Bıktım Usandım Bu Şişkoluktan

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba,

Bu konuyu kendim için açıyorum. Çocukluğumda tombiş pek sevimli bi çocuktum. Biraz büyüdüm yine tombiştim ve yine sevimliydim. E biraz daha büyüdüm, tombiş ama artık sevimli olmayan birine dönüşmüştüm. Ergenlik zamanı çok fenaydı... Sonra mide rahatsızlığım için doktora götürdü ailem. Doktorum diyetisyene yönlendirdi. Hemen diyete başladım ve hızlı ve güzel bir şekilde kilo verdim. Öyle çok zayıf değildim ama dışardan bakınca iyi sağlıklı duruyordum. Sonra lise birden itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. Lise bitti üniversite birdeyken nasıl oldu anlamadım ama bahar döneminde gaza gelip çok sıkı diyet yaptım ve iki ay gibi bir sürede 14 kilo verdim. Bi altı ay sonra değişik bir dönemin içine girdim ve kendimi yemeğe verdim. O günden beri de kilolarım katlanarak gidiyor. Arada kendimi frenliyorum kilom artık çok uçmuşsa ama alıyorum kilo işte.

Artık kilo verip incecik hoş görünümlü biri olmak istiyorum. Ya bu şişkolar ölsün mü ne yapsın anlamadım ki?! Kıyafet ararım bulamam hep anne modeli vardır. İndirim olur şişkolar için kalmamıştır. E dışarıda hareket alanım da kısıtlı oluyor ya da bi topluluk içinde yaptığım her şey gözebatıyor. Ama zayıf biri aynı şeyi yapınca gözebatmıyor.

Özgüvenin kilolu olmayla zerre alakası yok biliyorum. Ve kilosuyla barışık olan, özgüvenli olan, her giydiğini üzerine yakıştıran, hayattan zevk alan insanlara bayılıyorum. Nasıl böyle olabiliyorsunuz?

Belirttiğim gibi bu yazı kendime. Yarından itibaren sıkı bir kilo verme sürecine gireceğim inşallah. İlk etapta 13 günlük sıkı bir diyet yapıp ödem mödem Allah ne verdiyse yallah edicem.

Yarın sabah açken tartıldığımdaki kilomu yazacağım ve bu şekilde başlayacağım.

Yaşın kaç? boyun kaç? kaç kilosun? hiç bahsetmemişsin.
Zaten diyetisyen geçmişin var, nasıl hareket etmen gerektiğini biliyorsundur ama insan işte acele ediyor. Acele edip sağlığını tehlikeye atacak diyetler yapma. Tahlillerin, insülin direncin vs ne durumda bi çğren mutlaka. Destek al. Başaracaksın bence. İsteyince olmayacak şey yok. Neler yapıyorsun, ne yiyip içiyorsun gelişmeleri yaz burdan :)

Ay canım yaaa bende hep kiloluydum herkese imrenirdim ama hırs hiç olmazdım ah an öyle iyi anlıyorumki seni .. yanlız değilsin. Ve bu halimle hamile kaldım bide

Acele ediyorum. Sağlıksız bir şekilde vereceğim. Ben de ya hep ya hiç olayı var. Azar azar vereyim ama sağlıklı bir şekilde vereyim olayı yok. Olur da konuma denk gelen biri olursa diye nasıl sağlıksız beslendiğimi yazmak istemiyorum. Tiroid sorunum vardı 1 yıl öncesine kadar ama normale döndü ilginç bir şekilde. Teşekkür ederim desteğiniz için

Ay canım yaaa bende hep kiloluydum herkese imrenirdim ama hırs hiç olmazdım ah an öyle iyi anlıyorumki seni .. yanlız değilsin. Ve bu halimle hamile kaldım bide
Allah bağışlasın. Maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…