Bıktım gerçekten bıktım

Yalniz siz 2-3 gunde bir ayni konuyu aciyorsunuz evet evinizde esinizle vakit gecirmeyi istemek en dogal hakkiniz bunu defalarca burdan da teyit ettiniz. E artik acik acik ailenize ben haftasonumu esimle gecirmek istiyorum lutfen anlayis gosterin deyiverin

Esim tayin aldiramiyor. Cakili kadro onunki. Benim tayinim olursa evime donecegim ama onun da zamani belli degil. Tamam ben de yalniz kalmasinlar goruselim istiyorum ama abartmaya ne gerek var. Telefonda kardesime patladim en sonunda. Tamam tamam deyip gecistirdi. Ben de takmamaya calisacagim artik. Babam bize gelmeyince esim kendi ailesini cagirmak istedi. Ona da hayir dedim. Normalde asla hayir demem. Cok istiyorsan bir saat biz gorup gelelim ama kimseyi agirlamak istemiyorum dedim. O da hak verdi. Insallah yoluna girer yavas yavas. Babamim kardesimin isi varmis o yuzden gelmemisler bize. Aradim hepsi toplanmis disarda yemek yiyorlarmis. Ben de kendimi paraladim.

Arkadaşım bizde de evliliğin ilk zamanları eşimin ailesi kaynaklı durum böyleydi. Ben de kafama çok taktım suan anksiyete ile savaşıyorum. Sana tek tavsiyem kafana takma sağlığından olursun.

Ben bu konuyu farklı şekilde daha önce okudum sanki. Kusen lise çağındaydı dimi

Cok haklisiniz.Hic anlayisli degiller. Takmamaya calisin ...

Sizi de cagirsalar suç cagirmesalar suç. Millet saygı yapmış ister git ister gitme. Amma takintilisin

Sizi de cagirsalar suç cagirmesalar suç. Millet saygı yapmış ister git ister gitme. Amma takintilisin
Yok oyle degil. Gitmeyince tavir yapiyorlar. Dun ablami aradim acmadi. Kardesimi aradim ablamin yanindaydi. Ablam telefona gelmedi. Sonra ararim demis. Ne arayan var ne soran. Planlarina uymayinca tavir kiyamet anlayacaginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…