• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım. Ne yapmaya çalışıyor bu adam ?

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Arkadaşlar merhaba lütfen okur musunuz..
Nişanlımın haftaya Doğum günü ve can atıyordu Bartın'a gitcez deniz havası çekeceğiz beraber olacağız falan diye.. Nişanlım 32 ben 25 yaşındayım.
Babamlar götürecekti beni. (Hemde halamı bırakacaklardı oraya)
Sonra bugün öğrendik bugün gitmesi gerekiyor neyse babam annem halam filan çıktılar Bartın'a yola. (Babam haftayada seni götüreceğim hemde akrabalar var biz ziyaret ederiz siz gezersiniz takıl nişanlınla dedi.
Nişanlım babamla görüşmüş filan sonra bana mesaj attı nişanlım : babam haftaya gelmeyecek.
Bende o nerden çıktı dedim.
Bilmem ses tonu öyle geldi diyor.
Ya ya da neyse ben geliyim senin oraya (nişanlım başka şehirde) Babanlar getirmesin seni boşver ya canım ben arayıp söylerim ben senin olduğun yere gelirim bla bla..
Bende dedim öyle bir durum yok babamla görüştüm haftaya zaten gidecekler.
Ya benim için o kadar yolu tepmesin diyor. (Bütün hevesimi her şeyimi kaçırdı..)
Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum kızlar kutlamakta istemiyorum hediye almak filanda istemiyorum artık..
Bende dedim buraya gelip ailenle kutlayacaksan gel kutla ben yokum.
Eğer öyle bir plan yaptıysanız dedim.
Bu bağırıyor bana telefonda sen ne fesatsın, her şeyi yanlış anlıyorsun.
Senin aileni getirme dememde sevinmen Lazım aileni düşünüyorum diye bağırdı.
Sonra mesaj atmış bir daha ailem le ilgili bir şey dersen kötü olur.
Cevap dahi vermedim mesajına ve telefonda konuşurken sustum.
Süreli arıyor mesaj atıyor.
Kızlar plan yapıldı sahilde ayarlandı her şey plan yaptım ve haberi var can atıyordu..
Bir şeyler olmuş olmalı ki vazgeçti.
Ailemin getirmesi onlara kıyamaması bahane.
Bir türlü inanamıyorum..
Diyo hem geldiğimde eve gideriz (annesinin evine) gülücük filan attı sonra vazgeçti o fikirden.
Ya kızlar soğudum bu adamdan ya :KK43: ne yapmaya çalışıyor bu.
En son sende gelme gelirsen de beni görme git dedim. (Blöf değil gözüm karardı mı her şeyi yaparım)
Ne yapmalıyım ???
Bu arada eski konumu okuyanlar bilen bilir beni..
Ayrıca şunu da diyemiyor : canım sen tek gel halanda kalırsın bende gelirim günü beraber geçiririz.. Demedi bile bunu bana. Ben gelirim oraya diyor.
(Benim olduğum şehre)
(onun ailesi de burda)
Onu diyince annenler yollayacak mı ki diyor.. Şeytan diyor yüzüğü filan salla suratına gitsin :63:
Babamlar o kadar yolu tepmesin ne gerek var diyip duruyor.

Son düzenleme:
Önceki konunu biliyorum bu adam babanın parası için seninle beraber
Gerçekten mi :KK42::KK42: ama beni seviyor biliyorum neler yaptı benim için..
Bir çok kişinin benim peşimde olduğunu da biliyor yani çirkin bişe olsam neyse işim gücüm yerinde :( niye böyle düşündünüz ki ??? Ne olur açık olun bana :KK42:

"Takıl sen nişanlınla "baban mı dedi bunu ?

Öyle herşey de yüzük atılılır mı ?

Sonra mesaj atmış bir daha ailem le ilgili bir şey dersen kötü olur. Cevap dahi vermedim mesajına ve telefonda konuşurken sustum.

Planını tahmin etmişsin, nişanlın da bozulmuş.
Diğer konunu okumuştum, nişanını boz diyemem, bu hayati bir karar ve senin bileceğin iş ama şimdiden "Ailem de ailem" diye tutturan adam... Bilemiyorum ya, sen de hissediyorsundur bir tuhaflık. Düğün tarihi, masraflar, eşyalar filan hep annenler ayarlamışlar hep sen hep baban annen...Nişanlın tarafı lafa gelince aslan, icraatta kedi... İyi düşün derim.

Planını tahmin etmişsin, nişanlın da bozulmuş.
Diğer konunu okumuştum, nişanını boz diyemem, bu hayati bir karar ve senin bileceğin iş ama şimdiden "Ailem de ailem" diye tutturan adam... Bilemiyorum ya, sen de hissediyorsundur bir tuhaflık. Telefon filan alacaktın, düğün için eşyaları filan hep annenler ayarlamışlar, nişanlın tarafı lafa gelince aslan, icraatta kedi... İyi düşün derim.
Canım planı yapan bendim oda zaten baştan beri orada olalım sahilde güzel olur filan dedi.
Telefon almıyorum vazgeçtim hatta hiç bir şey almayacağım. Müstehaktır ona. :(

Nereden anladın ? :KK43:
Bizler olayın içindeyken olayı göremeyiz sen de 3 5 yıl geçtikten sonra büyük saçmalamışım diyeceksin. 32 yaşındaki adamın düğün tarihi için ailesine aglamasi, babasının tarla satmasını beklemesi, evin düğünün çoğu masrafını size yıkması bunlar ilk göze çarpanlar.

Canım planı yapan bendim oda zaten baştan beri orada olalım sahilde güzel olur filan dedi.
Telefon almıyorum vazgeçtim hatta hiç bir şey almayacağım. Müstehaktır ona. :KK43:

Nişanlılık zamanı saçma hareketlere girebiliyor bazen taraflar, evlilikte hele ilk sene iktidar savaşı yaşanabiliyor baskın karakterler arasında. Zaten çiftlerin ilişkilerine aileler dahil olduğu an, tüm dengeler alt üst oluyor. En iyi anne-baba bile bir bakıyorsun ilişkinin içine dalmış. Bunların ayarını siz yapacaksınız, siz sınırlarınızı belirleyecek, çizginizi çekeceksiniz.

Bak biz de eşimle uzun süre arkadaştık, bir kez bile tartışmamıştık. Sevgili olduk, tek kavgamız olmadı. Ailelere haber verdik, nişanlandık, başlarda her şey güllük gülistanlık... Ne zaman ki evlilik tarihi alınacak, ne zaman ki hazırlıklar hızlandı, o zaman gerildik, aileler de işin içine iyice girdiler, ciddi ciddi tartıştık bu süreçte. Ama eşim karşıma geçip de "Ailem ile ilgili bir şey dersen kötü olur ulen" filan diye ahkam kesmedi. Ne annesine beni üstün tuttu, ne annesini bana.
Henüz nişanlıyken böyle tehditvari konuşabiliyorsa bir erkek, iyi düşün derim.
Tartışmak ayrı, bu konu ayrı.

Arkadaşlar merhaba lütfen okur musunuz..
Nişanlımın haftaya Doğum günü ve can atıyordu Bartın'a gitcez deniz havası çekeceğiz beraber olacağız falan diye.. Nişanlım 32 ben 25 yaşındayım.
Babamlar götürecekti beni. (Hemde halamı bırakacaklardı oraya)
Sonra bugün öğrendik bugün gitmesi gerekiyor neyse babam annem halam filan çıktılar Bartın'a yola. (Babam haftayada seni götüreceğim hemde akrabalar var biz ziyaret ederiz siz gezersiniz takıl nişanlınla dedi.
Nişanlım babamla görüşmüş filan sonra bana mesaj attı nişanlım : babam haftaya gelmeyecek.
Bende o nerden çıktı dedim.
Bilmem ses tonu öyle geldi diyor.
Ya ya da neyse ben geliyim senin oraya (nişanlım başka şehirde) Babanlar getirmesin seni boşver ya canım ben arayıp söylerim ben senin olduğun yere gelirim bla bla..
Bende dedim öyle bir durum yok babamla görüştüm haftaya zaten gidecekler.
Ya benim için o kadar yolu tepmesin diyor. (Bütün hevesimi her şeyimi kaçırdı..)
Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum kızlar kutlamakta istemiyorum hediye almak filanda istemiyorum artık..
Sonra mesaj atmış bir daha ailem le ilgili bir şey dersen kötü olur.
Cevap dahi vermedim mesajına ve telefonda konuşurken sustum.
Süreli arıyor mesaj atıyor.
Kızlar plan yapıldı sahilde ayarlandı her şey plan yaptım ve haberi var can atıyordu..
Bir şeyler olmuş olmalı ki vazgeçti.
Ailemin getirmesi onlara kıyamaması bahane.
Bir türlü inanamıyorum..
Diyo hem geldiğimde eve gideriz (annesinin evine) gülücük filan attı sonra vazgeçti o fikirden.
Ya kızlar soğudum bu adamdan ya :KK43: ne yapmaya çalışıyor bu.
En son sende gelme gelirsen de beni görme git dedim. (Blöf değil gözüm karardı mı her şeyi yaparım)
Ne yapmalıyım ???
Bu arada eski konumu okuyanlar bilen bilir beni..
Ayrıca şunu da diyemiyor : canım sen tek gel halanda kalırsın bende gelirim günü beraber geçiririz.. Demedi bile bunu bana. Ben gelirim oraya diyor.
(Benim olduğum şehre)
(onun ailesi de burda)
Onu diyince annenler yollayacak mı ki diyor.. Şeytan diyor yüzüğü filan salla suratına gitsin :63:
Babamlar o kadar yolu tepmesin ne gerek var diyip duruyor.
Bu şekilde devam etmez eski konularınıda biliyorum ama inan evlenince daha büyük sorunların olacak seni sevse az alttan alır

Nişanlılık zamanı saçma hareketlere girebiliyor bazen taraflar, evlilikte hele ilk sene iktidar savaşı yaşanabiliyor baskın karakterler arasında. Zaten çiftlerin ilişkilerine aileler dahil olduğu an, tüm dengeler alt üst oluyor. En iyi anne-baba bile bir bakıyorsun ilişkinin içine dalmış. Bunların ayarını siz yapacaksınız, siz sınırlarınızı belirleyecek, çizginizi çekeceksiniz.

Bak biz de eşimle uzun süre arkadaştık, bir kez bile tartışmamıştık. Sevgili olduk, tek kavgamız olmadı. Ailelere haber verdik, nişanlandık, başlarda her şey güllük gülistanlık... Ne zaman ki evlilik tarihi alınacak, ne zaman ki hazırlıklar hızlandı, o zaman gerildik, aileler de işin içine iyice girdiler, ciddi ciddi tartıştık bu süreçte. Ama eşim karşıma geçip de "Ailem ile ilgili bir şey dersen kötü olur ulen" filan diye ahkam kesmedi. Ne annesine beni üstün tuttu, ne annesini bana.
Henüz nişanlıyken böyle tehditvari konuşabiliyorsa bir erkek, iyi düşün derim.
Tartışmak ayrı, bu konu ayrı.
Ah ahhhh ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum..

Oturdum bütün mesajlarını tek tek tek okudum. Ailen despot baskıcı sanırım. Bu durum seni evinden uzaklaştırmasın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Zararın neresinden dönsen kardır.

Oturdum bütün mesajlarını tek tek tek okudum. Ailen despot baskıcı sanırım. Bu durum seni evinden uzaklaştırmasın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Zararın neresinden dönsen kardır.
Bundan bunu çıkardınız :/ psikolog filan mısınuz zira haklısınız..

Bundan bunu çıkardınız :/ psikolog filan mısınuz zira haklısınız..
Hayat sizin kararlar sizin. Ama ben sizi o aileye layık bulamadım. Aile olarak da birbirinize denk değilsiniz gibi. Bi tarafta kızının mutluluğu için hiçbirşeyden kaçınmayan baba. Bi tarafta oğlunun nişan düğün ev vs.hazırlıklarında herşeyden köşe bucak kaçan hazıra konmayı alışkanlık haline getirmiş bir nişanlı ve ailesi. Birlikte Geleceğiniz aydınlık mı bilemedim..

Gerçekten mi :KK42::KK42: ama beni seviyor biliyorum neler yaptı benim için..
Bir çok kişinin benim peşimde olduğunu da biliyor yani çirkin bişe olsam neyse işim gücüm yerinde :KK43: niye böyle düşündünüz ki ??? Ne olur açık olun bana :KK42:
Resmen kaz gelinecek yerden tavuk esirgemiyorlar. Çok açık ortada herşey sadece sen göremiyorsun. Bu adamdan ayrıl ailen ailene denk yaşıtın birini bul

Back
X