Bıktım şu facebookdan bütün dertlerin başı....

Gizemnursima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
21
7
31
Merhabalar benim en büyük derdim facebook esimin gizli bi profili vardı kızlar ise yaramaz erkekler bi evin huzurunu kaçıracak ne varsa hepsi esimin facesinde var... ben bunu buldum ortaya çıkarttım bi süre kavga gürültü sonra kullanmayı bırakdını söyledi ama kesinlikle inanmıyorum şuan hesap aktif fakat çalındını baskasının kullandını söylüyor inanmiyorum kattiyen güvenmiyorum tek çözüm bu faceyi yok etmem yardım edinnn kızlar lütfen varmı bu işlerden anlayan

En büyük derdiniz facebook degil esiniz olsun bence.
Facebook u ortadan kaldirdiniz diyelim.. ya esinizin zihniyetini, yalanlari veya gizli isler cevirmesini nasil kaldiracaksiniz ortadan?
4 yıllık evliyim ve bu durum dısında hic bir problemle karşılasmadım belkide o yüzden suan odak noktam bu face kendi kendime kurdum seyler pskolojmi bozmaya basladı oyle boyle deil face ruyalarıma giriyor yok edilmesi sart

İyi de bu hesabı yok ettin diyelim, adam gider başka bir hesap açar çok mu zor.
Toplasan 2 3 dakika tutmaz yeni bir hesap açması.
Toptan facebooktan çekilse bile internet üzerinden bir iş çevirmeye kalksa buna uygun yüzlerce site daha var. Hangi birini engelleyebilirsin?
Zihniyet değişmediği sürece bunlar geçici çözümler. Hatta geçici bile olamayacak kadar zayıf çözümler.
Zaten "o hesabı ben kullanmıyorum, hesabım çalındı başkası kullanıyor" falan da artık bayatlamış numaralar. Yahu şu erkekler hem yaptıklarını saklayamayacak kadar zekadan yoksunlar, hem de böyle işler karıştırmaktan geri kalmıyorlar.

Toptan facebooktan çekilse bile internet üzerinden bir iş çevirmeye kalksa buna uygun yüzlerce site daha var. Hangi birini engelleyebilirsin?
Zihniyet değişmediği sürece bunlar geçici çözümler. Hatta geçici bile olamayacak kadar zayıf çözümler.
Zaten "o hesabı ben kullanmıyorum, hesabım çalındı başkası kullanıyor" falan da artık bayatlamış numaralar. Yahu şu erkekler hem yaptıklarını saklayamayacak kadar zekadan yoksunlar, hem de böyle işler karıştırmaktan geri kalmıyorlar.

Aslindaaa hepiniz haklısınız ama isde bu benim yaptım çaresizlie bi care aramak diyelimmm bu dediklerinizi bende biliyorum farkındayımmm ama ne yapabilirim koparıp atmak bi çözüm deilkiii bi çözüm arıyorum sadece suan icin skntım bu ve buna cözüm arıyorum ben

Merhabalar benim en büyük derdim facebook esimin gizli bi profili vardı kızlar ise yaramaz erkekler bi evin huzurunu kaçıracak ne varsa hepsi esimin facesinde var... ben bunu buldum ortaya çıkarttım bi süre kavga gürültü sonra kullanmayı bırakdını söyledi ama kesinlikle inanmıyorum şuan hesap aktif fakat çalındını baskasının kullandını söylüyor inanmiyorum kattiyen güvenmiyorum tek çözüm bu faceyi yok etmem yardım edinnn kızlar lütfen varmı bu işlerden anlayan

Btün dertlerin başı aklı pipisinde kocalar

üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .

X