- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 123
- 34
Arkadaşlar merhaba lütfen okur musunuz..
Nişanlımın haftaya Doğum günü ve can atıyordu Bartın'a gitcez deniz havası çekeceğiz beraber olacağız falan diye.. Nişanlım 32 ben 25 yaşındayım.
Babamlar götürecekti beni. (Hemde halamı bırakacaklardı oraya)
Sonra bugün öğrendik bugün gitmesi gerekiyor neyse babam annem halam filan çıktılar Bartın'a yola. (Babam haftayada seni götüreceğim hemde akrabalar var biz ziyaret ederiz siz gezersiniz takıl nişanlınla dedi.
Nişanlım babamla görüşmüş filan sonra bana mesaj attı nişanlım : babam haftaya gelmeyecek.
Bende o nerden çıktı dedim.
Bilmem ses tonu öyle geldi diyor.
Ya ya da neyse ben geliyim senin oraya (nişanlım başka şehirde) Babanlar getirmesin seni boşver ya canım ben arayıp söylerim ben senin olduğun yere gelirim bla bla..
Bende dedim öyle bir durum yok babamla görüştüm haftaya zaten gidecekler.
Ya benim için o kadar yolu tepmesin diyor. (Bütün hevesimi her şeyimi kaçırdı..)
Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum kızlar kutlamakta istemiyorum hediye almak filanda istemiyorum artık..
Bende dedim buraya gelip ailenle kutlayacaksan gel kutla ben yokum.
Eğer öyle bir plan yaptıysanız dedim.
Bu bağırıyor bana telefonda sen ne fesatsın, her şeyi yanlış anlıyorsun.
Senin aileni getirme dememde sevinmen Lazım aileni düşünüyorum diye bağırdı.
Sonra mesaj atmış bir daha ailem le ilgili bir şey dersen kötü olur.
Cevap dahi vermedim mesajına ve telefonda konuşurken sustum.
Süreli arıyor mesaj atıyor.
Kızlar plan yapıldı sahilde ayarlandı her şey plan yaptım ve haberi var can atıyordu..
Bir şeyler olmuş olmalı ki vazgeçti.
Ailemin getirmesi onlara kıyamaması bahane.
Bir türlü inanamıyorum..
Diyo hem geldiğimde eve gideriz (annesinin evine) gülücük filan attı sonra vazgeçti o fikirden.
Ya kızlar soğudum bu adamdan ya
ne yapmaya çalışıyor bu.
En son sende gelme gelirsen de beni görme git dedim. (Blöf değil gözüm karardı mı her şeyi yaparım)
Ne yapmalıyım ???
Bu arada eski konumu okuyanlar bilen bilir beni..
Ayrıca şunu da diyemiyor : canım sen tek gel halanda kalırsın bende gelirim günü beraber geçiririz.. Demedi bile bunu bana. Ben gelirim oraya diyor.
(Benim olduğum şehre)
(onun ailesi de burda)
Onu diyince annenler yollayacak mı ki diyor.. Şeytan diyor yüzüğü filan salla suratına gitsin
Babamlar o kadar yolu tepmesin ne gerek var diyip duruyor.
Nişanlımın haftaya Doğum günü ve can atıyordu Bartın'a gitcez deniz havası çekeceğiz beraber olacağız falan diye.. Nişanlım 32 ben 25 yaşındayım.
Babamlar götürecekti beni. (Hemde halamı bırakacaklardı oraya)
Sonra bugün öğrendik bugün gitmesi gerekiyor neyse babam annem halam filan çıktılar Bartın'a yola. (Babam haftayada seni götüreceğim hemde akrabalar var biz ziyaret ederiz siz gezersiniz takıl nişanlınla dedi.
Nişanlım babamla görüşmüş filan sonra bana mesaj attı nişanlım : babam haftaya gelmeyecek.
Bende o nerden çıktı dedim.
Bilmem ses tonu öyle geldi diyor.
Ya ya da neyse ben geliyim senin oraya (nişanlım başka şehirde) Babanlar getirmesin seni boşver ya canım ben arayıp söylerim ben senin olduğun yere gelirim bla bla..
Bende dedim öyle bir durum yok babamla görüştüm haftaya zaten gidecekler.
Ya benim için o kadar yolu tepmesin diyor. (Bütün hevesimi her şeyimi kaçırdı..)
Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum kızlar kutlamakta istemiyorum hediye almak filanda istemiyorum artık..
Bende dedim buraya gelip ailenle kutlayacaksan gel kutla ben yokum.
Eğer öyle bir plan yaptıysanız dedim.
Bu bağırıyor bana telefonda sen ne fesatsın, her şeyi yanlış anlıyorsun.
Senin aileni getirme dememde sevinmen Lazım aileni düşünüyorum diye bağırdı.
Sonra mesaj atmış bir daha ailem le ilgili bir şey dersen kötü olur.
Cevap dahi vermedim mesajına ve telefonda konuşurken sustum.
Süreli arıyor mesaj atıyor.
Kızlar plan yapıldı sahilde ayarlandı her şey plan yaptım ve haberi var can atıyordu..
Bir şeyler olmuş olmalı ki vazgeçti.
Ailemin getirmesi onlara kıyamaması bahane.
Bir türlü inanamıyorum..
Diyo hem geldiğimde eve gideriz (annesinin evine) gülücük filan attı sonra vazgeçti o fikirden.
Ya kızlar soğudum bu adamdan ya

En son sende gelme gelirsen de beni görme git dedim. (Blöf değil gözüm karardı mı her şeyi yaparım)
Ne yapmalıyım ???
Bu arada eski konumu okuyanlar bilen bilir beni..
Ayrıca şunu da diyemiyor : canım sen tek gel halanda kalırsın bende gelirim günü beraber geçiririz.. Demedi bile bunu bana. Ben gelirim oraya diyor.
(Benim olduğum şehre)
(onun ailesi de burda)
Onu diyince annenler yollayacak mı ki diyor.. Şeytan diyor yüzüğü filan salla suratına gitsin

Babamlar o kadar yolu tepmesin ne gerek var diyip duruyor.
Son düzenleme: