- Emoji Skoru
- 164
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Merve34aslan
-
Nasıl yapicam bu cinneti çünkü ben sinirlenince konuşamıyorumGörümceyi salla önce kocanda sorunun büyüğü. Gece 2lere kadar oturmak nedir madem ayrılamıyordu kardeşinden evlenmeseydi diz dize otursalardı. Bi cinnet zamanın gelmiş
Ne yapmalıyim peki akıl verin nolurKocan 0-6 yaş grubu mu? Kendi hür iradesi yok mu? Görümceyi suçlamak kolay. Kocana niye nazın geçmiyor? Sorun kocanda.
Napicam pekiKocan 0-6 yaş grubu mu? Kendi hür iradesi yok mu? Görümceyi suçlamak kolay. Kocana niye nazın geçmiyor? Sorun kocanda.
Ne demeliyim pekisert çıkmazsan böyle devam edecek. Kocan da görümce de takmıyorlar seni.
Ay böyle mi sevişiyorsunuz siz bu nebiz tabi öncesinde ilişkiye girecektik sözleştik
Yani görümcenizin yaptığı ayrı tuhaflık zaten okurken tahammül edemedim sinirim bozuldu ama eşiniz asıl sizi ilgilendiren kısım. O neden gidiyor evde karısı varken sürekli? Ne kadar ayıp. Gaz vermek istemiyorum ama yerinizde olsam heralde boşanma durumuna gelmiştim.Direk konuya giriyorum. Görümcem üst katımda umreden geldi bi kaç gün önce ve geldiğinden beri hemen hemen her gün eşimi çağırıyor beraber nargile içiyorlar
Benim nargileye zerre tahammülüm yok kokusu midemi bulandırıyor. Geçen hafta 4 gece yukari çıkıp içtiler. Dün aradı eşimi geliyorum hazırla dedi zıkkımlandilar balkonda
Bugün yine aradı biz çay içerken hazırla getir içelim diyor kafayı yemek üzereyim. Geçen yine çağırdı biz tabi öncesinde ilişkiye girecektik sözleştik
Akşam oldu çağırdı, eşime neden ona bu gece eşimle kalmak istiyorum demiyorsun dedim. Hemen gider gelirim dedi. Geldiğinde saat 2 idi ve sinirden çatlayacaktim. İstemedim uyuyacağım dedim. Nerdeyse 15 günü geçti ilişkiye girmiyoruz. Çünkü her gece gidiyor artık ilişkiyi geçtim kocamla oturup iki laf edemiyorum.
Bu yandan sınav stresi bi yandan bu görümce belası çıldırmak üzereyim ya
Zaten akşama kadar adamı gördüğümüz yok akşam olunca da Allah’ın cezası görümcem çağırıyor
Akıl verin bana delirmek üzereyim artık
Aile dinamiklerinizi bilmiyorum eşin sinirli biriyse ters teper de sana zarar vermeye kalkarsa bişey diyemem ama normal ilişkilerde arkadaşın dediği gibi kilitle kapıyı gelmesin madem o saatten sonra da. Gerçi senin koca yukarı çıkıp nargileye devam da edebilir…Nasıl yapicam bu cinneti çünkü ben sinirlenince konuşamıyorum
bişey demeyin, kapıyı kitleyip anahtarı üstünde bırakın işte. belli ki konuşamayacaksınız. rezillik çıkarsa da çıksın başka çare yok.Ne demeliyim peki
Ailesine resmen bağımlı ya bu evi alırken de almayalım dedim geldi totsunun dibine yerleşti sonundaAdam 2 lere kadar serin balkonda oturup nargile içmeyi karısının sıcak koynuna tercih ediyor
Yaşım 45 bende kocan gibiyim
Ama sende haklısın
Bu adam evlilik adamı dwğil
bu adama bu kadar istekli görünmeniz doğru mu bilemedimReglim bitmişti yani haber vermek babında