu kadar basit bakın ben ev hanımıyım..

Hafta içi evde de görüşüyoruz eşimle ama hafta sonu benim için öenmli zaruri şekilde olmadıgı sürece ailelerle görüşmüyoruz.

Çünkü bi pazarımız benim kardeşlerim bırakın beni çagırmayı trip atmayı telefonla bile aramazlar eşim evde diye bilirler eşime pazar gününe verdigim degeri.

Demekki siz yeteri kadar net söylemiyosunuz ailenize..

benim ailemde çok önemli ama kendi ailem herşeyden önemli önce evimin huzuruna bakarım.

Lütfen sizde öyle yapın artık çünkü sizi düşünen bi aileniz yok sizde düşünmeyin
keyfinize bakın...

Bu aynı mesele ile alakalı 3. konunuz sanırım.

Anlamıyorlarsa siz de umursamayacaksınız o zaman.
Taze taze biraz once sinirlerimi bozdular. Ya ayni evde yasamiyoruz ki onlarla. Bu neyin tavri. Gercekten cok uzuluyorum.

Sen umursadikca onlar daha cok ustune geliyorlar.

Ezik ezik işim var, şu var, bu var diyecegine net ve sert bi sekilde esimle bir gunum var onu da heba edemem kusura bakmayin! Diyeceksin.

Net tavir koysan bu kadar lafi da yemezsin kusura bakma da.

Ben sehirdisina atandim. Esim turnede evinizden uzakta calisiyor. Cuma gecesi evimize donuyoruz cumartesi evimizdeyiz alisveris camasir utu biraz gezme. Pazar gunu tekrar yola cikiyoruz.
Tum hafta ailem plan yapiyor. Darliyorlar. Dun babam yemege cagirdi. Baba eve yeni geldik ama siz bize gelin isterseniz evdeyiz dedim. Yok isimiz var kuzenine gidecegiz dedi. Tamam dedim. Kuzenimin cocugunun dogumgunune gittiler. Bizi arayip davet eden olmadi sehir disindayiz diye. Ama ailem oraya gitmedik diye de tavir yapti. Herkes su an tavirli bana. Biraz once davet ettim tekrar gelin musaitseniz diye ama yok isleri varmis. Hepsi tavirli Allah askina siz soyleyin bana tavir yapilmayi hakedecek ne yaptim ben. Gecen hafta birgun babamlardaydim saatlerce. Birgun de babam bize geldi.
Ben cok yoruldum yemin ederim. Haksizsam soyleyin lutfen. Goremiyorum cunku. Birgun evime geliyorum. Kapi kapi gezip insanlarin gonullerini hos tutmak zorunda miyim ben. Neden bana tavir yapip duruyorlar.
Haftaya ablam kuzenlerimle plan yapmis birisine ev gezmesine gideceklermis. Aylardir evde bos bos oturuyordum bir kere bile boyle plan yapmadilar. Soguk bir mesajla ablam soyledi plani. Seni de cagiriyorlar dedi. Ya Allah askina evde tek birgunum var esimi birakip ev gezmesine gitmem ne kadar mantikli. Aynisini esim yapsa hic hos karsilanmaz ama.
Benim haksiz oldugum noktalar neler. Gercekten bilmek istiyorum.
Boşanın

Siz böyle taktıgınız sürece hep üstünüze gelirler kim küserse küsün ne varki bunda alınacak net ol konuş ailenle yetişemiyoorum de takma kafana he he de geç üzmeyin kendinizi

Şakaydı :)) herkes boşan diyo ya o bakımdan :)
Tek gününüz var ben de olsam gitmem kimseye
Be derlerse desinler

Back
X