slm kızlar bıktınız benden bıktınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:kedi:
neyse konuya gırıyım
ben kayınvalıdemlere yakın oturuyorum.burnumda getırıyolar.
yakın oturmanın cezası ıste
gecen arkadasıma gıttım uzak oldugu ıcın erkenden cıktım
kayınbaba aradı benı cepden acccccccccc kapıyı kapının onundeyım
ben evde degılım dedım
NERDESIN KIMDESIN gıbı sorular sormaya basladı ınanmadı evde olduguma trıp yapar gıbı kapadı tlf
ben bılıyorum ınanmadı ylz kapıyı acmıyo dedı kesın neyse
ben 3 bucuk gıbı cıktım arkadasımdan esım ıs yerıne gıtcektım
ordan eve gececektık
ESIM BENI GORURU GORMEZ
TASINIYORUZ dedı bır ay ıcınde dedı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedım kesın ısın ıcınde bır sey var bu kesın esımı aradı benı sıkayet ettı
yok ylz kapıyı acmadıda yok yelıze yuz verıyorsunda su bu demıstır yuzde yuz emınım
esım asırı sınırlenmıs bellı
tlf baktım benden bır dakka sonra aramıs babası cunku ordan anladım
sımdı gorusmuyo aılesıyle bır bucuk haftadır
bana demıyor ama sana bunu dedı su oldu demıyor
bende agzını aradım normalde bana hergun annemlere gıt annemlerı ara derdın hayrola ne oldu demıyorsun dedım
BEN DEMEM BAZEN DEDI
AYRIA GITMIYECEKSIN DEDI( SEVINMEDIM DEGIL HANI ):hulya:
NEYSE DUN GENE BAK ERDEM HASTA OLURLAR BIR ARA SOR HAYIR DEDI
ARTIK BOYLE ARAYIP SORMAM BIR AYDA GITMIYECEZ DEDI
bak cnm dedım benden bulcaklar sonra kocasına bırakmıyo su bu
amannnnnn dedı sen suclu olsanda olmasanda suclar gene sana kalıyor bosverrrrrrrrrr dedı
SIZCE KIZLAR BEN NE YAPMAM LAZIM SIMDI
EVLER YAKIN DISARIYA CIKAMIYORUM YA YOLDA GORSEM FILAN NE DIYECEM ERDEM MI IZIN VERMIO DIYECEM
HA GERCI BENDE SINIRLIYIM
ARKADASIMA REZIL ETTI BENI YA
OPTURMAYA GITTIGIM ARKADASIM BILE NE SACMALIM EVDE OLSAN ACARSIN BU NE YA DIO
GECENDE YAPTI BUNU SINIR OLDUM
BEN ANNEME GITTIM ORDAN ARIYOR BENI ALDIGINIZ KETIL BOZULDU EN ZAMAN EVE GELIRSIN MANTIGA BAK YA EVIME GELDIM NE BENI EVIMDEN ARAMIS NE CEPTEN SANKI TAKIP EDIYOR
HANI EVDEN ARAYIP BULAMAZSA CEPDEN BULAMAZSA TAMAM ANNEME GIDECEGIMI DUSUNDU ARADI DERIM
DENGESIZ ISTE AMANNNNNN ANNESINDEDIR KESIN HEP ONLARA GIDIO ZATEN DEMISTIR DENGESIZ
ANNEME GITMEMI KISKANIYORLAR SORUN EDIYORLAR
SIZCE SEVGI GOSTERIN ILGI GOSTERIN SIZE NIYE GELMIYIM KI
GIDERIM LAF ATARLAR SUREKLI SU BU benneyaptımki
SIZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ KIZLAR YARDIM EDIN BANA
ACIL EV ARIYORUZ ZATEN COK UZAKLARA TASINCAZ KENDI AILEMEDE UZAK OLCAK AMA BUNLARDAN KURTULCAM YA ONA SEVINIYORUM
HERGUN GELIN GIDIN DIYORLAR YA EVLIGIMIN EN GUZEL ZAMANLARI HARAP ETTILER DUSUNUN BALAYI SANSIMIZ VARDI ONDA BILE YANIMIZDALARDI KIZLAR YA SINIR OLUYORUM BAZEN
ESIM SUS YELIZ SES ETME YELIZ BEN HALLEDERIM YELIZ DIO HEP YAPIODA YANIMDAYKEN BANA LAF GETITTIRMIO AMA BUNLAR GENEEEEEEEEEEEEEEE YNI GENE AYNI
:uhm:
neyse konuya gırıyım
ben kayınvalıdemlere yakın oturuyorum.burnumda getırıyolar.
yakın oturmanın cezası ıste
gecen arkadasıma gıttım uzak oldugu ıcın erkenden cıktım
kayınbaba aradı benı cepden acccccccccc kapıyı kapının onundeyım
ben evde degılım dedım
NERDESIN KIMDESIN gıbı sorular sormaya basladı ınanmadı evde olduguma trıp yapar gıbı kapadı tlf
ben bılıyorum ınanmadı ylz kapıyı acmıyo dedı kesın neyse
ben 3 bucuk gıbı cıktım arkadasımdan esım ıs yerıne gıtcektım
ordan eve gececektık
ESIM BENI GORURU GORMEZ
TASINIYORUZ dedı bır ay ıcınde dedı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedım kesın ısın ıcınde bır sey var bu kesın esımı aradı benı sıkayet ettı
yok ylz kapıyı acmadıda yok yelıze yuz verıyorsunda su bu demıstır yuzde yuz emınım
esım asırı sınırlenmıs bellı
tlf baktım benden bır dakka sonra aramıs babası cunku ordan anladım
sımdı gorusmuyo aılesıyle bır bucuk haftadır
bana demıyor ama sana bunu dedı su oldu demıyor
bende agzını aradım normalde bana hergun annemlere gıt annemlerı ara derdın hayrola ne oldu demıyorsun dedım
BEN DEMEM BAZEN DEDI
AYRIA GITMIYECEKSIN DEDI( SEVINMEDIM DEGIL HANI ):hulya:
NEYSE DUN GENE BAK ERDEM HASTA OLURLAR BIR ARA SOR HAYIR DEDI
ARTIK BOYLE ARAYIP SORMAM BIR AYDA GITMIYECEZ DEDI
bak cnm dedım benden bulcaklar sonra kocasına bırakmıyo su bu
amannnnnn dedı sen suclu olsanda olmasanda suclar gene sana kalıyor bosverrrrrrrrrr dedı
SIZCE KIZLAR BEN NE YAPMAM LAZIM SIMDI
EVLER YAKIN DISARIYA CIKAMIYORUM YA YOLDA GORSEM FILAN NE DIYECEM ERDEM MI IZIN VERMIO DIYECEM
HA GERCI BENDE SINIRLIYIM
ARKADASIMA REZIL ETTI BENI YA
OPTURMAYA GITTIGIM ARKADASIM BILE NE SACMALIM EVDE OLSAN ACARSIN BU NE YA DIO
GECENDE YAPTI BUNU SINIR OLDUM
BEN ANNEME GITTIM ORDAN ARIYOR BENI ALDIGINIZ KETIL BOZULDU EN ZAMAN EVE GELIRSIN MANTIGA BAK YA EVIME GELDIM NE BENI EVIMDEN ARAMIS NE CEPTEN SANKI TAKIP EDIYOR
HANI EVDEN ARAYIP BULAMAZSA CEPDEN BULAMAZSA TAMAM ANNEME GIDECEGIMI DUSUNDU ARADI DERIM
DENGESIZ ISTE AMANNNNNN ANNESINDEDIR KESIN HEP ONLARA GIDIO ZATEN DEMISTIR DENGESIZ
ANNEME GITMEMI KISKANIYORLAR SORUN EDIYORLAR
SIZCE SEVGI GOSTERIN ILGI GOSTERIN SIZE NIYE GELMIYIM KI
GIDERIM LAF ATARLAR SUREKLI SU BU benneyaptımki
SIZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ KIZLAR YARDIM EDIN BANA
ACIL EV ARIYORUZ ZATEN COK UZAKLARA TASINCAZ KENDI AILEMEDE UZAK OLCAK AMA BUNLARDAN KURTULCAM YA ONA SEVINIYORUM
HERGUN GELIN GIDIN DIYORLAR YA EVLIGIMIN EN GUZEL ZAMANLARI HARAP ETTILER DUSUNUN BALAYI SANSIMIZ VARDI ONDA BILE YANIMIZDALARDI KIZLAR YA SINIR OLUYORUM BAZEN
ESIM SUS YELIZ SES ETME YELIZ BEN HALLEDERIM YELIZ DIO HEP YAPIODA YANIMDAYKEN BANA LAF GETITTIRMIO AMA BUNLAR GENEEEEEEEEEEEEEEE YNI GENE AYNI
:uhm:
Son düzenleme: