Sorma canım bi de milletin yabancı insanların yanında yapıyo bunu hadi beni düşünmüyosun oğlun var, sen böyle dersen yabancı ne der, büyüklük hem küçüğünün kusurunu örtmek değilmidir( bana göre bir kusur değil ama kendi kusur bulduğu için diyorum) ben de böyle gördüm ailemden canım annem uğurlarken ayağınıza sağlık teşekkür ederim diyo bu da böyleNovelll senin kv ye zaten acayip kil oluyorum eski olaylarida bildigimden. Bereket sen lafini esirgemiyorsunda temelli tepene cikacak tiplerden cunku bu kadin.. Ayrica gittiginiZe sevinecegine once annene gitmene takiyor bunlar hep komplexten.. Bayramdan bayrama gorus Zaten sen bu kadinla fazlasi bunyeye zarar..
Ben oyle yapiyorum kafam cok rahat.. :)
kocadan boşanmayınca kaynanadan kurtulamayacaksınAman ne boşancam çok bekler o günleri töbe töbe
Seni üzücem ama öyle kusura bakma, her erkek annesinin ağzına bakmıyo,Novel her konu actiginda dusunuyorum, bu kadin cidden bu laflari kvsine ediyo mu diye. Yani sen ilk gun gelinir diyen kadina "sen ogren once de kafama yatarsa ben de ogrenirim" dedin, ve esin seninle hala muhatap oluyor oyle mi?
Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anamaSeni üzücem ama öyle kusura bakma, her erkek annesinin ağzına bakmıyo,
Kendi neden bi garip yerde 85 yaşında hastaneden yeni çıkmış tek başına yaşayan k.v. Sinin yanında Bayram yapmayı, valla k.v. Seni beni gömerHep eski adetler unutuluyor. Çoğu ailelerde gelinler kaynanaların evlerine gidip bayramın 1.günü hep birlikte kahvaltı yaparak başlarlar bayrama. En güzeli de bu gibi. Büyükler sonuçta çocuklarini o gün yanlarında görmek istiyolar yaşlılık psikolojisi.
aynen,benim kocam anneme böyle konuşamaz o hakkı vermem.Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama
kocan demek ki zerre saygi sevgi beslemiyo annesine eger bu laflari cidden yazdigin gibi ediyosan, durum o
Sorma canım bi de milletin yabancı insanların yanında yapıyo bunu hadi beni düşünmüyosun oğlun var, sen böyle dersen yabancı ne der, büyüklük hem küçüğünün kusurunu örtmek değilmidir( bana göre bir kusur değil ama kendi kusur bulduğu için diyorum) ben de böyle gördüm ailemden canım annem uğurlarken ayağınıza sağlık teşekkür ederim diyo bu da böyle
Anası oğluna beddualar ederse, erkek annesi diye de sus demeyi bilmiyorsa anasına buyrun İran a derim.Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama
kocan demek ki zerre saygi sevgi beslemiyo annesine eger bu laflari cidden yazdigin gibi ediyosan, durum o
Benim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama
Eşim Allah tan iyiyi kötüyü ayırt edebiliyo , saygı sırf büyük diye olmaz büyüğün de küçüğüne duyması gereken saygı vardır, annesi orda eşimi de yabancı insanların yanın da küçük düşürdü , saygısızlığı o ettiBenim kocam o lafi benim anneme etse ben onun alnini karislarim :) kimse saygisizlik edemez benim anama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?