Bıktım görümcemdem...

Boş zaten bomboş muhabbetler yani iki dakka dursam sıkılıyorum yanlarında

Benim anneannemin böyle boş muhabbet etmesi başladıktan yaklaşık 5 yıl sonra demans tanısı aldı. Eskiden böyle çocukları, torunları olarak farklı günler arayıp bir iki saat aralıksız böyle boş muhabbet ediyorduk. Ama her akşam ya da haftada 3-4 akşam böyle muhabbet etsem bunalırdım. Ki anneannem siyaseti gündemi takip ediyordu, komşu dedikodusu yapıyorduk, kadın kadına konuşuyorduk.

Zabıtayı arayın şikayet edin başka komşuymuş gibi. Geç saatlere kadar oturuyorlar çok ses yapıyorlar diye. Hoş, bu sefer çiğköfte partisi verirler evin içinde.

Carliyorum kocama ama asla anlamiyor
Görümce bir daha ararsa ben arayıp rahatsız olduğumu söyleyeceğim
Yüz göz olursun yapma. Anlamıyor diye bir şey yok alma eve diyoruz yav. Geldi mi napti?

Yok eve almamazlik yapamam dersen tüm iletişimi kes madem laftan anlamıyor gitsin kardeşi baksin

Ayy bu hiç aklıma gelmemişti yapsam mı bunu napsam
Gerçi zabıta gece çalışıyor mu bilmiyorum, İstanbul'da inşaat gürültüsüne polisi aradığımda 2 saat sonra gelmişti

Yüz göz olursun yapma. Anlamıyor diye bir şey yok alma eve diyoruz yav. Geldi mi napti?

Yok eve almamazlik yapamam dersen tüm iletişimi kes madem laftan anlamıyor gitsin kardeşi baksin
Geldi oglumu da göndermiştim onunla gelmeden mesaj attım görümcemin kızı oglumuzu indirsin aşağı dedim. Zaten geliyoruz birazdn yazmışti bende oglumuzu gönder sen kal gelme dedim 5 dakka sonra kapıda belirdi

Görümcen evli değil mi bu nasıl iş

Daha yeni evli sayılırım.3 yıllık tecrübemle söylüyorum o kavga çıkmadıkça karşındakine dersini anlatamiyorsun..Çatır çatır söyleyince ortalık süt liman oluyor.Söylemediğin sürece karşındaki bildiğini yapmaya devam ediyor.Sorunu eşinizle çözeceksiniz.Eşiniz fırsatı vermese görümce hiçbir şey yapamaz.

Dün eşim gelmek dedi ama ısrarla çağırdı bi kaç kere gelmem dedi sonra ne dediyse gitti çoğu zaman da gel 5 dakka diyip oturuyor saatlerce

Dün eşim gelmek dedi ama ısrarla çağırdı bi kaç kere gelmem dedi sonra ne dediyse gitti çoğu zaman da gel 5 dakka diyip oturuyor saatlerce
Ben bişey anlamadım bu işten.Delirmiş mi bu kadın.Kardeşinin evli olduğunu bilmiyor mu

Küçük yaşta kötü bir aileden kaçıp kötü bir kocaya düşmüşsün. Adam seni yaşın küçük olduğu ve sığınacağın bir ailen olmadığı için parmağında rahatça oynatabileceği için seçmiş. Çocuklu adam üstelik 35 yaşında gecenin bir körüne kadar saçma sapan takılmamalı. Ama işte hem yaşça küçük hem de gidecek yeri olmadığını bildiği karısını aile apartmanına sürükleyip keyfine bakıyor. Sen hala çok gençsin, umarım sınav dediğin KPSS ise kazanır ve bu adama tekmeyi basarsın. Gerçekten pis pedofili ya.

Hayır eşim ailemle yaşadıklarımı bilmiyor ona hep gidebileceğim bir kapı olduğunu hatırlatırım her ne kadar öyle olmasada
Eşim ailemi çok iyi insanlar sanıyor beni de çok sevdiklerini falan sanıyor ne olur ne olmaz diye hiç anlatmadım ona

Burada 18 yaşında evlenen kızlar 25-30 yaşlarında ama sanki 60 yaş vaybı veriyolar çok üzülüyorum. Asla aşağılamak için değil söylediğim şey sadece çok üzücü.
Hayatta yaşanacak o kadar çok şey var ki. Keşke aileleri birey olma özgürlüğünü evlenmeden önce de sağlasa.

Kıyamam sana. Ailenin de Allah müstehakını versin. Hastalandıklarında peşlerinde koşma. Bakma, üzülme hiçbirine.

Zabıtayı arayın şikayet edin başka komşuymuş gibi. Geç saatlere kadar oturuyorlar çok ses yapıyorlar
Hiçbir şey çıkmaz bundan zabıta balkonun içine karışamaz . Ha ses oluyormuş falan derse de abla kardeş ciddiye almazlar zaten

Bence sadece kafa buluyoriar çekip çekip geriye yaslanıyorlardır

Eşiniz sizinle vakit geçirmek istese ki açık acik söylemişsiniz "eşimle kalmak istiyorum demiyorsun" diye ,buna rağmen koşa koşa gidiyorsa önce eşinize kızın.
Cok meraklıysa kardeşine evlenip sizin başınızı yakmasaydı, otursaydı kardeşiyle.
Görümcenize kızın ama eşinizin de gelemem dememesi buna çanak tutuyor.
Her gün çağıran gorümce sorun evet ama her çağırıldığinda koşa koşa giden eşiniz daha büyük sorun.

Benim eşimde ablasına bağımlı ablası da ona bazen bensiz de gider ama hiç umursamıyorum inan ki

`