Bıktım kıskançlıktan..!

siyahmasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
61
10
18
35
Çanakkale
Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?

Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...

Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?

Burada evli arkadaşlarımız yazacaktır. Ben evli değilim..
Ama etrafımda ya da bu forumda kıskanç olup evlenince hafifleyen görmedim, duymadım.
Beterleşiyorlar. Evden çıkartmamaya kadar varıyor. Çünkü hastalık.. :19:

Sevgilinmis zaten bu tiplerin uretim hatasi var denk geldigin yerde yonunu degistir

Sevgilinmis zaten bu tiplerin uretim hatasi var denk geldigin yerde yonunu degistir

Ayrılmak istemiyorum ama bu huyu değişsin istiyorum :50: Çünkü çok fazla sorun konusu oluyor normalde çok ince düşüncelidir ama konu kıskançlık olunca hiç beklemediğim konularda çok fazla tepkiler veriyor :43:

Ayrılmak istemiyorum ama bu huyu değişsin istiyorum :50: Çünkü çok fazla sorun konusu oluyor normalde çok ince düşüncelidir ama konu kıskançlık olunca hiç beklemediğim konularda çok fazla tepkiler veriyor :43:

Tatlim kac yasindasin bilmiyorum sunu unutma ailem dedigin insani cekemiyorsa sende onu cekme ben bu konuda hic taviz vermedim sende verme seni bu yasina kadar getiren hayatinda onceligi olan insanlari hic bir sevgili silemez sevgilinin biri gider biri gelir nasip isi bunlar ama aile sabit kalir Allah korusun sana birsey oldu farzi misal hastanede yatiyorsun sevgilin yanina gelebilecek mi? Ailen orda iken muhtemelen cevabin hayir olacak ama kuzenlerin gelecek tercih senin tabi ki ama bu tipler degismez guzelim sen uzuldugunle kalirsin can cikar huy cikmaz

Bu derece kiskanclik guven yoksunlugundan gelir. Insanlar guvenmedikleri insanla da beraber olmamalilar bence. Ben kendime dikkat ettigim halde baskasina guldugum icin uyariliyorsam hakaret kabul ederim. Kac yillik kuzenlerimin bu gune kadar bir zarari olmamista elin oglunun kuruntusu var diye mi olacak? Ayrica evlenince duzelenler vardir ama zor. Daha beter olanlar cogunlukta. Ona gore hesaplayin iste.

Evlendikten sonra daha beter olur bu tipler.
Kk da bi arkadaş vardı kocası balkona çıkmasını yasaklamıştı.
Düzelmezler.

Son düzenleme:
Şimdi kardeş yarısı olan kuzenlerinle arana bir mesafe koyarsan , ilerisi için iyi olmaz.
Niye dersen..

Yarın bir gün bu adamdan ayrıldın diyelim, kuzenlerin ''bir adam için değmeyen bir adam için bizle iletişimi kesmiştin '' deseler iyi mi olur..

Ayrılmak istemiyorum diyorsun , ya oturup konuşacaksınız böyle böyle oluyor diye..
Değiştirmeye çalışacaksın.
Ayrılmak istemiyorsan da huyuna gideceksin , yapacak başka bir şey yok.
Ya bitireceksin ilişkini, ya da devam edeceksin..

Evlendikten sonra malesef degismiyorlar ..
Bunun bir cok ornegi var zaten cevremizde .. ben asiri kiskancligi hastalik olarak goruyorum .. ve normal gelmiyor bana
kiskanclik iliskileri mahf ediyor duzeltmiyo..

evlendikten sonra tabii ki devam eder hatta dozunu artirarak devam eder. eve girip cikan herkesi kontrol edecek,belki seni disari bile cikarmayacak. var ya hani camdan bile baktirmayan tipler, onlar gibi.

yani kuzeni kismanmak ne demek, kendi arkadaslari icin bile art niyet dusunebilmis bu adam. cok ciddi ozguven problemi var. ben de yasadim oradan biliyorum.

adam sana degil kendine güvenmiyor..

Tatlim kac yasindasin bilmiyorum sunu unutma ailem dedigin insani cekemiyorsa sende onu cekme ben bu konuda hic taviz vermedim sende verme seni bu yasina kadar getiren hayatinda onceligi olan insanlari hic bir sevgili silemez sevgilinin biri gider biri gelir nasip isi bunlar ama aile sabit kalir Allah korusun sana birsey oldu farzi misal hastanede yatiyorsun sevgilin yanina gelebilecek mi? Ailen orda iken muhtemelen cevabin hayir olacak ama kuzenlerin gelecek tercih senin tabi ki ama bu tipler degismez guzelim sen uzuldugunle kalirsin can cikar huy cikmaz

Kesinlikle katılıyorum nasip işi ben daha önceden nişan attım ve çok zor günler geçirdim ve ellerimden tuttu hayata tekrardan bağladı tekrardan öğrendim sevmeyi birisine güvenmeyi benim olanı paylaşamıyorum mazur gör diyor dayanamıyorum konu sen olunca tutamıyorum kendimi diyor. Normalde sert bi erkek değil kıskançlıkta farklı bir boyuta geçiyor resmen. Aileler falan tanışıyor o konuda sıkıntı yok.

Valla karşımızdaki insan bizim izin verdiğimiz ölçüde hayatımıza karışabilir.
Kuzenine ilk laf söylediğinde bi'höyt okadar da değil, orda bi'dur deseydin bence ilişki ona göre biçimlenirdi.
Böyle bi'ömür geçmez valla şimdi sevgiliyken aşk daha ön planda ama evlenince işin içine her şey giriyo.
Bu adamla bi'ömür "niye güldün, niye ona baktın, onla niye konuştun" diye tartışmayı göze alabiliyosan devam et.
Ancak bu modeller pek değişmiyo huy olmuş artık:26:

evlendikten sonra tabii ki devam eder hatta dozunu artirarak devam eder. eve girip cikan herkesi kontrol edecek,belki seni disari bile cikarmayacak. var ya hani camdan bile baktirmayan tipler, onlar gibi.

yani kuzeni kismanmak ne demek, kendi arkadaslari icin bile art niyet dusunebilmis bu adam. cok ciddi ozguven problemi var. ben de yasadim oradan biliyorum.

adam sana degil kendine güvenmiyor..

kıskançlıkta abarttığı tek konu bir erkek olması kuzenim onun arkadaşı yada başka bi erkek hiç değişmiyor tepki aynı. Kıyafetlerimde dışarı cıkmam da yada başka bir konuda böyle sıkıntılar yok. Mesela hava güzel olduğunda arar bugün arkadaşlarını ara dışarı çık hava çok güzel eve kapatma gibi tekliflerle bile gelir.

Kesinlikle katılıyorum nasip işi ben daha önceden nişan attım ve çok zor günler geçirdim ve ellerimden tuttu hayata tekrardan bağladı tekrardan öğrendim sevmeyi birisine güvenmeyi benim olanı paylaşamıyorum mazur gör diyor dayanamıyorum konu sen olunca tutamıyorum kendimi diyor. Normalde sert bi erkek değil kıskançlıkta farklı bir boyuta geçiyor resmen. Aileler falan tanışıyor o konuda sıkıntı yok.

Sende kim oluyorsun sorusunu sormayi dene ama kavga cikar baktin azitiyor yetti be de biraz geri adim atsin yoksa cok ezer seni uzulursun

Sende kim oluyorsun sorusunu sormayi dene ama kavga cikar baktin azitiyor yetti be de biraz geri adim atsin yoksa cok ezer seni uzulursun

Az önce tartıştık zaten bıktım artık senin bu saçma kıskançlığından kimden kıskanacığını şaşırdın kendine gel dedim kapattım telefonu aradı açmadım kendimide ezdirmiyorum ama vur kafayı duvara anlamıyor...

Son düzenleme:
Az önce tartıştık zaten bıktım artık senin bu saçma kıskançlığından kimden kıskanacığını şaşırdın kendi gel dedim kapattım telefonu aradı açmadım kendimide ezdirmiyorum ama vur kafayı duvara anlamıyor...

Evet acma mesaj at hatalarinin farkina var sakince dusun ve sabah konusalim de sende konusacaklarini uc asagi bes yukari biliyorsun zaten ikna kabiliyetinke ustesinden gelirsin bu erkeklerin hemen hemen hepsinde bir okuzluk damari var canim

daha kotusu de var, benim abimin esi abimi benden kiskaniyor. simdi biraz azaldi o da abimi eskisi gibi sık göremiyor olusumdan. sevgiliyken abimle ayni odada yatiyor olmamiza tahammulu yoktu. bu hastalik bana gore.

muhtemelen akrep burcudur ya da yay. ( bugun de burclara bagladim her konuyu neyse :1:)

Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?

Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...

Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?

Kuzeninle tanıstır arkadas olsunlar, sorun kendiliginden hallolsun.

Evet acma mesaj at hatalarinin farkina var sakince dusun ve sabah konusalim de sende konusacaklarini uc asagi bes yukari biliyorsun zaten ikna kabiliyetinke ustesinden gelirsin bu erkeklerin hemen hemen hepsinde bir okuzluk damari var canim

Onda öküzlük damarı varsa bende de başak burcunun inat damarı vaar :) ben kendimi bildim bileli aşırı bi kıskançlık huyum yoktur gerektiği kadar ve nerde kıskançlık yapacağımı bilirim herşeyin fazlası zarar olduğu gibi kıskançlığında fazlası zarar bide o öküzüm farkına varsa..

Onda öküzlük damarı varsa bende de başak burcunun inat damarı vaar :) ben kendimi bildim bileli aşırı bi kıskançlık huyum yoktur gerektiği kadar ve nerde kıskançlık yapacağımı bilirim herşeyin fazlası zarar olduğu gibi kıskançlığında fazlası zarar bide o öküzüm farkına varsa..

Helal olsun canim kararliliginin basari ile sonuclanmasini diliyorum

Back
X