Kendi neden uymuyor kuralsa, dinime küfreden Müslüman olsa hesabı, kendi k.v. Si 85 yaşında kadın bir başına kalıyo, kendi 3.4. Günü gider, kural neden kendine yokvalla problem..kural böyle sekerim..
ilk erkegın aılesıne gıdılır..hemde 1.gun sabahtan..
sanırım bu da söylenmeyen ama herkesin uyguladığı kurallardan.valla problem..kural böyle sekerim..
ilk erkegın aılesıne gıdılır..hemde 1.gun sabahtan..
Kurban işleri falan var diye 2. Günü gittik kendi k.v. Si hem kadın bir başına yaşıyo 85 yaşında yeni hastaneden çıktı hemde son gün gider, dişini geçirebildiğine valla kuralErkeğin ailesini kadının ailesinden hiçbirsey önemli kılmaz doğal olarak öncelik diye birşey yoktur ama bencede iki tarafada ilk gün gitmeliydiniz onun dışında güzel laf sokmuşsunuz hoşuma gitti
Bende ilk gün bi yere çıkılmaz( kurban bayramından bahsediyorum) 2. Günü başlanır ben de böyle gördüm, neden ben ona uymak zorundayım, tuhaf bi durum olmasa eşimde ilk günü gidelim derdi be kendi neden uygulamıyorErkeğin evi kadinin evi fark etmez ama büyüklere bayramin ilk günü gidilir.. Biz boyle gördük,büyüdük şahsen..
Bana gıcık ki zaten iyiliğimi hiç görmez hep laf soksa kızkardeşi var bi eşimin teyzesi onun gelini de illallah etti, geçenlerde sırf bu durumlardan intihar teşebbüsünde bulunduİyi laf koymussun zekice ama araya iyice gicıklık tohumları atar esin problem etmedimi sonra...
Bende ilk gün bi yere çıkılmaz( kurban bayramından bahsediyorum) 2. Günü başlanır ben de böyle gördüm, neden ben ona uymak zorundayım, tuhaf bi durum olmasa eşimde ilk günü gidelim derdi be kendi neden uygulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?