Doğuma Hazırlık bıktım insanların kötü yorumlarından:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kızım 16 ayını geçti doğduğundan beri akşam yatıp sabah kalktığımı bilmem
çoğu gece dolanıp duruyoruz
gündüz yaramaz ve mızmız,gece de sürekli uykusuz kalıyoruz
dışarı çıksak çok fena herkes bize bakıyor eve kaçıyoruz :17:
ama kötü mü hayır,çok zevkli
kötü olsaydı şu anda tekrar hamile olmazdım
boşver herkes konuşsun
ama sen iyi tarafını anla ve sürekli yat dinlen benimki gibi bir bebeğin olursa gerçekten ararsın rahat günlerini:49:

insanlar ne kadar kıskanç ya kendileri yaşadıkları zorlukları herkez yaşasın istiyorlar ve bundan mutlu oluyorlar
anne olmak çok çok güzel bir duygu ama zorluklarıda var hele rahat yaşamaya alışmış biri olarak ben zorlandım ne yalan söyliyeyim tabi insan bu yeni düzeninede alışıyor kızım benim herşeyim herkez için çocuğu öyledir sende belki ilk zamanlar zorlanacaksın ama alışacaksın çocuklu hayata sağsalim doğum yaparsın inşallah Allah olmayanlarada versin

hiç olurmu arkadaşım bebişler sadece özellikle ilk yıllarında annelerini bi takım şeylerden kısıtlıyorlar o kadar ama güzel olan herşeyin bir bedeli oluyor bebeişlerimiz sağlıklı olsunda onlar tatlı sıkıntılar canım takma kafana bu kadar....

hiç olurmu arkadaşım bebişler sadece özellikle ilk yıllarında annelerini bi takım şeylerden kısıtlıyorlar o kadar ama güzel olan herşeyin bir bedeli oluyor bebeişlerimiz sağlıklı olsunda onlar tatlı sıkıntılar canım takma kafana bu kadar....

Back
X