Bıktım senden bıktım

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar iyi akşamlar, ben bu kaynanamdan bıktım, bayramın ilk günü eşimle evimizdeydik, hiç bir yere gitmedik, malum ilk gün kurban falan muhabbeti insanlara bayramlaşmaya çıkmayalım işleri falan vardır diye, ikinci günü annemlerin evi bize biraz daha yakın ona uğrayalım bi daha dönüş yapmayalım ordan da k.v. Ye dedik, anneme uğradık bayramlaşma falan filan ordan da k.v. Ye uğradık , aman allahım k.v. De bi surat bi surat; kapıdan girer girmez başladı insan bugün mü gelir Allah sizede sizin gibi evlatlar verir inşallah şaşırdık, eşim ne diyosun sen noldu, insan 2. Günü mü gelirmiş, ben de ee anneme de bugün 2. Günü gittik o bi problem etmedi sen neden bunu problem ediyosun dedim, burası erkek evi diyo, ne alaka erkeği falan dedim, bura böyle diyo bana, eee dedim kayınpeder var baba siz gittiniz mi annenize dedim( eşimin babanesi) yok dedi, k.v. De kaldı, sen bi öğren de ben de kafama uyarsa öğrenirim dedim, kadın dellendiriyo durduk yere, problem mi şimdi Bayram da ilk gün gitmeyip 2. Günü gitmek, aa bi de pardon ilk anneme gitmişim buraya ondan sonra

kendisi gitmiyorsa niye gelininin gelmesini bekliyorki bide beddua etmiş kendi çok iyi sanki

valla problem..kural böyle sekerim..

ilk erkegın aılesıne gıdılır..hemde 1.gun sabahtan..
sanırım bu da söylenmeyen ama herkesin uyguladığı kurallardan.
novell ben senin kaynananla,kaynananın da seninle olan konuşma tarzını doğru bulmuyorum.Ciddiyet koy araya biraz.

o nasıl kural öyle yaa erkeğin ailesine gidilir bir de sabahtan ...görmedim,duymadım,okumadım,uygulamadım

Erkeğin ailesini kadının ailesinden hiçbirsey önemli kılmaz doğal olarak öncelik diye birşey yoktur ama bencede iki tarafada ilk gün gitmeliydiniz onun dışında güzel laf sokmuşsunuz hoşuma gitti
Kurban işleri falan var diye 2. Günü gittik kendi k.v. Si hem kadın bir başına yaşıyo 85 yaşında yeni hastaneden çıktı hemde son gün gider, dişini geçirebildiğine valla kural

bilmiyorum haklimi ama laf sokmaniz supermis :)
boyle laf sokmasini bilen karsisindakini dumur eden insanlari serverim ben :))

kocanda senin yanindaymis salla gitsin kaynanayi

İyi laf koymussun zekice ama araya iyice gicıklık tohumları atar esin problem etmedimi sonra...

Erkeğin evi kadinin evi fark etmez ama büyüklere bayramin ilk günü gidilir.. Biz boyle gördük,büyüdük şahsen..
Bende ilk gün bi yere çıkılmaz( kurban bayramından bahsediyorum) 2. Günü başlanır ben de böyle gördüm, neden ben ona uymak zorundayım, tuhaf bi durum olmasa eşimde ilk günü gidelim derdi be kendi neden uygulamıyor

Novelll senin kv ye zaten acayip kil oluyorum eski olaylarida bildigimden. Bereket sen lafini esirgemiyorsunda temelli tepene cikacak tiplerden cunku bu kadin.. Ayrica gittiginiZe sevinecegine once annene gitmene takiyor bunlar hep komplexten.. Bayramdan bayrama gorus Zaten sen bu kadinla fazlasi bunyeye zarar..
Ben oyle yapiyorum kafam cok rahat.. :)

İyi laf koymussun zekice ama araya iyice gicıklık tohumları atar esin problem etmedimi sonra...
Bana gıcık ki zaten iyiliğimi hiç görmez hep laf soksa kızkardeşi var bi eşimin teyzesi onun gelini de illallah etti, geçenlerde sırf bu durumlardan intihar teşebbüsünde bulundu

ıkıncı gunu gıtmek hoş degıl dogru degıl.komşu degılkı anne sonuçta.ilk gun gıtmelıydınız her ıkı tarafada
ama sızın kv dede az degıl.yok burası erkek evı once buraya felan.... bende sevmem oyle lafları hemen yapıştırırım cevabı

O zaman hemen eşine atacaksin topu o konussun annesiyle.. Sen cevap verince gelin getirmiyor birde konusuyor olursun.. Oğlu dertlensin boşver..

novell sen kocandan boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…