• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim hayatin zorlugundan:( isyan etmek istiyorum olmek istiyorum

Babasını göremeyenler, babası vefat etmiş, insanlarımız var.. babanızı göremiyor olmasaydınız daha mı iyi.. en azından o adam benim babam diyebiliyorsunuz.. şükredelim.. annenizle sorun yaşamış olabilirler... anne ile baba arasına girilmez..

İçinde olduğun psikolojiden çıkabilmenin birinci anahtarı şükür edebilmek ikincisi ''bunda da vardır bir hayır'' diyebilmek sonrasında da bulunduğun ülkeyi kariyer açısından kendini geliştirme açısından değerlendirmeye çalış.

kucckken zor.bi hayat yasadim baba m hic bakmadi bize ama annem bakti zorlulla tabi bakti kadincagiz. babam gelir rahatsiz ederdi ustune ustuk. zor bi hayat gecti oyle . evlendim hayalimdeki evlilik degil Saygi bitti aramizda birsuru kavga ettik tonla. ya bakiyorum insanlar a mukemmel aileleri olanlar evlenirler gene iyi es ve aileleri hep yaninda gene diyorum adaletmi bu . nedir . ustune zorunli gurbet bilseydim bazi seyleri cok baska kararlar alirdim bilmiyordum ve simdi bide bu zor seyi yasiyorum. turkiyedeki lere bakiyorum mutlular aileleri yaninda esleri iyi tabiki mutsuz olanda var ama sanki butun zorluklari Ben yasamisim gibi . neden Rabbim bana guzel bi donem yasatmadi:KK43:

Öncelikle isyan etmemelıyız yaratana:( ikinci olarak inanın herkesin evliliği mükemmel değil sadece saklamayı becerıyolar. Ve sadece çocukları için yasayan binlerce anne var

Kadın içinden geçenleri yazıp yardım beklemiş, biraz yavaş yüklenseniz?

Ya herseyi gectim sen ve senin gibiler ölümü bayilmakmi saniyonuz yada ölünce öteki dunyada davul zurnayla karsilasacanizimi zannediyonuz :kızgın: cok sinirlendim keske ölsem

cok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.

Şuraya hayatımı yazsam bir dakika düşünmez beni evlat edinirsin:) Allah korudu da geldim bu günlere, mutluluğu babadan ya da kocadan beklersen çok beklersin önce kendin sağlam olacaksın. Ailen hata yapmışsa sen yapmamaya çalışacaksın, çok çalışıp hayatını inşa edeceksin hele ki yaramaz bir evliliği asla sürdürmeyeceksin. Mutlu olmak senin elinde kimseden koruma, sahiplenme beklemeden önce kendin var olacaksın

Şuraya hayatımı yazsam bir dakika düşünmez beni evlat edinirsin:) Allah korudu da geldim bu günlere, mutluluğu babadan ya da kocadan beklersen çok beklersin önce kendin sağlam olacaksın. Ailen hata yapmışsa sen yapmamaya çalışacaksın, çok çalışıp hayatını inşa edeceksin hele ki yaramaz bir evliliği asla sürdürmeyeceksin. Mutlu olmak senin elinde kimseden koruma, sahiplenme beklemeden önce kendin var olacaksın
ailemin hepsi hata yapmadi babam hic bakmadi ve eksik buyuduk haliyle annem calisti yillarca bakti Allah razi olsun . erkek kardesklr Pek aeamazlar sagolsunlar ablmlarla gene daha uyiyim. tekrar hazirlansaydim daha iyi bolume giderdum ve zamaninda biyerde calistim ama bu boyuta gelecegni tabiki bilemezdim calistigm yer dert oldu gibi biseu . gurbettym benim yzuumden oda keske zamaninda daha gyzel tercih yapmsaydim simdi ulkemde mutlu yasardim. cok zorlaniyorum bazen cok.

Küçük Emrah'a bağlamanin alemi yok.
Zibilyon tane konu açıp mutsuzum diyeceğine bosan gel o zaman ulkene.
Bakalım seni tatmin edecek mi bir de öyle dene :)

Yapacağı var mı sence?
Anca buraya gelip yazıyor derdini sonra nefret ettiği kocasının yanına dönüyor hiçbir şey olmamış gibi.
Bir şeyleri değiştirmek için çabalayacak insan gelir buraya her gün zibilyon tane aynı konudan açar mı? :)
Sahiden sizin bu yorumunuzu gorunce bende bir bakayim dedim.O kadar garip geldiki bir suru konu ve hep garip sikayetler.Kinamiyorum ama gercekten normal degil.Bipolar olma ihtimali var gibi geldi.Bir tanidigimin esi bu durumu yasiyordu.Allah yardimcisi olsun

Küçük Emrah'a bağlamanin alemi yok.
Zibilyon tane konu açıp mutsuzum diyeceğine bosan gel o zaman ulkene.
Bakalım seni tatmin edecek mi bir de öyle dene :)

Onun kendine bile tahammul edebilecegine inanmiyorum.. yazdiklarindan yola cikarsak kimse cekmez bu uyeyi.. butun konulari arabesk, demiyor hic ben ne yaptim acaba diye..

kucckken zor.bi hayat yasadim baba m hic bakmadi bize ama annem bakti zorlulla tabi bakti kadincagiz. babam gelir rahatsiz ederdi ustune ustuk. zor bi hayat gecti oyle . evlendim hayalimdeki evlilik degil Saygi bitti aramizda birsuru kavga ettik tonla. ya bakiyorum insanlar a mukemmel aileleri olanlar evlenirler gene iyi es ve aileleri hep yaninda gene diyorum adaletmi bu . nedir . ustune zorunli gurbet bilseydim bazi seyleri cok baska kararlar alirdim bilmiyordum ve simdi bide bu zor seyi yasiyorum. turkiyedeki lere bakiyorum mutlular aileleri yaninda esleri iyi tabiki mutsuz olanda var ama sanki butun zorluklari Ben yasamisim gibi . neden Rabbim bana guzel bi donem yasatmadi:KK43:

Herkes içine doğduğu aileyi bilir, ben de mutlu değildim evde, hiç riske girmeyerek amiyane tabirle hayvan gibi asıldım üniversite sınavına, neresi olsa gidecektim, Türkiye'de ilk binin içindeydim, canımın istediği yerde, kafama yatan bölümü okudum.

Demem o ki, madem ikinci seneye kalacak durumunuz yoktu, yemeyip içmeyip çalışacaktınız ilk yıl istediğiniz bölüme yerleşecektiniz arkadaşım.

Mezun olduktan 2 yıl sonra babam vefat etti, baktım durumlar sarpa sarıyor, gitmem lazım buralardan fikriyle bu sefer hadi dedim KPSS. Onda da branşımda ilk 300 içindeydim. Ki İngilizce öğretmeniyim, binlerce alım olur her yıl, ama işimi sağlama almak istedim.

30uma kadar evlenmedim, şu anda eşim olan adam 24ümde evlenme teklif ettiği için görüşmeyi kesmiştim bu yaşta ne evliliği diye. Ayaklarımın üzerinde durup, tamamen bağımsız bir birey olmadan evlenmek hiç bana göre değildi çünkü. Siz bunu tercih etmişsiniz, kendinizden başka hiçkimsenin suçu değil.

Sizi biliyorum, şu sitede neredeyse ezberlediğim üyelerdensiniz.

Sürekli şikayet.

Ama sadece şikayet.

Hayat sizindi, bozuk para gibi harcamışsınız düşünmeden, planlamadan.

Herkes ağzında gümüş kaşıkla doğmuyor evet, ama bazı şeyler de seçim meselesidir, ileri görüşlülük işidir, Allah bu aklı bir sebepten veriyor değil mi?

Şimdi bu yazdıklarıma da "siz ne anlarsınız" minvalinde bir cevap gelir kesin. Şimdiden söylüyorum, evet anlamıyorum, havsalam almıyor her şeyi, herkesi bu kadar suçlayıp kendini daima kurban pozisyonuna koymayı.

Eşinize sabır veya boşanma cesareti diliyorum. Gerçi adam sizi boşasa, evliyken mutsuz olduğunuz halde "eşim de boşadı, darbe üstüne darbe yedim, ne bitmez çilem varmış" tadında gelip yazacaksınız.

Ki eşinizin istediği iki kap yemek, temiz bir ev. Bitti bu kadar. Adama bunun için bile sinir oluyorsunuz, daha önceki konularda yazdıklarınız da aklımda, geçinmeye gönlünüz yok ki evinizde huzur olsun.

Sürekli dışarıdan etkenleri sorumlu tutarak yaşamak sizi bu duruma düşürüyor, hareketlerinizin, seçimlerinizin sorumluluğunu alıp kendi hatalarınızı kabul etmeye başlamazsanız daha kötü olacaksınız diye düşünüyorum.

Gerdiniz artık siz beni, mıy mıy mıy.

Back
X