Bıktım iş hayatından..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Hanımlar 26 yaşındayım on muhasebe mezunuyum. Geçen seneden bu yana iş bulamamıştım gittiğim her yer evlisin cocuk yapar gidersin diye kabul etmedi.
3 ay önce bi işe başladım ve patron her an beni çıkartabilirmiş.
Anlamıyorum ne yapmam lazım? Benden önce faceden çıkmayan bütün gün elinde telefonla oynayan adam niye çıkarılma tehlikesi yaşamıyor?
Çalışanlardan birisinin patronla ilişkisi varmis o da o yüzden burda sabit. Ki kız inan ki tek bir hesabi dahi kontrol edemiyor. Çıldıracam yani nasıl oluyo da o kiz benden üstün tutuluyor. (Ozel hayatları beni ilgilendirmez ama o hic bisey yapmazken benim kendimi paralamam ve hic bi sekilde yaranamayisim üzüyor beni)
Yapamıyorum desem birlikte çalıştığım arkadas çok memnun daha once patrona da demis böylesini zor buluruz diye ama adam benim alakam olmayan seyleri bana soruyor.
Üzgünüm yani niye tutunamıyorum bi işte?

başka iş arayın bu süre zarfında benım de 2 kötü iş deneyımım oldu boşvverin onları zaten ıyı bır patron olsa calısanıyla kırıstırmaz buraya geçiçi gözüyle bakın o zaman gözünüze batmaz

başka iş arayın bu süre zarfında benım de 2 kötü iş deneyımım oldu boşvverin onları zaten ıyı bır patron olsa calısanıyla kırıstırmaz buraya geçiçi gözüyle bakın o zaman gözünüze batmaz

Gerçekten zoruma gidiyo bu olanlar inan ki dişimi tirnagima takıyorum. Nelere nelere katlaniyorum ve hala yaranamıyorum

ben haftada 1 gün sabahlıyordum hergun aksam 10 cıkıyordum şefimiz sapık gıbı bırseydı ve patronumuz kadındı 2 kız sıkayet ettık ve umrunda olmadı. ikincisinde psikolojisi bozuk bir mühendis kadın vardı hayatıma kafayı takmıstı 1 saat ağlar 1 saat güler bir iiyi bir kötü. ama 3. işim iyi vazgeçmeyin iş hayatı insanın pskılojısını cok yorar evden cok vakıt gecırıyorsunuz. ön muhasebe ıs ılanı cok var bıryandan ıs arayın

Eğer çıkarırlarsa baska iş ararsınız sizde .
Malesef insan bazen neresi kendine uygun deneye deneye öğreniyor.

Bende ön muhasebe için biiiiiir sürü yere başvurdum “evleneceksin,izin istersin,kocan kıskanır” diyip almadılar. Nasıl “aranılan personel” olabiliriz benim de merak ettiğim bir konu

Eğer çıkarırlarsa baska iş ararsınız sizde .
Malesef insan bazen neresi kendine uygun deneye deneye öğreniyor.

Sorun ne biliyomusunuz. Bu ruh hastasi insanlar eleman aliyolar aliyolar sonra da yaaa bu bos bos oturuyo düşüncesine giriyolar ( ben benim olmayan isleri dahi yapiyorum orasi ayri)

ben haftada 1 gün sabahlıyordum hergun aksam 10 cıkıyordum şefimiz sapık gıbı bırseydı ve patronumuz kadındı 2 kız sıkayet ettık ve umrunda olmadı. ikincisinde psikolojisi bozuk bir mühendis kadın vardı hayatıma kafayı takmıstı 1 saat ağlar 1 saat güler bir iiyi bir kötü. ama 3. işim iyi vazgeçmeyin iş hayatı insanın pskılojısını cok yorar evden cok vakıt gecırıyorsunuz. ön muhasebe ıs ılanı cok var bıryandan ıs arayın

Maalesef su sıralar hic is yok :( her gun bakıyorum

Bende ön muhasebe için biiiiiir sürü yere başvurdum “evleneceksin,izin istersin,kocan kıskanır” diyip almadılar. Nasıl “aranılan personel” olabiliriz benim de merak ettiğim bir konu

Evet nisanliyken hep bu yüzden geri çevirdiler. Şimdi çocuğu öne sürüyorlar. Cocuk olunca da sanırım senin cocugun var deyip almayacaklar

Cevremde çoğu insan issiz. Her pozisyonda isini bilmeyen andavallari tutuyolar. Yaziklar olsun diyorum diycek çok söz var da siyasete girer yine. Susayim.

Kesinlikle. Yahu muhasebe asla bilmeyen arkadasim şuan muhasebeci olarak çalışıyor. Sanırım yakında bende o işsizler arasında olacam

Ben de çok bunaldım is hayatindan. Okul zamaninda böyle olacağım hiç aklina gelmemişti. Tutunamiyorum hic bir yere. Mutlu olamıyorum.
Neden diye soruyorum. En aptal insanlar bile yillarca çalışırken ben neden böyleyim? Sorumun cevabını alamıyorum

Sorun ne biliyomusunuz. Bu ruh hastasi insanlar eleman aliyolar aliyolar sonra da yaaa bu bos bos oturuyo düşüncesine giriyolar ( ben benim olmayan isleri dahi yapiyorum orasi ayri)
Biliyorum bilmez miyim aynısı benimde basıma gelmişti seneler önce . Kurumsal biryere işe başladım çalışma saatleri upuzun hatta gece Nöbeti bile var ama gel Gör ki iş yok . Tüm gun neredeyse oturuyorum , hiçbirşey öğrenemiyoruz , Saçma sapan biryerdi . Müdür'e gidiyorum yapabileceğim baska bşy var mı işimle ilgili olması Şart değil vs ama yok şu an da diyor çok sıkılmıştım ayrıldım .

4 Yıldır ön muhasebedeyım .
ilk başladığı zamanlar çok zorlandım . İş konusuyla alakalı . Çıkarıcaklardı . Bende siz bilirsiniz deyip kasmadım. İşimi öğrenmeye devaö ettim .

Sana da tavsıyem sadece işine odaklan . En ıyısını yap vazgeçilmez olucaksın zaten.

4 Yıldır ön muhasebedeyım .
ilk başladığı zamanlar çok zorlandım . İş konusuyla alakalı . Çıkarıcaklardı . Bende siz bilirsiniz deyip kasmadım. İşimi öğrenmeye devaö ettim .

Sana da tavsıyem sadece işine odaklan . En ıyısını yap vazgeçilmez olucaksın zaten.

Daha kendi yanlışım yüzünden azar işitmedim hic biliyomusunuz. Hep benden once ki veya suan ki is arkadasimin biseyleri yapmaması veya geciktirmesi yuzunden azar isittim. Bu cok zoruma gidiyor

Bende mali musavirim muhasebede düzgün biryer bulmak cok zor.. staj yaparken neler çektim Degisik degisik insanlar.. Cok şükür suanki yerimden memnunum bazen kavgalarimiz olsada.. işyeri şans işi. Inan memur olupta is arkadaslari , amiri manyak çıkan insanlar tanıyorum. Bunun özeli devleti de yok yani manyak heryerde manyak malesef.

İş hayatında gördüm ki çevredeki etkenlerden uzak duracaksın.

Siz işinizi yapın, kimsenin pisliği size bulaşmasın.

Daha yaşınız genç, çok iş bulursunuz.

Back
X