- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
- Konu Sahibi Gizemnursima
-
vay bee kesin yargıyı yapıştırmışsın.kocasını çok iyi tanıyorsun sanırım.üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .
Bu denli konusma hakkına sahip oldun kanısına nerden kapıldın bilmiyorummm ama ins sen böyle bisey yasamassın bu kadar keskin kararlarla evliliyi bırak iliski dahi yürümez.... çözüm aramak kabullenmek deyildir...üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .
Olabilir neden olmasın çokda temiz olmayan bi cevrede yetismis elinde olmayan nedenlerden dolayı bu olasılık yüksek olduğu icin zaten ona yansıtmadan konuyu kalatmak istiyorum yoksa 10 gün kavga gürültüyle halledilmeyecek birsey deyil tek skntim bu olduğu için huzursuzluk yaratmak istemiyorum ama buradaki insanlar masallahh yani hemen yargılamayı ne çabuk yaptılar zihniyetlere yazık cidden... ılımlı yorumunuzdan dolayı size çoook tesekkür ederimBelki doğru söylüyordur çalınmıştır hesabı?
Sahte bir face aç irtibata geç ilişki kur kamera açtır bak bakalım çalıntı mı kocanın kırıklığı mı?
Yaptım kesinlikle cevap vermiyo hatta uzun süredir arkadasız ne bir msj ne baska bisey yok cidden calınmıs olabilir ama isde kafam rahat edmiyoİste bu... Harika fikir...
Ama olacaklara hazirlikli ol. Eger bosanacaksan yap. Ama bosanmayacaksan esinle yuzgoz olmaktan baska bor iae yaramaz bu yontem. Ve aldattigim halde hala goz yumuyor katlaniyor gorunursun. Bu da onu daha cesur kilar.
üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .
Bu ne acimasiz bir yorum!!!
Cevap vermiyor diyorsun ya resim falan atmadıysan face ye fake olduğunu erkek olduğunu falan düşündüğü için cevap ta vermiyor olabilir peki çevrim içi oluyor mu hiç yada bence senin olduğunu anladı çünkü tahminime göre sen face yi açar açmaz hiç paylaşım yapmadan arkadaş eklemeden direk onu eklediysen ya sen olduğunu anladı ya da sen olduğundan şüphelendigi için cevap vermiyorYaptım kesinlikle cevap vermiyo hatta uzun süredir arkadasız ne bir msj ne baska bisey yok cidden calınmıs olabilir ama isde kafam rahat edmiyo
Gercekleri birinin soylemesi gerekiyor. Dost aci soyler diye bosuna dememisler. Belki konu sahibi aklini basina alir da kendi icin iyi bir seyler yapar.
Hayır resim var bende faceyi baskasndan aldm uzun süredir aktif olan bi hesaptan yazdım yani suphelenmemisdir cunku suphelense ben oldumu düsünse kendi sucunu unutup direk bana sarar hic affetmezCevap vermiyor diyorsun ya resim falan atmadıysan face ye fake olduğunu erkek olduğunu falan düşündüğü için cevap ta vermiyor olabilir peki çevrim içi oluyor mu hiç yada bence senin olduğunu anladı çünkü tahminime göre sen face yi açar açmaz hiç paylaşım yapmadan arkadaş eklemeden direk onu eklediysen ya sen olduğunu anladı ya da sen olduğundan şüphelendigi için cevap vermiyor
Merhabalar benim en büyük derdim facebook esimin gizli bi profili vardı kızlar ise yaramaz erkekler bi evin huzurunu kaçıracak ne varsa hepsi esimin facesinde var... ben bunu buldum ortaya çıkarttım bi süre kavga gürültü sonra kullanmayı bırakdını söyledi ama kesinlikle inanmıyorum şuan hesap aktif fakat çalındını baskasının kullandını söylüyor inanmiyorum kattiyen güvenmiyorum tek çözüm bu faceyi yok etmem yardım edinnn kızlar lütfen varmı bu işlerden anlayan[/QUOT
yok etmek diye bir şey söz konusu değil en azından sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Bir de istediği feys kullanmaksa sayısız feyk hesap açabilir zaten. bence sorun feysini kapatmak değil de neden sizden gizli onaylamadığınız tür insanların olduğu bir profil açmış olması olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?