Bıktım valla bıktım sizden

sen sinirden koyduğum ikonu bile yanlış görmüşsün ii bakarsan orda gülmedim göz kırpmasıydı okk yinede derdin için üzgünüm ama sen buna yinede derdim deme .....

goz kırpması ne demek pekı evet senı anlıyorum mu demek

lafın ne demek ıstedıgını anlatıo arkadasım gerısı bos

sana gore dert degıldır kımıne gore derttır

belkı cok buyuk derttır bunu bılemezsın

sen yasamadıgın ıcın anlıyamazsın umarımda yasamazsın

ah ahhhhhhhhhh askkkkkkkk sen olmasaydın keske

dert tasa olmazdı

2003den berı cekıyorum bu lanet seyı

2003 dılek olay kucuktum buyudum ama degısen hıc bırsey yok
her kavgamız annesı babası yuzunden

bır gun olsun sen solesın sen busun dıye asla kavga etmedık

hep onların hep onların ya benım anam babam tasmı yaa

onlar neden karısmıyor onlar neden sorun cıkartmıyo sıkıntı yaratmıyorlar

ev esyamı alırken bıle kadıncagız gelmedı onlar ne begenırse al kızım sorun olmasın dedı

o yaslı babam elınden gelenı yapar ooooooooooo damatım gelcek guzel seyler yapın oglum sen gıt solonda otur rahat et der yerını verırı yaaaa

ama bunlar el kızıyız ya kufurde ederler horda goruruler

YUCE MEVLAM GOROYOR ALLAHA HAVALE ETTIM ONLARI HAKKIMI HIC BIRINI HELAL ETMIYORUM

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah en kısa zamanda taşınır huzura kavuşursun...opuyorumnanaktan

kimbilir neler dedi ki eşin çok sinirlenmiş. ben izinliydin kaynanamlarda kaldık eşim sabah kalktı işe gitti bende öğlen çıktım kaynanamlardan çarşıdan bişeyler alıca o kadar soğukki haa dolmuşlar dolu geçti bende döndüm aileme gittim ama gitmedende eşimi aradım söyledim. aylar geçti eşimle kaynanam kavga ediyorlar kaynanam ne dese beğenirsin "oğlum sen işe gittin buda çarşıya diye çıktı ama ilerilere doğru gitti kayboldu kimbilir kimin evine gitti" dedi. ben şok oldum ne demek istiyorsun sen diye bağırdım oğlun nereye gittiğimi bilir sizin gibi gittiğim yer belirsiz olmaz benim dedim.boşver sen sen ol bundan sonra onlara güvenme eşin olmadanda asla evine sokma. eşinde böyle bir şart sunsun ben olmadan gelmeyin diye.

kocanızı takdirr ettik süperr sizin tarafınızda oluşu neleri var okuyorumda yani maşallah mşallah

Kocısıne alkıs gonderıyorum. cahıl ınsanların lafını ck kafana takma. olanları devamlı dıle getırıp esının sana olan mahcubıyetını arttırma canım. zaten anasının soyledıkerı ıcını kemırmıstır bıde sana ve senın aılene mahcup. olabıldıgınce esıne destek ol onu mutlu et gerısını koy ver gıtsın. en yakın zamanda tasınırsınız ınsllah

Ben hiç evlenmedim :( ama bu şartlar altında evlenmek bana zor geliyor... adam da bulamıyorum benmi şanssızım acaba...artık yaşlanıyorum ve bebek istiyorum...Ne kötü değilmi ? allah herkesin gönlüne göre versin...senağlama

goz kırpması ne demek pekı evet senı anlıyorum mu demek

lafın ne demek ıstedıgını anlatıo arkadasım gerısı bos

sana gore dert degıldır kımıne gore derttır

belkı cok buyuk derttır bunu bılemezsın

sen yasamadıgın ıcın anlıyamazsın umarımda yasamazsın
bende kendime göre yaşıyorum bazı şeyler ...ama yinede demek istediğim bunlar gelip geçici şeyler allah başka dert vermesin derken bunu demek istedim ... üzülmene değmes hiçbirşey kendimzden daha önemli diyildir bence sağlık olsun gerisi boşşş... takma kafanaa.s

evet kızlar esım cok uzgunum yelız senı cok ıyı anlıyabılıyorum ama bırde benı dusun ne olur dedı kıııııııı bu susmalarım hep bundandır ıcıme atmalarım hep bundan

yarın evımız bellı olcak ınsallah olurda hemen tasıncaz

bu arada doktordan cok uzucu bır haber aldım

mandalına buyuklugunde bır kıstım varmıs yrn bellı olcak amelıyatmı ılac tedevımı cok morelım bozuk

canım benim okurken ben dellendim bu ne.
yani aradaki mesafe korunmalı bu kaynanaya gidip gelme nedir ki.
birde bir insanın evine telefonla aramadan gitmek nedir.?
cok saygısızca

canım benim üzülme geçmiş olsun insallah ilacla tedavi ile hallaedilebilir.ama artık tıp gelişti bu tarz ameliyatlar oldukca kolay oluyor..sakın üzülme eşinle mutluluğunza bak o senin yanında işte

Oyy mızmızım canım benım neler yasamıssın sen öyle...
Esın zaten tavrını koymus aılesıne,sende esıne tavır yapma olur mu kuzu...
Gıtmeyeceksen gıtme ama esınle bu konuyla ılgılı fazla konusmayn cnm dozu kacabılır sözler yanlıs yerlere varabılır,netıcede onun anası babası...

bakk işte derrt dert derken o derdini unuttun diilmi sağlık başka bişe onu demek istiyorum bnde geçmiş olsun cnm ii olursun inşş...

bakk işte derrt dert derken o derdini unuttun diilmi sağlık başka bişe onu demek istiyorum bnde geçmiş olsun cnm ii olursun inşş...

valla arkadasım sana gore dert degıl bu

ama bana gore cok ben bu yuzden hastalıgımı bıle unuttum

bız hala konusmuyoruz aılesıyle

evde kendımı yıyıp bıtırıyorum

oyle seyler oluyorkı hastalık bıle umrunda olmuyor

ohhhh ne guzel onlarsın hayat dıyemıyorum cunku enınde sonund abana batlıyacak durum esım

esım arkamda evet cokda gururluyum sevınıyorum bu duruma

ama bunla olmuyor

esım bır ay sonra evımzıı tasımadan once gıderız dıyo

ama cok mantıksız dusunun bır ay aramıyorsun sormuyorsun annenı babanı

hop bız geldık

ne dıyerek gıtcez hıc bırsey olmamıs gıbımı anlamıyorum kı ben yapamam bole

eşin taşınalım demiş valla çok şanslısın arkadaşım başka adam olsa idare et falan derdi bencede fazla yüz göz olmadan taşın bende aynısını yapmıştım çünkü inan daha iyi oluyo

amannnnnn dedı sen suclu olsanda olmasanda suclar gene sana kalıyor bosverrrrrrrrrr dedi

valla bence de boşver :) taşının hemen hemennnnnnnnnnnnn

Ben olsam ufaktan evi toplardım hani olurda fikrini değiştirir diye .Hıı ayrıca bence konuşmamayı da dert etme kendine eşin herşeyin farkındaysa gerisi hikaye keyfine bak yaa relaks ol senin yerinde olmayı isteyen ne kadar insan var biliyormusun .Taşın ve evet aydan aya git oğulaarı isterse hergün gitsin istersede gitmesin senin vicdanın rahatsa boşver .Üstelik kendi evlatlarını bile bıktırdılarsa buda onların kabahati.Şöyle düşünRabbim senin çektiklerine karşın sana güzel bir mükafat veriyor inşallah.

Slm BENCE ÇOK HAKLISINIZ Bİ KERE KAYINBABANIZIN KENDİSİNİN BİR DÜŞÜNMESİ LAZIM YA OĞLUM EVEDE YOK BEN GELİNİN YANINDA NE YAPACAM DEMESİ LAZIM.BEN HİÇ GELEMEM BÖYLE ŞEYLERE NE DEMEK BENLE NE MUHABBETİ OLACAK YANİ ADAMAIN BOŞ VER ÖLE EVİNE GELİP GİTMELERİNDEN KURTULUYOSUN DAHA NEEEEEEEEE!!!!kötükedihüso

Back
X