- Konu Sahibi siyahmasal
Bu denli hastalik derecesindekiler evlenince daha beter oluyor. Kadinini artik kendi mali gibi gordugu icin hepten kole muamelesi yapiyor.
Seni kendi kuzeninden bile uzaklastirmaya calisan insan normal olamaz. Demek ki onun aklina kiz-erkek kuzen denildi mi neler geliyor, kendisi kendi kiz kuzenleri icin ne tur dusuncelerde bulunuyor ki, herkesi ayni saniyor. Boyleleri sapiktir benim gozumde. Ve o sapik dusunceler butun beynini, vucudunu sarmiscasina hergun yeni yeni icatlarla, yeni kisitlamalarla gelirler, kendileri kurup kendileri inanirlar. Kendi hastaliklarinin cefasini da kadinlarina cektirirler. Kacarak uzaklas derim.
Sapıklıkla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kendisi sülalenin en küçüğü bütün kuzenleri evli ve çocukları var bide memur çocuğu olduğu için akrabalardan uzak büyümüş kendisi bu şekilde gördüğü için ona garip geliyor benim kuzenlerim hepsi benimle yaşıt en küçüğü benden 2 yaş küçük ve samimi büyüdük farklı farklı gördüğümüz için ailelerden şuanda ikimizde sorun yaşıyoruz. sapıklık dedğin olay çok büyük.