• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım gerçekten bıktımmm

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
kızlar gerçekten artık eşimin yalanlarındaan bıktımmm evlenelı ıkı yıl oldu veee naptımsa yalandan vazgeçmiyo benden once nısan atmıs bunu başkasından evlendıkten bır yıl sonra ogrendım ılk evlendıgımıde para yok dugun borcu falan derken kendımız kurban kesmedık aılesının kurban parasını bız vermısız tesadufen ogrendım altımızdakı benım altınlarımla alınan araba kayınbabamın ustune eve ceza geldı o sekılde ogrendım unutmusmus solemeyı falan hep yalan şimdi bide kaynım çıktı başma beyefendı 26 yasında calışmıyo gezıyo cebının harclığını bız verıyomuşuz bunuda yenı ogrendım solemeyı unutmus hayır yanı kendı elımızde bolluk olsa neyse ama yok yanı bızdede yok kaynananam memur kayınbabam memur eve para yetmıyomuş bole bı saçmalık varmı yaa onlar bzıı yolmaktan bıkmıyo benım enayıde vermekten bebek gormeye gıdılırrr altınları bız alırız bu ne yaaa valla yettı artık cıdden yettı hıç ama hıç gevenmıyorum eşime sizce bu boyle gider miiii benım elimiz cok dar oldugu gunlerde oldu kendı aılem destek oldu bıe on ların gram hayrını gormedım bende yokken onlar vermıyo ama onlarda varken dahı bız verıyoruz bu saçma değilmi

Canımm çok zor bi durum gerçekten ama belli ki sen en başta herşeyine eyvallah dediğin için buralara kadar gelmiş ve gidecek. Hiç kimse eşinin ailesi ile tartışmak istemez ama sizinkiler biraz abartmış bence sende eşine biraz resti çek yoksa daha çok üzülürsün.

içini soğutacakmı bilemem ama en azından sanane diyip posta koyarak gözünün önünde çatır çatır yapmıyor
en azından azcık çekinceleri varda saklamaya çalışıyor. tabi bu değerlendirme benimkiyle kıyaslandığında böyle bi savunması oluyor yoksa asla destek verdiğim bişey değil insanı sinirden çatlatan bi mevzu sinirden burnum kanardı Allah kolaylık versin.

içini soğutacakmı bilemem ama en azından sanane diyip posta koyarak gözünün önünde çatır çatır yapmıyor
en azından azcık çekinceleri varda saklamaya çalışıyor. tabi bu değerlendirme benimkiyle kıyaslandığında böyle bi savunması oluyor yoksa asla destek verdiğim bişey değil insanı sinirden çatlatan bi mevzu sinirden burnum kanardı Allah kolaylık versin.

senın işinde zormus

Ben olsam bankadan yüklü bir miktar kredi çektirrdim eşime :ssz:
çekilen parayşlada ev alırdım.
maaşı krediye kesilince size kalan miktarda zaten azalacağı için
eşiniz mecbur gönderemeyecek artık ailesine .
ya da eşinize resti çekip maaş kartını ve kredi kartını siz alırsınız
ve nereye yatırım yapılıcak nereye para harcanıcak faturalar vs
siz planlarsınız.:26:
aile zor durumdaysa yardım edilmeli tamam ama
siz bir ailesiniz artık bunun farkına varmalı eşiniz :ssz:

kızlar gerçekten artık eşimin yalanlarındaan bıktımmm evlenelı ıkı yıl oldu veee naptımsa yalandan vazgeçmiyo benden once nısan atmıs bunu başkasından evlendıkten bır yıl sonra ogrendım ılk evlendıgımıde para yok dugun borcu falan derken kendımız kurban kesmedık aılesının kurban parasını bız vermısız tesadufen ogrendım altımızdakı benım altınlarımla alınan araba kayınbabamın ustune eve ceza geldı o sekılde ogrendım unutmusmus solemeyı falan hep yalan şimdi bide kaynım çıktı başma beyefendı 26 yasında calışmıyo gezıyo cebının harclığını bız verıyomuşuz bunuda yenı ogrendım solemeyı unutmus hayır yanı kendı elımızde bolluk olsa neyse ama yok yanı bızdede yok kaynananam memur kayınbabam memur eve para yetmıyomuş bole bı saçmalık varmı yaa onlar bzıı yolmaktan bıkmıyo benım enayıde vermekten bebek gormeye gıdılırrr altınları bız alırız bu ne yaaa valla yettı artık cıdden yettı hıç ama hıç gevenmıyorum eşime sizce bu boyle gider miiii benım elimiz cok dar oldugu gunlerde oldu kendı aılem destek oldu bıe on ların gram hayrını gormedım bende yokken onlar vermıyo ama onlarda varken dahı bız verıyoruz bu saçma değilmi

yalan deyince aklıma daha kötüleri geldi.belki eşin bunları sana söyleme gereği duymuyordur yani yalan olarak görmüyordur.daha yeni alışıyorsunuz birbirinize konuşa konuşa yavaş yavaş tavrınızı koyarak halletmeye çalışın.inşaallah çok para kazanırsınız da herkesin gönlü görülür

ahhh cnımmm bende dusundum bnları ama dzenli bi işi yokki bi orda bı burda hıc bı banka kredı vermezz

Ben asıl neye çok üzülüyorum biliyor musunuz
geline takılan altınlara eşinin göz koymasına.
Bi kere o mehirdir haktır !
Bazen evlenicek olan kız arkadaşlarımda
nişanlım diyor ki evlenince altınları bozdurup ev alıcaz işte araba alıcaz vs.

O kadar üzülüyorumki daha evlenmeden bunların pazarlığının yapılmasına.
Bir eş gerçekten zor durumda kalırsa elbette bunlar kullanılır ama
evlenir evlenmez üzerinden sıyırıp almak hiç hoş değil.
az takı tak ama öz olsun kızın olsun.
Rızası olursa zaten ev vs alınırken teklif dahi edilmeden yardımcı olmak için eşine verir
iyi bir eş

Ben asıl neye çok üzülüyorum biliyor musunuz
geline takılan altınlara eşinin göz koymasına.
Bi kere o mehirdir haktır !
Bazen evlenicek olan kız arkadaşlarımda
nişanlım diyor ki evlenince altınları bozdurup ev alıcaz işte araba alıcaz vs.

O kadar üzülüyorumki daha evlenmeden bunların pazarlığının yapılmasına.
Bir eş gerçekten zor durumda kalırsa elbette bunlar kullanılır ama
evlenir evlenmez üzerinden sıyırıp almak hiç hoş değil.
az takı tak ama öz olsun kızın olsun.
Rızası olursa zaten ev vs alınırken teklif dahi edilmeden yardımcı olmak için eşine verir
iyi bir eş

aynen öyle ama işte bu çoğunda böle paragöz sancaklar korkusuyla verdım bende

söylemek işine gelmemiştir
sen kızırsın diye korkmuştur
yoksa bunlar unutulacak şeyler degil

Sinirlenmekte çok haklısınız.
Her ne kadar aile de olsa bu tarz yiyici insanlardan bende nefret ediyorum.
Eşiniz bu huyundan vazgeçer mi bilmiyorum ama ya onu bu şekilde kabul edeceksiniz takmayacaksınız ya da gerçekten bıktıysanız ayrılacaksınız.
Orta yol var mı bilemedim.
En azından şunu yapın bence; eğer yiyeceğinizden, giyiminizden kısıyorsanız durumumuz çok iyi değil diye, onu yapmayın artık.
Fazladan 1 kuruş ailesine gideceğine size gitsin.

bizimkilerde öyleydi iki tarafta bizi yeme derdindeydi maaş kartını bana verdi. haftada 5 tl harçlık alıyor şimdi çok mutluyum diyo:ssz:

keşke ilk yalanını duyduğunda büyük bir rest çekseydin de iş buralara gelmeseydi.eşin alışmış bence yalan söylüyorum br iki kızıyo sonra barışıyoruz diyordur alışkanlık yapmış..

keşke ilk yalanını duyduğunda büyük bir rest çekseydin de iş buralara gelmeseydi.eşin alışmış bence yalan söylüyorum br iki kızıyo sonra barışıyoruz diyordur alışkanlık yapmış..

canım çok buyuk tartısmalartım da oldu guzel konustugumda ama degsmıyo

sen baya sessiz kalmışsın bu olaylar oldukça kendini yiyip bitireceğine bir dahaki para konusunda aç ağzını yum gözünü senin altınlarınla alınan araba ya senin üstüne olmalı yada eşinin.bu ne demek böyle.inan ki çok sinirlendim.şimdi yalan söyleyemem bizimkiler bizden birşey beklemez dha bize verirler.yok sa yok diyeceksin.ben eşimden yakınmam ama olmadığını çaktırmadan belli ederim.her oraya giderken aynı şeyleri giy sürekli .. çok paranız oldugu izlenimi verme.azcık yanlarında bunaldım artık para yok iş bulcam en sonunda evde un yok su yok tüp bitti alamıyoz de.onlardan al al ggit.bulgur bitti sende varsa alayım de al.alabildiğince al yağ al tuz al amaç uandırmak.taktik izle.bak bir daha istiyolarmı.eşinin yanında demek zorunda değilsin.eşine oraya giderken yırtık çorap giydir=)))) hayal gücüne kalmış gerisi.bundanda akıllanmazlarsa aç ağzını yum gözünü bir kez kötü olursun.sanki şimdi iyi mi diyorlan senin için ...yaranılmaz.hem büyük kavgaların sonunda böyleleri daha iyi bile olurlar genede son çare.birde dua et bol bol.

kesinlikle size katiliyorum kredi cekin bi seklideikna edin borcun altina sokun onu daha bidaha verebilcegini sanmiyorum hem busekildebelki esinizin tarafida istemez aklimadahaiyi bir fikir gelmedi

Sen onu ve evini düşünüyorsun ama eşin seni düşünmüyor. Ailesi daha öncelikli. Peki o zaman sen de kendine yatırım yap. Onun, elindeki ufak parayı bile al, birikim yap ona söyleme. Onu parasız bırak. Para harcamaya bak ya da. Bakalım o zaman ne yapacak.

madem sert bir şekilde ikaz etmen işe yaramadı sende yöntem değiştir.
Kendine harcamaktan asla çekinme bu bir. ikincisi
aman bu ay fazla açıldık vs diye düşünmeden bir kaç ay
şahsi ihtiyaçlarından mutfaktan vs kısma hiç. bir evin eksiği hiç bitmez
sürekli eksik çıkar. ama bunlarıda huysuz huysuz yapma.:1:
tatlı bi şekilde nazlana nazlana iste. sonrada bu böyle olmayacak biz bu şekilde olursak bizden
ne köy olur ne kasaba . sen zaten iş hayatında yoruluyorsun bırak gelir gider işleriyle ben ilgileneyim de
al elinden kartlarını :47:
maaş lkartı eşlerinde duran arkadaşlarının yaptıkları yatırımlardan bahset yoksa bile
uydur anlat işle zihnine bu fikri. yuvayı dişi kuş yaparmış aşkım sen bana bırak de :12::1:

yalanlar diye okuyunca konu başlığını aldatılma gibi bir mevzu var sanarak geldim ama bambaşka bir şey çıktı.

öncelikle hanımefendi, siz bir kere bu kadar gözünüz kapalı ayakta neden uyutulduğunuzun cevabını şurada aramalısınız; ben niye bu kadar körüm. altınızdaki arabadan tutun da altınlarınızın akıbetine kadar neler neler dönmüş siz bunları nasıl göremiyorsunuz. vur enseye al lokmasını gibi sesini çıkarmayan, etrafına hiç bakmayan bir insansanız bunların olması çok da şaşırtıcı değil. biraz uyanık neden olmuyorsunuz, bu evde hiç konuşulmuyor mu? nasıl bir iletişimsizlik bu.

buradaki tek yalan sizden önce nişan atmış olmasıdır ki o da yalan mı değil mi belli değil. söylemek istemediği utandığı bir şeydir belki sizi de üzmek istememiştir.

evinizin içinde gelir nereye gidiyor, giderleri nedir bu evin hiç oturup eşinizle birlikte bakmıyor musunuz? geleni gideni görmüyor musunuz? bu kadar alakasız durursanız bu kadar gözleri kulakları kapatırsanız altınızdan yatağınız gitse ruhunuz duymayacak gibi duruyor. farkındalık sahibi olun biraz böyle şeyler yaşanmasın. gidin eşinizle konuşun. bize yazdığınız gibi.

Back
X