- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Azelderm'i ben de kullandım izler için. Sıfır sivilceli cildim şuan inanılmaz derecede yara ve iz dolu. Allah kahretsin doktorları test yapmadan, etmeden nasıl veriyorlar bu ilacı. Yine sinirlendim gece gece. Clindoxy'yi geçen yıl kullamıştım faydalı bir krem.
clindoxyl kullanıyorum şu an.
ilk defa cildim için doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum.
doktor,bana yalnızca fındık kadar sür ve yatarken sür sabah yıka dedi,başka bir şey söylemedi.
başladım,bir kaç gün sonra sabah bir kalktım,suratıma salça dökülmüş gibi,şok oldum.meğer böyle bir etkisi varmış.çok kötü oldu,her gören sordu sana noldu diye.iki gün bırakıp devam ettim,daha az sürüyorum ama hala kızartıyor ve hafiften kaşınıyor.
yani sonuç,iki haftadan fazladır kullanıyorum ancak izler olduğu gibi duruyor kuru ve kızarık bir cilt..
doktoruma da randevu bulamıyorum.ben şimdi ne yapmalıyım?
Onuda kullandim benim sivilcelerim cok buyuk kistik sivilceler .ustten biraz kuruttu ama pek faydasi olmadicanım 2 senedir yüzümde hiç cıkmadıgı kadar sivilce cıkmaya basladı bircok ilaç kullanadım ama gectikleri halde bırakınca yeniden cıktılar.daha sonra arkadasım cleotın t adlı losyonu önerdi pek umudum yoktu ama düzenli olarak kullandım suan yüzümde bitane bile sivilce yok adet döneminde cıkan sivilceler bile 2 gunde gciyor. kullanmadıysan bu losyonu kullanmanı tavsiye ederim
Cildim cok hassas benimde. Suan sivilcelerim cikmaya devam ediyor. Kreme bi kac gun ara verdim dinlensin yuzum diye ,yine basliycam. Bir suru sivilcem daha cikti. Belki basta erttirabiliyordur diye devam ediyorum bakalim. Roaccutane zaten yillar once kullandigim biseydi. Gecmisti sivilcelerim ama tekrar basladi.karacigerimde yaglanma oldugu icin tekrar baslamadim roaccutane tedavisineBen bir süre clindoxyl ile acnelyse'i birer gün dönüşümlü olarak kullandim. Kullandigim sürede sivilcelerim neredeyse sıfıra inmisti, lekelerin de cogu yok olmuştu. Ama 7-8 ay sonra sivilceler tekrar cikmaya başladı. Hem de cildim inanılmaz hassaslasmısti. Hassas bir cildin varsa dikkatli kullanmalisin. Ben ilk hafta yüzümde 5 dk bekletip yikayarak kullandim. sonraki haftalarda ise 10 dk 15 dk 20 dk seklinde artirarak gittim, bu sekilde cildi alistirip alerjik tepki vermesini engelliyorsun.
Bu arada bazen hiçbir şey yapmamak daha iyi oluyor. O ilaçları bıraktıktan sonra 6 ay hiçbir sey surmedim yüzüme ve sadece suyla yikadim. Ciddi ölçüde azaldi. Ama kalanlar beni rahatsiz ettigi ve derinde kistik sivilce oldukları icin roaccutane'a basladim. Simdi ikinci ay gelmek üzere ve şimdiden geçti. Zaten azdı, bu yüzden bir daha tekrar etmez diye düşünüyorum.
Clindoxyli kullanirken istersen bir gun sür bir gün ara ver. Çünkü hassas ciltleri cok tahris edebiliyor. Ise yaramazsa bir süre cildini dinlendirmek daha iyi oluyor, yüzü sürekli yıkamak bile zararlı. Ben bir ara her şeyi birakmistim, günde bir kere sabah yüzümü sadece suyla yıkardim. Yüzümün yağ dengesi duzelmisti, sivilcelerim epey azalmıştı. Yüz yıkama jelleri, kremler dengeyi bozup daha kötü yapiyor aslında.Cildim cok hassas benimde. Suan sivilcelerim cikmaya devam ediyor. Kreme bi kac gun ara verdim dinlensin yuzum diye ,yine basliycam. Bir suru sivilcem daha cikti. Belki basta erttirabiliyordur diye devam ediyorum bakalim. Roaccutane zaten yillar once kullandigim biseydi. Gecmisti sivilcelerim ama tekrar basladi.karacigerimde yaglanma oldugu icin tekrar baslamadim roaccutane tedavisine
Boyle durumlarda ara verip kullanin diyorlar. Kizariklik ilk basta bende de oldu ama o kremden mi oldu bilmiyorum sonra olamamaya basladi
Size cildiniz uygun kesin sonuç alacağınız ürünlerle tanıştırmaktan ve psikolojini zin düzelmesine yardımcı olmaktan mutluluk duyarim dilekcinardere@gmail.com mail adresine sivilce problemini yoğun yaşadığınız bölgenin fotosunu çekip atın sivilce yapısına göre ürün önerisinde buluşu için istiyorum cilt bakımı uzmanı olarak size bilgili bir şekilde kesin sonuç alacağınız ürünler önerebilirimMerhaba bayanlar bilenler bilir eski konularımdan yıllardır uğraştığım sivilce sorunumu ve onlara aradığım çözümleri.Son olarak yeni bir doktora gitmiştim bana clindoxyl jel ve azelderm vermişti bir hafta kullandım ama sivilcelerimde aşırı artış olduğu için bıraktım.
artık geçiceğine inancım kalmadığı için hemde başka sağlık sorunumla ilgilenmekten doktora randevu alıpta gidemedim ve sivilcelerimi kendi haline bırakmaya karar vermiştim. ilaçlardan bu yana bir ay geçti üstüne yenileri hala çıktı. Bu sivilceleri daha fazla böyle bırakamam takılmıycak gibi değil.yüzümdeki doku kayıpları her gün artıyor.
Clindoxyl jeli acaba hemen bırakmasamıydım diye düşünüp bugun tekrar yine araştırdım. bir bayanın blogunda gördüm. Sivilceleriniz çıkabilir bırakmayın yazıyordu. Bense doktora sormadan bıraktığım için pişmanım. Şuan randevuda alamıyorum. Tekrar clindoxy jele başlamayı ama bu sefer istikrarlı davranmak istiyorum sivilcelerim artsada. azelderm i gündüz kullanıyordum ama aşırı kaşındırıp yakıyor zar zor kullandım.Artık istesemde kullanamam gündüzleri full dışarıda olacağım.
Clindoxy jel i kullanan, duyan var mı?deneyimlerinize ihtiyacım var. Asla güzel bir cildim olamıycak artık biliyorum ama 20 yaşındayım 12 yaşımdan beri hergün sivilcelerim geçicek umuduyla yaşamaktan sürekli hüsran yaşamaktan psikolojim çok bozuldu yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?