Bıktım görümcemdem...

Aile dinamiklerinizi bilmiyorum eşin sinirli biriyse ters teper de sana zarar vermeye kalkarsa bişey diyemem ama normal ilişkilerde arkadaşın dediği gibi kilitle kapıyı gelmesin madem o saatten sonra da. Gerçi senin koca yukarı çıkıp nargileye devam da edebilir…
Hayır 7 yıldır evliyiz hiç bir şekilde şiddet olmadı

Direk konuya giriyorum. Görümcem üst katımda umreden geldi bi kaç gün önce ve geldiğinden beri hemen hemen her gün eşimi çağırıyor beraber nargile içiyorlar
Benim nargileye zerre tahammülüm yok kokusu midemi bulandırıyor. Geçen hafta 4 gece yukari çıkıp içtiler. Dün aradı eşimi geliyorum hazırla dedi zıkkımlandilar balkonda 🙄
Bugün yine aradı biz çay içerken hazırla getir içelim diyor kafayı yemek üzereyim. Geçen yine çağırdı biz tabi öncesinde ilişkiye girecektik sözleştik
Akşam oldu çağırdı, eşime neden ona bu gece eşimle kalmak istiyorum demiyorsun dedim. Hemen gider gelirim dedi. Geldiğinde saat 2 idi ve sinirden çatlayacaktim. İstemedim uyuyacağım dedim. Nerdeyse 15 günü geçti ilişkiye girmiyoruz. Çünkü her gece gidiyor artık ilişkiyi geçtim kocamla oturup iki laf edemiyorum.
Bu yandan sınav stresi bi yandan bu görümce belası çıldırmak üzereyim ya
Zaten akşama kadar adamı gördüğümüz yok akşam olunca da Allah’ın cezası görümcem çağırıyor
Akıl verin bana delirmek üzereyim artık 🤐
Görümcen çağırıyor okey de senin kocan neden gidiyor mevzu bu.
Bence görümcen değil ona uyum sağlayan kocan sorunlu faktör.

bişey demeyin, kapıyı kitleyip anahtarı üstünde bırakın işte. belli ki konuşamayacaksınız. rezillik çıkarsa da çıksın başka çare yok.

sizi sapık kızkardeş konunuzdan biliyorum eşiniz için çok iyi demiştiniz. eşinizde de iş yokmuş üzüldüm
Ailemde de iş yok olsa inanın bunu illk yaptığında alır valizini giderdim ama aileme bile tahammül edemiyorum normal değiller çünkü tatilde bile gitmiyorum çoğu zaman

Sorun eşinizde, görümcenizde değil. Eşiniz "hayır gelemem bu saatte, benim evimde eşim var bekleyen" diyebilmeli. Böyle kocayı yerinizde olsam eve almam. Kapıyı kitler, üstünde anahtarı bırakırım. Yatsın kardeşinin evinde bu kadar meraklıysa.
Peki bir dahaki gidişinde bunu önden mi söylemeliyim yani geç gelirsen diye başlayıp

Nargile içen insan bağımlıdır kolay kolay bırakmaz.

Nargile kafeler tıklım tıklım.

Ya nargile ya ben diyip ayrılan kadın bile duydum.

Faturayı görümcene değil kocana kes.

Senle evli olan kocan, cinsellikten mahrum kalan kocan sonuçta

Ailesine resmen bağımlı ya bu evi alırken de almayalım dedim geldi totsunun dibine yerleşti sonunda
Hayattaki deneyimim diyorki aynı frekansta değilsiniz
15 gün ilişki talep etmeyen genç bir erkek ya size karşı çekimi yoktur ya libidosu düşüktür ki sanmıyorum
Her türlü normal değil
Görümceye sarmayın adam regl sonrası bağlasan duramazdı

Direk konuya giriyorum. Görümcem üst katımda umreden geldi bi kaç gün önce ve geldiğinden beri hemen hemen her gün eşimi çağırıyor beraber nargile içiyorlar
Benim nargileye zerre tahammülüm yok kokusu midemi bulandırıyor. Geçen hafta 4 gece yukari çıkıp içtiler. Dün aradı eşimi geliyorum hazırla dedi zıkkımlandilar balkonda 🙄
Bugün yine aradı biz çay içerken hazırla getir içelim diyor kafayı yemek üzereyim. Geçen yine çağırdı biz tabi öncesinde ilişkiye girecektik sözleştik
Akşam oldu çağırdı, eşime neden ona bu gece eşimle kalmak istiyorum demiyorsun dedim. Hemen gider gelirim dedi. Geldiğinde saat 2 idi ve sinirden çatlayacaktim. İstemedim uyuyacağım dedim. Nerdeyse 15 günü geçti ilişkiye girmiyoruz. Çünkü her gece gidiyor artık ilişkiyi geçtim kocamla oturup iki laf edemiyorum.
Zaten akşama kadar adamı gördüğümüz yok akşam olunca da Allah’ın cezası görümcem çağırıyor
Kapıyı açmam diyip açmayın geldiği zaman.Arada bazen olsa tamam da sürekli çıkıyorsa orda uyusun.

Peki bir dahaki gidişinde bunu önden mi söylemeliyim yani geç gelirsen diye başlayıp
Essssek kadar adama erken gel demeye gerek yok. Uyarma. Anahtarı tak arkaya. Erken gelirse açarsın gelmezse cektirsin gitsin. Otel mi lan burası hayırdır dersin virvir ederse

15 gün sevismeuen koca da normal değil bana göre neyse...

Nargile içen insan bağımlıdır kolay kolay bırakmaz.

Nargile kafeler tıklım tıklım.

Ya nargile ya ben diyip ayrılan kadın bile duydum.

Faturayı görümcene değil kocana kes.

Senle evli olan kocan, cinsellikten mahrum kalan kocan sonuçta
Bunu bir kere yapicaktim ablami arayıp anlattım vazgeçirdi beni o sıra bundan 3 yıl önce falandı. Aramız iyiyidi o sıralar ablamla

Ben olsam alır karşıma konuşurdum. "Sen evli bir adamsın farkında mısın bekar değilsin, her gece her gece kardeşine gidip nargile içip gece 2'lerde gelemezsin, haftada 1 defa 2 defa gidersin vakitlice gelirsin buna lafım yok ama gelmezsen de kapıyı kilitler yatarım, eve falan giremezsin. Bu kadar meraklıysan git kardeşinle yaşa madem" der noktayı koyardım.
Siz gerçekten eşinizle böyle bir konuyu konuşmak için ne zaman, ne söylemeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? İnsan eşiyle her şeyi rahatça konuşabilmeli, gerekirse tartışabilmeli.
Bu arada bu kadar sık nargile içmesi de sıkıntılı. Sağlığa zarar yahu!

Essssek kadar adama erken gel demeye gerek yok. Uyarma. Anahtarı tak arkaya. Erken gelirse açarsın gelmezse cektirsin gitsin. Otel mi lan burası hayırdır dersin virvir ederse

15 gün sevismeuen koca da normal değil bana göre neyse...
Hayır istedi zaten görümcemdem indikten sonra ama ben sinirden çatlayacaktim o sebeple istemedim kaç gün oldu oda yanaşmadı bundan sonra

Tam olarak nasıl oluyor şu cazgırlık bi yöntemi falan var mı hshs
Dümdüz her Allah’ın günü ne işin var yukarda gitmeni istemiyorum diyemiyor musunuz?

Evde çocuk var boş vakti çoksa nargile zıkkımlanacağına otursun onla ilgilinsen , çocuk uyuyunca da sizle ilgilensin diyeceğim ama seksi bile gözü görmemiş.

Sizin böyle bir lüksünüz var mı, hafta da dört beş gün saatlerce vakit ayırabiliyor musunuz kendinize hiç sanmıyorum.

Görümcen sorumsuz kocan ondan da sorumsuz biri. Her gün her gün saçma sapan işler. İlişkiye girmek isterse de dön uyu çocuk bunlardan daha akıllı bana göre

Bunu bir kere yapicaktim ablami arayıp anlattım vazgeçirdi beni o sıra bundan 3 yıl önce falandı. Aramız iyiyidi o sıralar ablamla

Çocuk yapma ayrıl ciddiyim. Bi çocukla her türlü ayrılabilirsin.

Nargile içen çok tanıdığım var vazgeçmiyorlar sigaradan kötü.

Bacısıyla tüttüre tüttüre içsinler sabahlara kadar.

15 gündür cinsellik olmayan bi evlilik,sorumsuz bağımlı koca, istediğin hayat bu olmamalı.

Peki aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız
Aynı durumda ben olamazdım çünkü görümcemle aynı apartmanda oturmazdım dkfkf aynı apartmanda oldukça sınır çok zor korunur. Kocan da çok sınırını bilen biri değil belli ki. Sağlam bi kavga gerekir ya da eve almamanız gerekir ama kocanla görümcen safları birleştirirlerse sıkıntı, iyice ekarte olursun 😅

Back
X