Bıktım valla bıktım sizden

arkadasim esin se4nin arkandaysa sorun yok, gitme sende konusma arama..
ne düsünürseler düsünsünler...
iyilik yapiyorsunda ne oluyor...
ben yapiyorumda ne oluyor.. yine kötü sensin..
esin arkanda tasinin yuvaniza mutlulugunuza bakin...
hayat sizin hayatiniz....
mutluluklar dilyiorum size

eşin sana karşı anlayışlıymış işte.en güzelide bu.takma bence,uzak bi yere taşın,rahat et

ayyyyyy insan deli olur yaptiginiz her hareketin izlendigini bilmek
tasinin kurtulun
gerci arsiz oldumu isterseniz dünyanin öteki ucuna gidin huzurunuzu kacirmyi basarirlaer

ayyyyyy insan deli olur yaptiginiz her hareketin izlendigini bilmek
tasinin kurtulun
gerci arsiz oldumu isterseniz dünyanin öteki ucuna gidin huzurunuzu kacirmyi basarirlaer

of arkadasım cok haklısın cokkkkkkkkkk eskıden evımız uzakdı o zaman bıle laf edıyorlardı dusunun

evımızde tlf yoktu nıye hıc aramıyorsunuz sormuyorsunuz

ya ınsanın her zaman konturu olmuyorkııııııııı

ben sırf bu yüzden adanadan ankaraya kaçtım dahada bırakmazlar yakamı ayda yılda birde görüşsem gelirler bana.. burdada bunaltırlarsa fizanı düşünüyorum sempatiksalakcinni

valla arkadaşım yat kalk şükret.hep yanında olan bieşin var.diğerlerinide salla gitsin.önemli olan sen ve eşin.kurtuluyorsun inşallah.inşallah bizim eşlerde bigün bizim yanımızda yer alır.

valla arkadaşım yat kalk şükret.hep yanında olan bieşin var.diğerlerinide salla gitsin.önemli olan sen ve eşin.kurtuluyorsun inşallah.inşallah bizim eşlerde bigün bizim yanımızda yer alır.

ınsallah cnm ınsallahhhhhhhhh

benım yanımda cunku onlara karsı hıc bırseyımım yok hep yaklasmaya gormeme calısıyorum hatalarını

benı kucuk gorduler SUSTUM

benı ıstemedıler SUSTUM

aıleme laf soktular SUSTUM

herseyıme karıstılar SUSTUM

AMA ARTIK YAPAMIYORUM NERDEN KOPARSA KOPSUN

eşiniz sizden yana , taşınmaya çalışıyosunuz. sorununuz çözülüyor.. konuyu yanlış yere açmışsınız derdim var' a değil mutluluktan uçtuğunuz haberlere açsaydınız...

eşiniz sizden yana , taşınmaya çalışıyosunuz. sorununuz çözülüyor.. konuyu yanlış yere açmışsınız derdim var' a değil mutluluktan uçtuğunuz haberlere açsaydınız...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah senı guldurdun benı yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ben sırf bu yüzden adanadan ankaraya kaçtım dahada bırakmazlar yakamı ayda yılda birde görüşsem gelirler bana.. burdada bunaltırlarsa fizanı düşünüyorum sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
ayy allahtan kaynanamlarla aramızda 1000 km var yakın olsak aynı olaylara maruz kalabilirdim şakkıdı
şimdi şark oalyımızda kaynanamlara uzak illeri yazdırmayı düşünüyorum eşime tabi çaktırmadan delikafadulden
ne kadar uzak o kadar iyyiiiiii :lepi:

mızmızcım arkadaş haklı canım salla gitsin zemuszemus
bak bizim daha başka dertlerimizde var biliyon :emir_bebek::ecrin_bebek:
hakkınızda hayırlısı nere ise orda oturun inşlhhhh :Saruboceq:

eşin taşınmayı düşünüyo zaten uzağa gidince daha az görüşürsünüz olur biter
eşinde anlayışlı biriymiş uzakta olursan pek sorun yaşamazsın

Arkadaşım yakın olduğunuz sürece bitmez bu akrışmalar didişmeler...

Umarım en kısa zamanda bir ev bulup taşınırsınız da rahata erersiniz :delphin:

hice takmam tasınırım esimede baska yapmam git ailendir diye zamanı gelince gider gorusur bu ne ya kendilerini herseye karısabilcek konumda sanıyorlar yok artık..

cnm dua etkı kocan senın arkanda ya bıde onların ynında olsaydı cok sanslısın bu anlamda

ahhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bende kayınvalideme çok yakın oturuyorum 4 yıllık evliyim burnumdan getirdiler daha evlendiğim sabah eşimin teyzesi ve erkek kardeşi sabah 8 de bize geldiler düşünün ve her allahın günü muhakkak biri uğrar evde yaz kış hiç rahat dolaşamam heran biri gelecek üst kattada amcası oturuyor hadi bunlar bişi değil gelsinler ama herşeyimize karıştılar gelenimize gittiğimize giydiğimize yaaa uyku saatlerimize bile ben çalışıyordum her akşam yemeğe işçıkışı onlara gidilecek eğer bigün gitme ertesi gün kızılca kıyamet koparırdı kaynanm pazar sabahları yok öyle uyumak 9 deyince kaynanamda oluruz kahvaltıdan sonra evini temizleriz kendi evimde evliliğimin bi tadını çıkaramadım bunlarada razıyım çnkü çok büyük bi aşkla evlendik ama herşey kusur heryaptığım kabahat oldu düşünün bulaşık yıkarken ben herşeyi pat pat vuruyormuşum yada bikere ağzımdan yoruldum lafı çıksın oooo hemen eşime bidaha gelmeyin evinize gidin allahım neler yaşadık eşim ailesini çok iyi tanır bana hak verir ama gene onlardan kopamaz zaten öyle bir derdim yok ama biran önce onlara uzakta biryere yerleşmek istiyorum hep dua ediyorum allahıma mızmız arkadaşım gibi benim kayınpederde kaynımda aynı evde bulamasınlar ona bile surat asarlar bukadarda olmaz ki ...:gitme: ama biliyorum kabahat benim ben zamanında çok yüz verdim oda içimde kötü bi niyet olmadığı için ne biliyim başıma bunlar gelecek yoksa ne yakınlarına otururdum nede herdediklerini sineye çekerdim maymun gözünü açtı ama geç oldu baştan yapamadığım için şimdide ağırlığımı koyamıyorum yine onların dediği oluyor deliricemm

Son düzenleme:
Back
X