- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben ablam için ölürüm ya arasın nolucak sanki
Gerçi doğru insan biraz bunalir hep kendinden dertlerinden bahsetse onuda kırmadan konuşmaya çalışın bu konuyuBnm ablmda bnm canım kanım . Konu başka yani sorun araması değil arayıp sohbet edememek sürekli telefonda hiç konuşmadan dinlesen ve hep böyle olsa ?
Arkadaş olsa neyse de ablam arasa asla şikayetçi olmam. Demek ki benden başka konuşacak kimsesi yok diye düşünürüm. Tamam, uyurken araması doğru değil de o zaman siz de telefonu sessize alıp yatın.
Gerçi doğru insan biraz bunalir hep kendinden dertlerinden bahsetse onuda kırmadan konuşmaya çalışın bu konuyu
Heralde o da çok bunalmış biseylerden sadece anlatip rahatlamaya calisiyo psikoloğa mi gitse ki onada zarar bu durumKonuştum kırmadan ama yine aynı . Whatsapta bile sayfalarca yazıyo naber bile demiyo sadece anlatıp snrada byy diyo gdiyo . Telde knusuyoruz bişey anlatmak için agzimi aaçıyorum a diyorum kaliyorum laflar tikaniyo agzima çünkü sürekli anlatiyo
Heralde o da çok bunalmış biseylerden sadece anlatip rahatlamaya calisiyo psikoloğa mi gitse ki onada zarar bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?