Biktim ya .

Bir şey sorucam sana ayaz denildiğinde neden inkar edip konularını kapattırıyorsun ah ablan neler çekti zamanında sen 2 konuşmasını çekemiyorsun

Zor cidden

Sinir bozucu. Ne de olsa naziniz geçer aramamasini isteseniz bu kadar sık?

Bende benzer bisey yasadim.
Kuzenim yeni evlenmisti turkiyeden yurt disina gelin gelmisti benim oldugum ulkeye. Kimsesi yoktu o kdar konusan bende sicak kanli davrndim yanliz hissetmesin kendini diye. Ya ariyordu beni, 1 saat en az. Konusur konusur konusur. Kendisinin hakkinda, esinin hakkinda. Bisey demej istiyorum sonra lafim yarida kaliyor " ne diyon gii, biseymi dedin?" Diye. Cumlemi bitirmeden son gaz devam. Bide oglu var, sohbet dahada koyulasti. Bide isin kotu tarafi; cagri atardi. Beni geri ara diyordu.
Musait degilimde diyemiyodum. Ogrenciydim,kontor alirdim 20 euroluk, bi bakardim 20 eurodan 4 euro kalmis. Hatta bi seferde bana kontor alirmisin dedi. Hayir diyemedim yine. Oduycem ben sana geri dedi. Aldim kodu ona yolladim, kontor yuklendi telefonuna. Anlamiyorumki, butun aileyi caldirarak konusuyor, ama yine kontoru olmayan o. Turkiyedeki annesini ariyor ordan gidyor buyuk ihtimal. Anneside zaten ayni. Annem arar bacim napiyon nasilsin, kizlar napiyor diye. O da x burda yanimda oturuyor dur telefona veriyim. Sonra esin napiyor diye sorarsak ona veriyor. 4 kardesler, hepsini sormaya kalksak ooo.Tabi kendi konustuklarini sayma. Biz burda bedavadan yasiyoruz saniyor, turkiyeye telefon acmk ucuzmu?

Keske ablamda herseyini paylassa benimle.gereksiz guclu ve isinde yasayip halleder.
Bikmayin.konusacak anlatacak tek kisi siz varsiniz demek ki.
Hatta atlayip ablanizin yanina gidin.bi sure yaninda kalin.kafasini dagitin.belki onada cok iyi gelir

Haftasonu canım istemezse tel özellikle almıyorum ses kapalı olur sonra keyfim nezaman isterse arayan kişiye bakar istersem geri ararım kimseye de hesap verme zorunda değilim

Nefret ediyorum sürekli kendini anlatan insandan boş boş gereksiz yere insanının hem zamanını çalıyorlar hem sabırını zorluyorlar bana bu tür insanlar ömür törpüsü gibi gelir mümkün mertebe hiçbir iletişime geçmem Aplanızın bu tür insanlar gibi olması gerçekten can sıkıcı ne diyem hadi elalem olsa takma arama arasalarda görmezden gel diyecemde kardeş olması üfff zor Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Oo szinkide fenayms cdden bzm de bole bi akraba var telefonu koyup yerlere vuran vuran gülme krizi gecirmisligim vardır ama kadın fark etmeyip telde konuşmaya dvm ediyordu makina li tüfek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…