• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim hayatin zorlugundan:( isyan etmek istiyorum olmek istiyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kucckken zor.bi hayat yasadim baba m hic bakmadi bize ama annem bakti zorlulla tabi bakti kadincagiz. babam gelir rahatsiz ederdi ustune ustuk. zor bi hayat gecti oyle . evlendim hayalimdeki evlilik degil Saygi bitti aramizda birsuru kavga ettik tonla. ya bakiyorum insanlar a mukemmel aileleri olanlar evlenirler gene iyi es ve aileleri hep yaninda gene diyorum adaletmi bu . nedir . ustune zorunli gurbet bilseydim bazi seyleri cok baska kararlar alirdim bilmiyordum ve simdi bide bu zor seyi yasiyorum. turkiyedeki lere bakiyorum mutlular aileleri yaninda esleri iyi tabiki mutsuz olanda var ama sanki butun zorluklari Ben yasamisim gibi . neden Rabbim bana guzel bi donem yasatmadi:(

babalarinin prensesi kizlar var evlenseler bile oyle . bizde tam tersi ilgisiz bakmayan bi adamdi.

Ben kimsenin prensesi olmadım,
Babamı zaten görmedim,görsem de prensesi falan olacağımı sanmıyorum.
Evliliğimde de şükür mutluyum,hala prenses değilim.
Prenseslik benim yapımda yok.
Hayat mücadelem zorlu geçti hala öyle geçiyor.
Eşimle kavgalarımız çok oldu,ona da bi ton mücadele ama sonuç iyi.
Annemleyken bu kadar zorluk yaşadığım için evliliğimde bazı şeyleri baştan bazılarını da sonradan hallettim.
Benimle bu hayatı beraber yaşamayan herkesin cehennemin dibine kadar yolu var,istisnasız.
Birileri iyi olmayabilir,onları iyi yapmak sizin elinizdedir.
Olmak istemiyorlarsa da mecburen diye bir şey yoktur,kendi yolumuza bakılır.

Herkes kendi sansini kendi yaratir.
Ailen kotuyse derslerine/meslegine daha cok sarilirsin ki para kazaniyim kendi hayatimi kurayim diye.
Kocanla mutsuzsan ayrilirsin, degerini bilenle evlenirsin.
Mutlulugunu baskalarinin ona nasil davrandiginda arayan insan zor mutlu olur.

Anne babamızı seçme şansımız yok ama eşimizi seçme şansımız var.
Mutsuz olduğum, şiddet olan, saygı olmayan bir evliliği bitirmekte elimizde.
Önemli olan kendimize hangi hayatı layık gördüğümüz bence.

Canım sen olumsuz dusuncelere kapıldıkca hayatın daha da olumsuzlasacaktır cok karamsar gordum seni.

Babandan yana sansın yokmus ama bak annecıgın seni buyutmus.

Esınle de sorunlarını cozebılecegıne ınanıyorsan cabala ama olmayacak seylerse kendıne yeni bir hayat kurmak için hicbir sey için gec dııl

Annem bana hep der,hayat sana limon verdiyse,onu limonataya çevirmek senin elinde....bu kurban psikolojisine girmeyin lütfen,binlerce insan neler neler yaşıyor,bunun hastaligi var,savasi var,olum,aclik var da var yani...halinize şükredin,ve unutmayin mutlu olmak sizin elinizde olan bisey
cok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.

Allah/ahiret inanci olan biri isen eger bu dunyada imtihanlardan gectigimizi bilirsin...imhanlarla yasarken kolay sekilde yasayip olucegimizi dusunuyormusun gercekten?bu varolma nedeninize ters degilmidir sence?sen ailenle imtihan olursun kimi cocuguyla,kimi sagligi ile olur kimi esiyle,kimi parasiyla,kimi rahatligiyla ama bir sekilde hayatinda inisler cikislar olur...Turkiyenin en iyi isadamlarinin hatta dunyada taninan sanatci/is adami neyse hayatlarinin nasil acilarla gectigini hic okudunmu?mozart ,Einstein,Beethoven bunlarin hayatlarini oku ne acilardan gectigini gorursun,inan bana sizde mutlu gordugun insalar bile mutlakaki hayatlarinin bir donemlerinde mutlaka zorluklar gecirmistir simdi gecirmese belki bes sene sonra gecirecek ama mutlaka bir imtihana tabi tutulacak

Ne kadar memnuniyetsiz bir insansın
Madem barınamadın orda boşan gel
Burada kimse senin hayatını düzeltemez.
Yapacağı var mı sence?
Anca buraya gelip yazıyor derdini sonra nefret ettiği kocasının yanına dönüyor hiçbir şey olmamış gibi.
Bir şeyleri değiştirmek için çabalayacak insan gelir buraya her gün zibilyon tane aynı konudan açar mı? :)

Siz Amerika'da yaşamıyor musunuz ya?
Bu durumda bile mutsuzsanız kendi kendinizi mutsuz ediyorsunuz yalnızca.
Sizi biz mutlu edemeyiz. Sizi hiç kimse mutlu edemez. Siz kendinizi mutsuzluğa mahkum etmişsiniz.
Yormayın insanları da.

Herkesin hayatinda zorluklar olur. Zorluklarla baş etme sekliniz ise sizi oldugunuz insan yapar. Bu kadar isyan ettiginize gore demek ki bas edemiyorsunuz. Mutlu olmak kendi elimizde. Ben kucukken cok mutsuzdum ve aglardim. Bazen ozellikle kendimi aglatirdim goz yaslarim tukensin de buyuyunce aglamayim hep mutlu oluyum derdim. Oyle dertli bir hayat gecirdim. Ama her zaman şükretmeyi ve mutlu olmayi basardim. Hayat bana mutluluk sunmadi ama ben mutlulugu kendim yarattim. Saglikli oldugum icin sukrettim. Sagligim bozuldu, daha ciddi hastaliklar var dedim sukrettim. Sevdigim birisini kaybettim şükür dedim baska sevdiklerimde var. Bir cok kaybim oldu. Cok acım oldu. Ama en mutsuz oldugumda en dibe vurdugumda bile sizin gibi isyan etmedim. Diger insanlar mutlu ben neden mutsuzum demedim. Simdi yine sukur Allahima mutlu olmak icin sebeplerim var basta saglik.

Kızların çoğu babaya benzeyen karakterde
Eş seçimi yaparmış herjaldebhatanın nüyüğü sende

Anladığım kadarıyla sürekli korunup kollanmak pamuklara sarılmak istenen bi yapınız var. Sürekli konularunizi görüyorum da, çok mutsuz olduğunuzu soyluyorsunuz. Bence biraz da etrafiniza bakıp başkalarının yaşamına imrenme gibi bi durum da var. Ama bu çok tehlikeli. Herkes elindeki malzemeyle en güzelini ortaya çıkarmaya çalışmalı. Bosverin başkalarını.

Merak ettim amerikada ne iş yapıyorsunuz? Yani ayni işi türkiyede de yapabilir misiniz? Öyleyse ayrılın ordan, madem istemiyorsunuz. Evlilik konusunda da sizi bu kadar mutsuz ediyorsa boşanin. Bu ikisini sürekli söylüyoruz ama tınlamadan ertesi gün başka konu açiyorsunuz. Tüm bunları yapmaktaki engeliniz nedir?

cok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.
Daha güzel bölümü okusaydiniz eger,daha mutlu olacaginiz garanti miydi?kim bilir belki daha kötü şeyler başınıza gelebilirdi bilemeyiz ki?geçmişi birakin,geçmiş geçmişte kaldi,gecmiste bisey degistirmeyecegimize göre,gecmis icin üzülmek mantiksiz degil mi?siz önünüze bakin,bu güne bakin,bu günü ve yarını değiştirmek sizin elinde,mutlu olmak sizin elinde..ayrica sahip oldugunuz şeylerin degerini bilmezseniz,elinizdekini olani da elinizden alinir

Back
X