bıktım şu münasebetsiz kızdan !!!

Bence ilk önce arkadaşınla konuş ,sonra o kızla...

Kötü bir durum oluşmaz bence sonuçta haklı olan sensin .

Eşyalarının senin haberin ve iznin yokken kurcalanmasından hoşlanmadığını da ekle,haddini bilsin sonra sen odana geldiğinde sen niye geldin demesin :delphin:

Yurt günlerimi özledim kız sayende :sinifsinif:

Ne güzel günlerdi o günler sen de kıymetini bil,kıymetini bilmeyene yol ve gitsin...

Birsey dikkatimi cekti benim. Bu kiz odana cat kapi giriyor, esyalarini aliabiliyor, yatagina oturabiliyor tamam rahatsiz olmakta haklisin.. Peki sen ne yapiyorsun be guzelim butun bunlar olurken? Bana sadece surat yapip sinir oluyor ama agzini bile acamiyormussun gibi geldi, ki durum boyle olunca o kizin bu kadar ileri gitmesine sasirmadim. Hic mi kenara cekip uyarmadin kizi allasen? Oturdugun yerden sinir olmakla kalirsan daha da ileri gider bu kiz soyliyim. Tavrini koymalisin.

Birsey dikkatimi cekti benim. Bu kiz odana cat kapi giriyor, esyalarini aliabiliyor, yatagina oturabiliyor tamam rahatsiz olmakta haklisin.. Peki sen ne yapiyorsun be guzelim butun bunlar olurken? Bana sadece surat yapip sinir oluyor ama agzini bile acamiyormussun gibi geldi, ki durum boyle olunca o kizin bu kadar ileri gitmesine sasirmadim. Hic mi kenara cekip uyarmadin kizi allasen? Oturdugun yerden sinir olmakla kalirsan daha da ileri gider bu kiz soyliyim. Tavrini koymalisin.

Canım ne deym arkadasımın adıyla giriyo bisey söylüyo meselaCADIARZU
Kapıyı calıyo arkadasım gel diyo,adını söyleyince efendim diyor,kapı acılıyoorr..Bir kere pc'm acık diye oturmus basına kızmıstım bir daha yapmadı :jeyyar:

Ama arkadasıma birsey soruyor anlayacagın ne diyecegim benden izin al falan mı?Arkadasımla ortak hareket etmem lazım eskisi gibi..Ama oda imkansız gibi..

açıkca rahatsızlığını dile getirr.tepenize çıkmasına az kalmışş dicemm ama anlattıklarına bakılırsaa az falan kalmamışş.resmenn çıkmış tepenizee.bu ne saygısızlık yaa.bırak arkadaşı annemin kardeşimin bile izinsizzz eşyalırımı almasından nefret ederimm.
bi an önce sölede kurtull bu kızdann

açıkca rahatsızlığını dile getirr.tepenize çıkmasına az kalmışş dicemm ama anlattıklarına bakılırsaa az falan kalmamışş.resmenn çıkmış tepenizee.bu ne saygısızlık yaa.bırak arkadaşı annemin kardeşimin bile izinsizzz eşyalırımı almasından nefret ederimm.
bi an önce sölede kurtull bu kızdann

Canım zaten bir kere yaptı onu bir daha yapamadı uyardıgımdan dolayı ..Sanırım hep yapıyormus gibi algılandı ben öyle odama zırt diye girmesinden sikayetciyim arkadasıma da hoslanmıyorum bana göre fazlasıyla lakayt dedim niye ki bence iyi biri dedi bana ..

Kız ya kapıyı calmadan arkadasım adını söyllüyor arkadasım da gel diyor dogal olarak yada kapıyı vurup giriyor istedigi kadar kalıyor .. Ben gene gec geldim arkadasının pc ile gene burdaydı mesela .. Arkadasımla konussam bile hakkındır cok fazla gelmemeli istemiyorsan dese bile uygulamaya koyamaz ..

Ne olacak bilmiyorum anlayacagınız ..

şimdi sen bu kıza taktın ya bir kere (haksızsın diye demiyorum) artık doğru bişeyde yapsa gözüne batar..normal zamanda umursamaıycağın şeyler bile gözünde büyür artık..

o yüzden bence açık tepkini bir an önce ver bence düzgün bir dille yada takma..kendini yıpratıyorsun bence başka bişey olmuyor..

Oda arkadaşinin da seni bir gram düşündüğünü goremedim hiçbir cumlende bence o hoşlanmadığın kızın oda arkadaşi ile sohbet et hoşuna giderse o kızla odalarınızı değiştirin hem boylece sabahtan akşama kadar beraber olmuş olurlar sende kurtulursun

Oda arkadaşinin da seni bir gram düşündüğünü goremedim hiçbir cumlende bence o hoşlanmadığın kızın oda arkadaşi ile sohbet et hoşuna giderse o kızla odalarınızı değiştirin hem boylece sabahtan akşama kadar beraber olmuş olurlar sende kurtulursun

O kız sakin kendi capında bir insan yani bana zararı dokunmaz ama odadan dısarı cıkmayan bütün gününü ( okul saatleri ) dısında yatakta gecirir .. Ve odaları da bizim odamıza göre cok kücük ve soguk acıkcası o da cok önemli bir konu yani ..Arkadasım da odamı degistirmemi istemez eminim ki ..

Ay kafam cok karısık gercekten baska biri bana samimi davransa ve bende karsılık versem arkadasım eminim ki cok kıskanırdı ki aksine o her kisiyle samimi olmaya calısıyo sanki biraz bencil mi..

O kız sakin kendi capında bir insan yani bana zararı dokunmaz ama odadan dısarı cıkmayan bütün gününü ( okul saatleri ) dısında yatakta gecirir .. Ve odaları da bizim odamıza göre cok kücük ve soguk acıkcası o da cok önemli bir konu yani ..Arkadasım da odamı degistirmemi istemez eminim ki ..

Ay kafam cok karısık gercekten baska biri bana samimi davransa ve bende karsılık versem arkadasım eminim ki cok kıskanırdı ki aksine o her kisiyle samimi olmaya calısıyo sanki biraz bencil mi..

O zmn arkadaşini onun odasina postala :) zaten taraf değiştiren o.Ya da en kotu kurallar koyun insan evinde nasıl arada kafa dinlemek isterse senin de odanda huzur bulman en doğal hakkın.dişarda tum gunlerini beraber geçirsinler.Buarada oda arkadaşinin burcu ne?

Back
X