Seslerini bir duysaniz. Attiklari mesajlari bir gorseniz. Sanirsiniz hakaret ettim onlara. Cok buyuk hatalar yaptim.Haksız olduğunuz nokta bu olanları kafaniza takıyor olmanız
Gelmiyorum diyip geçin,neden canınızı sıkıyorsunuz ki
Anlamiyorlar. Anlamak istemiyorlar. Ya isim var ama hic isim olmasa bile ayaklarimi uzatip evimde dinlenmek hakkim degil mi benim.Söyle sen de işlerin olduğunu. Bi haftasonu var zaten. Nasıl alışırlarsa öyle gider. İşin yok zannediyorlar belli ki.
Anlamiyorlar. Anlamak istemiyorlar. Ya isim var ama hic isim olmasa bile ayaklarimi uzatip evimde dinlenmek hakkim degil mi benim.
Birlikte cagirdi babam bizi. Ama haftaya ablam yalniz beni cagiriyor. Her turlu tavir yapiyorlar. Normalde bu kadar sık plan yapilmazken ne oluyor anlayamiyorum.Eşimle 1 gün evdeyim alınır diceksin
Ben insanları pek umursamıyorum. O yüzden biraz takıp kendinizi üzdüğünüzü düşünüyorum lakin gereksiz yere. Gerçekten he he diyip geçin,ne gerek var böyle kasmayaSeslerini bir duysaniz. Attiklari mesajlari bir gorseniz. Sanirsiniz hakaret ettim onlara. Cok buyuk hatalar yaptim.
Taze taze biraz once sinirlerimi bozdular. Ya ayni evde yasamiyoruz ki onlarla. Bu neyin tavri. Gercekten cok uzuluyorum.Bu aynı mesele ile alakalı 3. konunuz sanırım.
Anlamıyorlarsa siz de umursamayacaksınız o zaman.
BoşanınBen sehirdisina atandim. Esim turnede evinizden uzakta calisiyor. Cuma gecesi evimize donuyoruz cumartesi evimizdeyiz alisveris camasir utu biraz gezme. Pazar gunu tekrar yola cikiyoruz.
Tum hafta ailem plan yapiyor. Darliyorlar. Dun babam yemege cagirdi. Baba eve yeni geldik ama siz bize gelin isterseniz evdeyiz dedim. Yok isimiz var kuzenine gidecegiz dedi. Tamam dedim. Kuzenimin cocugunun dogumgunune gittiler. Bizi arayip davet eden olmadi sehir disindayiz diye. Ama ailem oraya gitmedik diye de tavir yapti. Herkes su an tavirli bana. Biraz once davet ettim tekrar gelin musaitseniz diye ama yok isleri varmis. Hepsi tavirli Allah askina siz soyleyin bana tavir yapilmayi hakedecek ne yaptim ben. Gecen hafta birgun babamlardaydim saatlerce. Birgun de babam bize geldi.
Ben cok yoruldum yemin ederim. Haksizsam soyleyin lutfen. Goremiyorum cunku. Birgun evime geliyorum. Kapi kapi gezip insanlarin gonullerini hos tutmak zorunda miyim ben. Neden bana tavir yapip duruyorlar.
Haftaya ablam kuzenlerimle plan yapmis birisine ev gezmesine gideceklermis. Aylardir evde bos bos oturuyordum bir kere bile boyle plan yapmadilar. Soguk bir mesajla ablam soyledi plani. Seni de cagiriyorlar dedi. Ya Allah askina evde tek birgunum var esimi birakip ev gezmesine gitmem ne kadar mantikli. Aynisini esim yapsa hic hos karsilanmaz ama.
Benim haksiz oldugum noktalar neler. Gercekten bilmek istiyorum.
Siz böyle taktıgınız sürece hep üstünüze gelirler kim küserse küsün ne varki bunda alınacak net ol konuş ailenle yetişemiyoorum de takma kafana he he de geç üzmeyin kendiniziAnlamiyorlar. Anlamak istemiyorlar. Ya isim var ama hic isim olmasa bile ayaklarimi uzatip evimde dinlenmek hakkim degil mi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?