bıktım şu münasebetsiz kızdan !!!

bence yeni bir arkadas edin. bu arkadaşınla kötü olmadan uzaklaş.

o kız sıkça geldğinde seni bu odaya transfer edelim istersen diye bir ağızlarını yokla.

Öyle yapıcam zaten canım baska biriyle yakın olmaya calısıcam..Nasılmıs belki anlar oda gelsin zırt diye niiill diye odaya..Gece-gündüz demeden..Eger bu degilse zaten kıza laf dokundurmayıda düsünüyorum alsanaalsanasmile

Canım arkadasım bu durumdan rahatsız olsa inan kapıyı da kilitlerdik..Bastan öyle yapıyorduk zaten ama ne olduysa 10 gün gec gelmemle oldu..Az önce kız gene koridordan melikeeee diye odaya daldı bisiler anlatıyo..Sanki ben yokum orda insan saygıdan iki kisi adına konusur.Madem arkadasıma anlatıcan cagır odana öyle anlat..

Artık duramadım danısmaya indim sagolsun ordaki bayanla samimiyim..Gidebilecek baska bir yerim var en azından yerimseniben

Geldi yanıma zırt diye asagı indin..xxxx geldi diyemi..Ayıp oldu kıza dedi..Düsündügü seye bak kız kapıdan girerken ble arkadasımın adını söyleyip giriyor iceri..Aramızda samimiyet yok ben ona katlanmak zorunda,dinlemek zorunda degilim kii,benim icin gelmiyor ki neden ayıp olsun!!

Suan ise konusmuyoruz..Cok seviyorum oda arkadasımı ama malesef 1 aydır bu duruma katlanamıyorum..Kendisi o kızla iyi anlasıtıgından malesef ortak hareket edemiyoruuzz..Cok sevmeme ragmen odamı degistirmeyı düsünüyorum..O derece sinirli,huzursuz ve kırgınım..:çok üzgünüm::kızgın:

huzur olmayan yerde rahat olamazsın zaten değiştir bencede canım

direk söyliyim canım ben olsam kesin o arkadaşım dediğin 1.kızdan soğurdum dönek olduğu için !
2. zaten yüzsüz muhattap olmazdım

huzur olmayan yerde rahat olamazsın zaten değiştir bencede canım

Daha önceden o kızla problemim olsa da konusurken bisey sordugunda lafını geri cevirecek kadar düsüncesiz degilim..Yemege cıkıyoruz direkt arkadasımla konusuyorlar..Odaya adıyla giriyor.Zaten bir olumsuzluk yasamısız ve ona ragmen zamanının yarısını bizim odamızda geciriyorsun saygısızlık etmeyeceksin..

Madem benimle aran iyi degil.Arkadasımı kendine yakın görüyorsun o zaman kendi odana cagıracaksın arkadasımı..Oh valla 3 kurusa 5 köfte ne güzell..Hem beni hice say hemde ortak alanıma gir istedigin gibi..O zaman benden de kimse birsey beklemeyecek..Arkadasım ona ayıp oldu diye yanıma geliyor..Ya bana yapılan ayıbı benden baska kim düsünüyor?

10 gün gec geldim diye arkadas buldun ve beni sallamıyorsun kii ona olan ayıbı düsünmesinden belli..Ben arkadaslıgımız hakkında bisey söyleyemiyorum..

direk söyliyim canım ben olsam kesin o arkadaşım dediğin 1.kızdan soğurdum dönek olduğu için !
2. zaten yüzsüz muhattap olmazdım

Kimseye mani olmak istemiyorum ben canım amacım o kızla arkadasımın arasını acmak degil..Ama en iyisi ben kalabalık etmeyim..Benim danısmaya birden inmem xxxx yapılan ayıp olarak görülüyor...İste bu laftan sonra bende zaten eskisi gibi olamam..:sinifsinif:

Kimseye mani olmak istemiyorum ben canım amacım o kızla arkadasımın arasını acmak degil..Ama en iyisi ben kalabalık etmeyim..Benim danısmaya birden inmem xxxx yapılan ayıp olarak görülüyor...İste bu laftan sonra bende zaten eskisi gibi olamam..:sinifsinif:

aman bırak bir olsunlar yarın bozulur araları nası olsa sen kazanırsın bırak muhattab alma bile :1closedeyes:

aman bırak bir olsunlar yarın bozulur araları nası olsa sen kazanırsın bırak muhattab alma bile :1closedeyes:

En mantıklısı o olur zaten..Ben hatta olabildigince uzak durmak istiyorum nedenini bilmiyorum gercektenn sevmiyorum iste öyle her önüne gelenle 40 yıllık ahbab gibi konusmayı sucum bu ise kimse kusura bakmasınn..Hiiic kendimi degistiremem bu saatten sonra..yerimseniben

En mantıklısı o olur zaten..Ben hatta olabildigince uzak durmak istiyorum nedenini bilmiyorum gercektenn sevmiyorum iste öyle her önüne gelenle 40 yıllık ahbab gibi konusmayı sucum bu ise kimse kusura bakmasınn..Hiiic kendimi degistiremem bu saatten sonra..yerimseniben

burcun nedir canım

Hic birsey olmamıs gibi konusuyoruz arkadasımla herhalde o bu sekilde devam edeceginden dolayıı kararında hareket etmeye calısıyor..Ama illa gelecek bu kız sabah,sabah geldigini bile bilirim odasında durdugu yokki..

En ufak bir ters hareketinde lafı oturtacagım..Zaten yeterince sinirliyimm arkadasım oda da olmasın kapıyı calmazz!! Direkt onu sorar zaten bir sürü insan var farklı,farklı odalarda kalıpta arkadaslık yapanlar ama sırf birbirleriyle iyi anlasıyorlar diye digerinin hayatına da müdahale etmiyorlarr..Yemekhanede dısarda vs sık görüsüyorlar:delphin:

Kendi odasından cok bizim oda da vakit geciriyor..:kızgın:

aman yaa kıza bak yolasım geldi. alsanaalsanasmile
tavrını koy senin olamadığın yerde o mu rahat olacak
o ne öyle... cık cık

aman yaa kıza bak yolasım geldi. alsanaalsanasmile
tavrını koy senin olamadığın yerde o mu rahat olacak
o ne öyle... cık cık

Bugün arkadasımda bende oda da degildik..Haliyle gelemedi o arkadas..Kızı odasında bulmak imkansız zaten, arkadasım geldigimiz de bisey icin odasına gitti..Karsı dairedeymis. Allah ordakilere sabır versin orası gene 6 kisilik oda..İlla durumdan hazetmeyen vardırr:umursamaz:

senin papuç addaaaa gitmiş..
sen zaten samımıyet derecenı bılıyorsun ılk yanlısında koy tepkını ..
kafanda rahat olur içinde...

senin papuç addaaaa gitmiş..
sen zaten samımıyet derecenı bılıyorsun ılk yanlısında koy tepkını ..
kafanda rahat olur içinde...

Öyle canım ama arkadasımın herseye onuda dahil etmesi sinirlerimi bozuyor..Onuda kırmak istemiyorum.Simdi yemege cıkıyoruz benide bekleyin diyorr gelme diyemeyiz beklemesek bile masamıza gelir gene..Gelme sen beni rahatsız ediyorsun desem olmayacak akadasım da anlam veremez sıkıstım kaldım..

Hemde ne kadar sevmedigim bir insan bile olsa o kadar dobrada olamam yanii..:1no2:

nil cnm ahh ahhhh o derdi ben cok cektim haazirlik yilimda inanki okulumu bile birakmak istedim o insan icin . gerci boylelikle tecrube ediniyoruz ama ilk once su konumda ben diyeceksin bunu ben rahatlikla ogrencim burda :)/ ilk once zaten tarak ve cekmece meselesinden kaybetti o kiz. izin almadan ki alsa bile cekmeceni onun degil senin acip vermen lazim . odada yokmussun bu nedemek ya !!!!! o tarz insanlar cok yussuz olur. hem sinirlendigim ikinci noktaki odana sen geldiginde (niye geldin) demesi. ben olsam direk disari cikartirdim ve ne oldugu anlardi. her insan yanliz kalmak kafa dinlemek ister ve 3 cu kisi hep sorun cikartan ve rahatsizlik verendir............... arkadasinla konus anlat ben istemiyorum sabrettim ama sirf senin hatrina artik bu odaya ben burdayken gelmiyecek ve ben yokkkende gelirse kalemime dahi dokunursa gercekten kotu olur diyeceksin .. yatagina dahi oturrtmayacaksin nil/ zamanla sen hic bisi belli etmessen tavrini koymassan o kiz daha cok seyler yapar bak dedi dersin. ben hazirliklik yilimda neler neler gordum yasadim cok sessiz kaldikca cigrigindan cikti. cok iyi anliyorum seni. ne kizlar var yussuz . olmassa kizi alicaksin konusacaksin ben varken rahatsiz oluyorum arkadasimi gormek istiyorsan ara onu odana cagir. odamda yanliz kalmak istiyorum bu kadar kimseye cok ince hesap vermek zorunda degilsin birak hakinda ne dusunurse dusunsun sen dogru yolundan vazgecme ..... izinsiz cekmece karistirmak zaen karakterini kizin meydana koymus ..... hemen care bul bence hic birsey caresiz degil !............ sen yine iyi konumdasin benim yasadiklarim daha beterdi. ama oyle kizin sana ne yarari olmaz zarari cok olur / gerek yok o kizi kendi odanda gormeye . odan sana' at ve diger ark ait onu gayet tatli dille uyar ve istemiyorum de olayi kapat! sonucta oda ikinizinde haki ve saygili olmalisiniz birbirinize !

Bende ilk sene böyle şeylerle karşılaşmıştım.
Tipik yurt- ev muhabbetleri...
Bizimde aramıza çok kötü bir şekilde girmişlerdi.
Ben tepkisiz kalmıştım,verebileceğim en güzel cevap buydu çünkü.
Gerçekten umursamamıştım,ama üzülmüştüm.
Bence diğer kıza değilde,kendi arkadaşına daha çok öfkelenmen gerek.
Tabiki senden başka arkadaşları olacak,ama sanki biraz satış bölümüne terfi etmiş gibi geldi :delphin:
Senin avantajın yurtta olman canım,evde olsan inan işin daha zor olurdu.

ahh ahhh ne özledim şimdi eski günleri bu konuyu görünce:delphin:

Gırgır şamata, ağlak tipler, tuvalet kavgası, sigaranı burda içme demedimmi sana kaç defa kavgası, çalışma odasında sessiz olsanıza kavgası, fön sırası, ütü sırası, banyo sırası, hey gidi hey ne günlerdi.boshayallersmile

ahh ahhh ne özledim şimdi eski günleri bu konuyu görünce:delphin:

Gırgır şamata, ağlak tipler, tuvalet kavgası, sigaranı burda içme demedimmi sana kaç defa kavgası, çalışma odasında sessiz olsanıza kavgası, fön sırası, ütü sırası, banyo sırası, hey gidi hey ne günlerdi.boshayallersmile

Birebir aynı duygular içindeyim yemin ederim.

Daldım gittim.... ne muhteşem günlerdi yaaa... bütün o kavga gürültü, düzensizlik, tartışmalar, sürtüşmeler...geceyarısı fal bakmalar, eşek şakası yapmalar, dedikodu fasılları...sıkış tepiş sığılan o aptal dolapları bile... burnumda tütüyor hepsi yaa...

Back
X