Bıktım senden bıktım

Sorma canım bi de milletin yabancı insanların yanında yapıyo bunu hadi beni düşünmüyosun oğlun var, sen böyle dersen yabancı ne der, büyüklük hem küçüğünün kusurunu örtmek değilmidir( bana göre bir kusur değil ama kendi kusur bulduğu için diyorum) ben de böyle gördüm ailemden canım annem uğurlarken ayağınıza sağlık teşekkür ederim diyo bu da böyle

Bizde de kurban bayraminda ilk gun islerle ugrasildigi icin ikinci gün misafirlige gidilir. Ailemle yasadigim yillar boyu boyle gordum, ha isimiz erken bitti o zaman 1 .gun aksami anneannem ya da babaannemlerden birine giderdik. Bunda bir anormallik yok ki, yani illa 1. Gun gidilecek diye bir sey söz konusu olamaz kurban bayrami icin

Hep eski adetler unutuluyor. Çoğu ailelerde gelinler kaynanaların evlerine gidip bayramın 1.günü hep birlikte kahvaltı yaparak başlarlar bayrama. En güzeli de bu gibi. Büyükler sonuçta çocuklarini o gün yanlarında görmek istiyolar yaşlılık psikolojisi.

Seni üzücem ama öyle kusura bakma, her erkek annesinin ağzına bakmıyo,
Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama

kocan demek ki zerre saygi sevgi beslemiyo annesine eger bu laflari cidden yazdigin gibi ediyosan, durum o

Kendi neden bi garip yerde 85 yaşında hastaneden yeni çıkmış tek başına yaşayan k.v. Sinin yanında Bayram yapmayı, valla k.v. Seni beni gömer

Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama

kocan demek ki zerre saygi sevgi beslemiyo annesine eger bu laflari cidden yazdigin gibi ediyosan, durum o
aynen,benim kocam anneme böyle konuşamaz o hakkı vermem.

Annenle kiyaslama bile zaten.. Ya oglunu da dusunmeyip baska misafirlerin onunde kucuk dusuren insan seni dusunur mu hic?
Bayram gunu oglunun gelininin yuzunu dusurme iste ama hep cahillikten kaynaklaniyor bunlar.. Kendi kafasinda bir harita cikarmis kadin sizin adiniza olmasi gerekwni kurmus kafada... Oglum bayram sabahinda saat bilmem kacta once bana gelecek diye... Bosver hic kafana bile takma zaten gene haketmis lafi sende yapistirmissin kendisinin kv sine gitmedigini cok da iyi olmus oh olsun ama anlamiyorlar maalesefff anliyorlarrr

Anası oğluna beddualar ederse, erkek annesi diye de sus demeyi bilmiyorsa anasına buyrun İran a derim.

İster ağzına baksın ister gözüne ..Hiç kimse belli bir yaş almış insana hele hele eşinin annesine böyle konuşmamalı ,siz ona sinir oluyorsunuz yaptıklarından ve cahilliğinden ama sizin de saygı ve edep konusunda eksikleriniz var gibi duruyor ...Ben bu konuda asudeye katılıyorum benim annem ve babama saygısızlık yapanın alnını karışlarım,o ağzını da öyle bir ayırırım ki bir daha dikipte saygızılıklık yapamaz ..

Anneniz eşinizin eşyasını çalıp eşinizin kavgalı olduğu kardeşinize de gönderemez ama değil mi? Size yönelik yazmıyorum ama bence kayınvalidenin hatalarının belirginliği yüzünden eşi tepki veremiyor konu sahibinin.

ya açıkçası ilk gün etleri kestiler biçtiler eşim kaynatam falan saat 4te bitti. ee tabi eve gelince onları temizle dolaba doldur ayır şu şuna bu buna gece oldu 11 buçuk. ilk gün kurban bayramında biyere gitmek çok zor kii. İstanbul trafiği cabası

ayrıca bende çoğunlukla çenemi tutamasam da büyüklerime karşı, cvp verilmemesi veya olumlu cvp verilmesi taraftarıyım. bizde yaşlancaz Allah kısmet ederse. hele yok öyle değil biz bundan bundan yapamadık edemedik derseniz ortam birazcık yumuşuyor. eğer yumuşamıyosa da omuz çek git mutfağa bi bardak su iç :) eşilerimizi seviyosak katlanıcaz

yalnız soylediklerin karşısında kvnin yüzü gözümün önune geldi buşekil olmustur heralde

Eşim Allah tan iyiyi kötüyü ayırt edebiliyo , saygı sırf büyük diye olmaz büyüğün de küçüğüne duyması gereken saygı vardır, annesi orda eşimi de yabancı insanların yanın da küçük düşürdü , saygısızlığı o etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…