Bıktım kıskançlıktan..!

daha kotusu de var, benim abimin esi abimi benden kiskaniyor. simdi biraz azaldi o da abimi eskisi gibi sık göremiyor olusumdan. sevgiliyken abimle ayni odada yatiyor olmamiza tahammulu yoktu. bu hastalik bana gore.

muhtemelen akrep burcudur ya da yay. ( bugun de burclara bagladim her konuyu neyse :1:)

Oyy öz kardeş oha diyorum müsadenle :) hayır koç burcu canım :) bende başak burcuyum benimde burçlara bıraz takıntım vardır :4:

Son düzenleme:
Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?

Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...

Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?

sen bu durumlara izin verdikçe sesini çıkartmadıkça o daha neler çıkartır.
hastalık artık bu
tamam bende sevgilimde kıskancız ama bazen ben ona da diyorum hastasın sen diye
bazı kadınlarımız ise bunu hoşnutlukla karşılıyo 'ayyy beni çok seviyor' diye halbu ki bu erkeğin ezikliği kendine güvensizliği,ilşkiye hakimiyet kurma çabasıdır.
sana güvenmiyorsa zaten ilşki ilişki olmaz
sende kızacaksın ipleri yeri gelince eline alacaksın

kiskanc bir koc tanimadim :))

yani canim bi erkegin kiskanc olmasi basta hepimizin hosuna gider ama tatli tatli kiskancliklarsa tabi. bi yerden sonra artik ilski rayina oturur iki taraf da birbirine guvenir cok ciddi bi sey olmadikca da kiskanclik soz konusu olmaz saglikli br iliskide. ama ciftlerden birisi saglikli davranamiyorsa maalesef ki omur boyu surer. evlenmek cozum olmaz yani.

bence sevgiline o seni kiskandikca terslemek yerine sakin sakin al karsina konus. onu ne kadar sevdigini bu yaptiginin yok yere iliskinize zarar verdigini anlat.

benim de kiskancligin fazlasina tahammulum yok. ozgurlugum sacma sapan nedenlerle kisitlanmaya calisinca nevrim donuyo benim adamdan soguyorum ozguvensiz oldugunu dusunuyorum cunku

yani canim bi erkegin kiskanc olmasi basta hepimizin hosuna gider ama tatli tatli kiskancliklarsa tabi. bi yerden sonra artik ilski rayina oturur iki taraf da birbirine guvenir cok ciddi bi sey olmadikca da kiskanclik soz konusu olmaz saglikli br iliskide. ama ciftlerden birisi saglikli davranamiyorsa maalesef ki omur boyu surer. evlenmek cozum olmaz yani.

bence sevgiline o seni kiskandikca terslemek yerine sakin sakin al karsina konus. onu ne kadar sevdigini bu yaptiginin yok yere iliskinize zarar verdigini anlat.

benim de kiskancligin fazlasina tahammulum yok. ozgurlugum sacma sapan nedenlerle kisitlanmaya calisinca nevrim donuyo benim adamdan soguyorum ozguvensiz oldugunu dusunuyorum cunku

cnm konuyla alakasz ama terazi erkeğini yorumlayablr misin biliyorsan:1:

sen bu durumlara izin verdikçe sesini çıkartmadıkça o daha neler çıkartır.
hastalık artık bu
tamam bende sevgilimde kıskancız ama bazen ben ona da diyorum hastasın sen diye
bazı kadınlarımız ise bunu hoşnutlukla karşılıyo 'ayyy beni çok seviyor' diye halbu ki bu erkeğin ezikliği kendine güvensizliği,ilşkiye hakimiyet kurma çabasıdır.
sana güvenmiyorsa zaten ilşki ilişki olmaz
sende kızacaksın ipleri yeri gelince eline alacaksın

Canım benim neler yapıyorum bi bilsen ne kavgalar ediyoruz abartma diye ilişkimiz yıpranıyor çok üzülüyorum oda üzülüyor biliyorum . Bende hani pasif birisi değilim her dediğine tamam diyeceğim bana güvenmese uzun süredir birlikteyiz çoktan biterdi, ailesi ile tanıştırmazdı diye düşünüyorum..

Kesinlikle katılıyorum fazlası zarar çok güzel bi ilişkimiz var ve zedeleniyor kötü bitsin istemiyorum birde sakin bi dille konuşmayı deniycem tabi işe yarar mi bilinmeez..

Canım benim neler yapıyorum bi bilsen ne kavgalar ediyoruz abartma diye ilişkimiz yıpranıyor çok üzülüyorum oda üzülüyor biliyorum . Bende hani pasif birisi değilim her dediğine tamam diyeceğim bana güvenmese uzun süredir birlikteyiz çoktan biterdi, ailesi ile tanıştırmazdı diye düşünüyorum..

sen izin vermemeye devam et yoksa ilerde daha kötü olur
sana güveniyorsa kendine güvenmiyor
neyse tabi yorum bu gerçek olacak diye bir şey yok =)
ne kadardır berabersinz ki?
ailelerin tanşması ne kadr zaman önce oldu ?

sen izin vermemeye devam et yoksa ilerde daha kötü olur
sana güveniyorsa kendine güvenmiyor
neyse tabi yorum bu gerçek olacak diye bir şey yok =)
ne kadardır berabersinz ki?
ailelerin tanşması ne kadr zaman önce oldu ?

Kendisini 4 yıldır tanıyorum 1 senedir birlikteyiz 3 ay gibi bir süredir de aileler tanışıyor :)

olur canim tatli dille konusup halledersin sen. ne kadsr uzuldugunu yiprandigini anlat. bana guvenmedigini hissediyorum bu beni cok uzuyor de. huzurlu olalim kavga etmeyelim istiyorum benim gözum senden baskasini gormuyor zaten de. yani erkek arkadaslarina gulmussun filan bunlari sorun etmesi cok anormal. hanj demissin ya kiyafetime gezmeme filan karismaz inan bana onlar daha normal kiskancliklar bu yaptiginin yaninda. o arkadaslara gulme mevzusunda seni ne duruma soktugunun farkinda degil belli ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?

Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...

Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?

Yok canım bir tek sana denk gelmemiş dayım oğlunu kıskanırdı sırf aynı yerde oturuyolar diye ananemin yanına kavga kıyametle giderdim evlenincede düzeleceğini hiç zannetmiyorum.

Bu denli hastalik derecesindekiler evlenince daha beter oluyor. Kadinini artik kendi mali gibi gordugu icin hepten kole muamelesi yapiyor.

Seni kendi kuzeninden bile uzaklastirmaya calisan insan normal olamaz. Demek ki onun aklina kiz-erkek kuzen denildi mi neler geliyor, kendisi kendi kiz kuzenleri icin ne tur dusuncelerde bulunuyor ki, herkesi ayni saniyor. Boyleleri sapiktir benim gozumde. Ve o sapik dusunceler butun beynini, vucudunu sarmiscasina hergun yeni yeni icatlarla, yeni kisitlamalarla gelirler, kendileri kurup kendileri inanirlar. Kendi hastaliklarinin cefasini da kadinlarina cektirirler. Kacarak uzaklas derim.

Dahada kötüsü var.Benimkisi 8 yaşındaki erkek kuzenimi kıskanıyodu .

benim eşim olacak insanda çok kıskanç ilk önce kisitladigi şeylere sasiriyodum nasıl böyle düşünürsün diye şimdi bende onun gibi yapıyorum cevresindekilerle mesafeli olmasını söyledim şimdi en azından esitiz çünkü benden istediği şeyin kendisindende bekleyecgimi iyi bilir..

Te allahım ya.Yine akrabadan kıskanan erkek vakası.Bir de arkadaşlarla oturulmuş edilmiş,konuşulmuş,eve dönülmüş yani olay bitmiş,beyimiz 'Neden güldün arkadaşıma?' diyor.Gel de kızılcık sopasıyla dalma.. :19: Ya kardeşim gülmek istersem gülerim,ortada komik muhabbet dönerse gülerim.Ne bu yani? Gülmek kur yapmak mı oluyor? Kafasında bunları düşünüp senaryo yazıyor galiba.Hastalık bu.Evlenince de düzelmez

Son düzenleme:
Bakin size yonelik demiyorum ama cevremdeki kizlarin hepsi iliskinin basinda kiskansin diye kafayi yiyor ve su erkekleri tepelerine tepelerine cikariyor. E arkadasim bu adam iliskinizin ilk haftasinda boyle degildir heralde. Zamanla o yuzu siz vermissiniz kendisine. Siz bu davranislari hakediyor musunuz yani ne kadar ayip yaptigi. Degismez canim degismez mumkun degil degismez. Daha beter olur hayati zindan eder. Seni duygusal degil, mantiksal dusunmeye davet ediyorum.

:46::46::46::46::46:

Tatlim kac yasindasin bilmiyorum sunu unutma ailem dedigin insani cekemiyorsa sende onu cekme ben bu konuda hic taviz vermedim sende verme seni bu yasina kadar getiren hayatinda onceligi olan insanlari hic bir sevgili silemez sevgilinin biri gider biri gelir nasip isi bunlar ama aile sabit kalir Allah korusun sana birsey oldu farzi misal hastanede yatiyorsun sevgilin yanina gelebilecek mi? Ailen orda iken muhtemelen cevabin hayir olacak ama kuzenlerin gelecek tercih senin tabi ki ama bu tipler degismez guzelim sen uzuldugunle kalirsin can cikar huy cikmaz

akrabalarınızla olan ilişkinizi dışarıdaki herhangi bir arkadaşınızla gereginden fazla samimi olmanız gibi goruyor olabilir... bu onun kendi dogrusu, akraba evliliklerine de sıcak bakıyor olabilir. ama siz yazdıklarınıza gore farklı görüstesiniz...

üstelik kendi arkadaslarıyla otururken gulumsemenize bile laf ediyor. sorun görüş ayrılıgı degil, onun normal olmayan davranısları.
evlenince pencereyi zor açarsınız... aileniz elin oglu hayatınızı zindana cevirsin diye mi dogurup büyüttü sizi?

Evlendikten 1 sene kadar sonra düzelir bence. Benimki öyle olduda. Şizofrenik boyutta kıskançtı ama artık eskisi gbi değil. Hele çocuk olunca daha serbestliyormuş.. Öyle diyorlar..

Back
X