- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
başka iş arayın bu süre zarfında benım de 2 kötü iş deneyımım oldu boşvverin onları zaten ıyı bır patron olsa calısanıyla kırıstırmaz buraya geçiçi gözüyle bakın o zaman gözünüze batmaz
Eğer çıkarırlarsa baska iş ararsınız sizde .
Malesef insan bazen neresi kendine uygun deneye deneye öğreniyor.
ben haftada 1 gün sabahlıyordum hergun aksam 10 cıkıyordum şefimiz sapık gıbı bırseydı ve patronumuz kadındı 2 kız sıkayet ettık ve umrunda olmadı. ikincisinde psikolojisi bozuk bir mühendis kadın vardı hayatıma kafayı takmıstı 1 saat ağlar 1 saat güler bir iiyi bir kötü. ama 3. işim iyi vazgeçmeyin iş hayatı insanın pskılojısını cok yorar evden cok vakıt gecırıyorsunuz. ön muhasebe ıs ılanı cok var bıryandan ıs arayın
Bende ön muhasebe için biiiiiir sürü yere başvurdum “evleneceksin,izin istersin,kocan kıskanır” diyip almadılar. Nasıl “aranılan personel” olabiliriz benim de merak ettiğim bir konu
Cevremde çoğu insan issiz. Her pozisyonda isini bilmeyen andavallari tutuyolar. Yaziklar olsun diyorum diycek çok söz var da siyasete girer yine. Susayim.
Biliyorum bilmez miyim aynısı benimde basıma gelmişti seneler önce . Kurumsal biryere işe başladım çalışma saatleri upuzun hatta gece Nöbeti bile var ama gel Gör ki iş yok . Tüm gun neredeyse oturuyorum , hiçbirşey öğrenemiyoruz , Saçma sapan biryerdi . Müdür'e gidiyorum yapabileceğim baska bşy var mı işimle ilgili olması Şart değil vs ama yok şu an da diyor çok sıkılmıştım ayrıldım .Sorun ne biliyomusunuz. Bu ruh hastasi insanlar eleman aliyolar aliyolar sonra da yaaa bu bos bos oturuyo düşüncesine giriyolar ( ben benim olmayan isleri dahi yapiyorum orasi ayri)
4 Yıldır ön muhasebedeyım .
ilk başladığı zamanlar çok zorlandım . İş konusuyla alakalı . Çıkarıcaklardı . Bende siz bilirsiniz deyip kasmadım. İşimi öğrenmeye devaö ettim .
Sana da tavsıyem sadece işine odaklan . En ıyısını yap vazgeçilmez olucaksın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?