Bıktım gerçekten bıktım

Yalniz siz 2-3 gunde bir ayni konuyu aciyorsunuz:kahve: evet evinizde esinizle vakit gecirmeyi istemek en dogal hakkiniz bunu defalarca burdan da teyit ettiniz. E artik acik acik ailenize ben haftasonumu esimle gecirmek istiyorum lutfen anlayis gosterin deyiverin:rapci:

Buraya yazdıklarını aynen bu şekilde söyle babana ablana artık plan yapan kim varsa.

Aylardır evde tek başıma oturuyordum plan falan yoktu şimdi evimde iki gece eşimle vakit geçirebiliyorum onda da siz plan yapıp uymayınca tavır yapıyorsunuz de.

Açık ve net ol arkadaşım, eşimi haftada bir kez görebiliyorum onda da evde birlikte vakit geçirmek istiyoruz, zaten yorgun oluyoruz de. Kestirip at. Sıkma kendini, yorgun argın milletin tribini niye çekiyorsun??
Ayrıca suç işlemiş gb telafi etmek için eve çağırıyorsun çağırma arkadaşım. Suçlu gb durma! Bunlar senin en doğal hakkın.

Bir de sana tavsiyem atandığın yere taşının.

Halden anlamayan akrabalar ne zor oluyor ya rabbim!!
Esim tayin aldiramiyor. Cakili kadro onunki. Benim tayinim olursa evime donecegim ama onun da zamani belli degil. Tamam ben de yalniz kalmasinlar goruselim istiyorum ama abartmaya ne gerek var. Telefonda kardesime patladim en sonunda. Tamam tamam deyip gecistirdi. Ben de takmamaya calisacagim artik. Babam bize gelmeyince esim kendi ailesini cagirmak istedi. Ona da hayir dedim. Normalde asla hayir demem. Cok istiyorsan bir saat biz gorup gelelim ama kimseyi agirlamak istemiyorum dedim. O da hak verdi. Insallah yoluna girer yavas yavas. Babamim kardesimin isi varmis o yuzden gelmemisler bize. Aradim hepsi toplanmis disarda yemek yiyorlarmis. Ben de kendimi paraladim.

Arkadaşım bizde de evliliğin ilk zamanları eşimin ailesi kaynaklı durum böyleydi. Ben de kafama çok taktım suan anksiyete ile savaşıyorum. Sana tek tavsiyem kafana takma sağlığından olursun.

Cok haklisiniz.Hic anlayisli degiller. Takmamaya calisin ...

Sizi de cagirsalar suç cagirmesalar suç. Millet saygı yapmış ister git ister gitme. Amma takintilisin

Sizi de cagirsalar suç cagirmesalar suç. Millet saygı yapmış ister git ister gitme. Amma takintilisin
Yok oyle degil. Gitmeyince tavir yapiyorlar. Dun ablami aradim acmadi. Kardesimi aradim ablamin yanindaydi. Ablam telefona gelmedi. Sonra ararim demis. Ne arayan var ne soran. Planlarina uymayinca tavir kiyamet anlayacaginiz.

Back
X