Bıktım görümcemdem...

Dümdüz her Allah’ın günü ne işin var yukarda gitmeni istemiyorum diyemiyor musunuz?

Evde çocuk var boş vakti çoksa nargile zıkkımlanacağına otursun onla ilgilinsen , çocuk uyuyunca da sizle ilgilensin diyeceğim ama seksi bile gözü görmemiş.

Sizin böyle bir lüksünüz var mı, hafta da dört beş gün saatlerce vakit ayırabiliyor musunuz kendinize hiç sanmıyorum.
Ne olmuş ablam değil mi gidip keyif yapıyorum diyor mesela
Şuan sınava çalışıyorum ve çocuğumun her boş dakikasında ders çalışıyorum bugün canım hiç ders çalışmak istemedi ve film açtık izliyorduk birden aradı görümcem
Esim başta mirin kırın etti bir kaç kez yok gelmem dedi sonra ikna etti eşimi
O sıra telefonu alıp bizi rahat bırak bu ne her gece her gece çağırıyorsun senin yüzünden kocamın yüzünü gördüğüm yok diyecektim ama kapattı hemen aklıma gelene kadar bir gün bunu yapsam işe yarar mı yoksa bilenip daha mı fazla yapar

Adam 2 lere kadar serin balkonda oturup nargile içmeyi karısının sıcak koynuna tercih ediyor
Yaşım 45 bende kocan gibiyim
Ama sende haklısın
Bu adam evlilik adamı dwğil
40 yaş bı sıcakta ben de sen gibiyim bacım perimenopoz olabilir mi 🙈

Şuan sınava çalışıyorum ve çocuğumun her boş dakikasında ders çalışıyorum bugün canım hiç ders çalışmak istemedi ve film açtık izliyorduk birden aradı görümcem
O sıra telefonu alıp bizi rahat bırak bu ne her gece her gece çağırıyorsun senin yüzünden kocamın yüzünü gördüğüm yok diyecektim ama kapattı hemen aklıma gelene kadar bir gün bunu yapsam işe yarar mı yoksa bilenip daha mı fazla yapar
Yapma senin sorunun görümcenle değil eşinle. Karşı tarafta daha kötü izlenim bırakırsın kocası lafını dinlemiyor bana geliyor benim dediğim oluyor diye. İyice şımarır. Sorununu kocanla çöz

Kocanıza madem evde durmaya niyetin yok. Kocalık babalık yapmak yerine ablanın dibinden ayrilmayacaksin hic gelme eve diyeceksiniz. Madem çok boş vaktin var. Otur çocuğunla ilgilen benim canımı sıkma daha fazla. Bir daha tekrarlarsan bunu, aynı karşılığı görürsün diyeceksiniz. ,
Ekstra öneri olarak da yemeyin, içmeyin uyumayın. Dersinizi çalışın. Çalışıp para kazanın. Sizin kocadan adam olmaz çünkü.

Tamam sizde açıp ağzınızı diyemiyor musunuz o keyfi ben niye yapamıyorum acaba diye.

Görümceye hiç bulaşma bence kocan o ayarda değil senin, gitmek istemese gitmez yani isterse elli kere arasın görümce , kocanla hallet niye evden sizden kaçıyor her fırsatta ,seksten bile kaçıyor adam yahu.

Adamın ilk tercihi değilsiniz,üzgünüm akşam fik fik var diyorsun hangi erkek bunu bırakıp yukarda ablasıyla nargile fokurdatır???
Çocuk hayaliniz varsa bir süre rafa kaldırın,hamilelikte,çocuk olunca sizi bırakıp bırakıp gider bu......

Adamın ilk tercihi değilsiniz,üzgünüm akşam fik fik var diyorsun hangi erkek bunu bırakıp yukarda ablasıyla nargile fokurdatır???
Çocuk hayaliniz varsa bir süre rafa kaldırın,hamilelikte,çocuk olunca sizi bırakıp bırakıp gider bu......
1 çocuğumuz var 5 yaşında 2. Zaten düşünmüyorum
Geçen gece yanaştı ama 2 de geldiği için istemedim uyuyacağım dedim öylemi dedi sinirli şekilde yattı uyudu oda

Geçen gece yanaştı ama 2 de geldiği için istemedim uyuyacağım dedim öylemi dedi sinirli şekilde yattı uyudu oda
Bu sorunları sınava kadar görmezden gelin. İyi bir puan alıp atanın. Görümcenizle hayat boyu türtürsün dursun. Adamın umrunda değilsiniz ne siz ne çocuğunuz. Üzgünüm ama ne yaparsanız yapın düzeleceğe benzemiyor.

Evladınıza güzel ömür diliyorum 🙏Evladıyla akşamları oynamak vakit geçirmek, karısıyla kahve eşliğinde sohbet etmek varken yukarı ablasına giden adamdan hayır gelmez,ben cinnetin ,kavganın,konuşmanın çözüm olacağını düşünmüyorum Yok saymak, iletişimi azaltmak gidip geldiğinde tepki vermemek bu tarz adamlara en iyi ders.Sexsi unutun kendinize çocuğa odaklanın eşşek değilse karısının sevgisini kaybettiğini anlar,kendini düzeltir....

Direk konuya giriyorum. Görümcem üst katımda umreden geldi bi kaç gün önce ve geldiğinden beri hemen hemen her gün eşimi çağırıyor beraber nargile içiyorlar
Benim nargileye zerre tahammülüm yok kokusu midemi bulandırıyor. Geçen hafta 4 gece yukari çıkıp içtiler. Dün aradı eşimi geliyorum hazırla dedi zıkkımlandilar balkonda 🙄
Bugün yine aradı biz çay içerken hazırla getir içelim diyor kafayı yemek üzereyim. Geçen yine çağırdı biz tabi öncesinde ilişkiye girecektik sözleştik
Akşam oldu çağırdı, eşime neden ona bu gece eşimle kalmak istiyorum demiyorsun dedim. Hemen gider gelirim dedi. Geldiğinde saat 2 idi ve sinirden çatlayacaktim. İstemedim uyuyacağım dedim. Nerdeyse 15 günü geçti ilişkiye girmiyoruz. Çünkü her gece gidiyor artık ilişkiyi geçtim kocamla oturup iki laf edemiyorum.
Bu yandan sınav stresi bi yandan bu görümce belası çıldırmak üzereyim ya
Zaten akşama kadar adamı gördüğümüz yok akşam olunca da Allah’ın cezası görümcem çağırıyor
Akıl verin bana delirmek üzereyim artık 🤐
Görümcenin bu nargile sevdası nerden geliyor

Umreye suriye’ye mi gitti yoksa🤣

Hayır 7 yıldır evliyiz hiç bir şekilde şiddet olmadı
25 yaşında 7 senelik evli olman çok üzücü. Yaşın oturmuş olsa sınırını çizersin. Görümcene kızma kocan beş para etmez

25 yaşında 7 senelik evli olman çok üzücü. Yaşın oturmuş olsa sınırını çizersin. Görümcene kızma kocan beş para etmez
Ailemde iş yoktu maalesef okutmayacagiz dedi seni annem babamda otursun bize çalışsın tarlada dedi sonra eşimle tanıştım ve madem öyle bende evlenirim yıllarca it gibi sana çalışacağıma dedim hem fiziksel hem psikolojik şiddet de cabası mecburen
18 imde evlenmek zorunda kaldım
Ha şu konuda eşimin hakkını yiyemem asla bi gün bana elini bile kaldırmadı

Ailemde iş yoktu maalesef okutmayacagiz dedi seni annem babamda otursun bize çalışsın tarlada dedi sonra eşimle tanıştım ve madem öyle bende evlenirim yıllarca it gibi sana çalışacağıma dedim hem fiziksel hem psikolojik şiddet de cabası mecburen
18 imde evlenmek zorunda kaldım
Ha şu konuda eşimin hakkını yiyemem asla bi gün bana elini bile kaldırmadı
Eşin ve görümcen kaç yaşında?

Çocuğu da gönder peşinden rahat edemezler. Ayrıca her gün her gün ne konuşuluyor ben merak ederdim açıkçası. Umreden önce de böyle miydi?

Görümce de fesat bence. Sadece kardeşini çağırıyor.

Burada 18 yaşında evlenen kızlar 25-30 yaşlarında ama sanki 60 yaş vaybı veriyolar çok üzülüyorum. Asla aşağılamak için değil söylediğim şey sadece çok üzücü.

Çocuğu da gönder peşinden rahat edemezler. Ayrıca her gün her gün ne konuşuluyor ben merak ederdim açıkçası. Umreden önce de böyle miydi?

Görümce de fesat bence. Sadece kardeşini çağırıyor.
Bu konu yüzünden de kavga ettim bu keresinde sürekli sadece eşimi çağırıyordu
Oğlumu da gönderdim ben ders çalışıcam dedim ama kafamı veremedim sinirden

Back
X