Yani birşey deseler hem gelmezler hemde üste çıkarlar haklı duruma geçerler adım gibi eminim.kayinvaliden akıllı kadınmış bazen bazı şeyleri söylemek lazım.koskoca insanlar hizmetcilik etmemeliler herşeyin bi sınırı var.annem benim durumdan rahatsiz olduğumun ve benim de iş yapmaktan biktigimin farkında arada söyleniyor bende birazda sen onu o hale getirdin dedim ben ne yapayim yerinden kıpırdamıyor diyor.annem bana da kalk şunu yap bunu yap demez ama benim vicdanıma el vermiyor annemi kullanmak bana göre deil.bu arada annem teyzeme bana sadece minne den hayır var o olmasa halim harap demiş. Bu arada ablamla ilgili bi konu daha var benimde yardimim istenen ama buraya yazamiyorumİşte annem de annenle aynı sebepten bişey diyemiyor, gelmez bu sefer diye. Benim kaynanam ise gayet açık söyler "bulaşıkları elinde yıkama kızım makineye atıver" diye mesela. Hiç de alınmam gocunmam annelerimiz de biraz açık sözlü olmalılar.
Yine söylüyorum bence ablanlarla değil annenle konuş, seninkide sana şikayet ediyor herhalde, anne ben de kızınım onlarda bana nasıl söylüyorsan onlara da söyleyiver de. Hem sessiz kalıp kötü olmayıp hem de bizi üzüyorlar bu şekilde , bir çözüm de olmuyor bu dertlenme