- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Üniversitede de peşimden geliceklermiş ama.Mesleğim ve param olduktan sonra da beni ayrı eve göndereceklerini sanmıyorumHeh aynen öyle erkenden evlen. Baban gibi bir kocan olsun. Bir kafesten diğerine geçersin ne güzel olur.
Üniversite senin için kurtuluş tabi ki. Okuyacaksın mesleğini eline alacaksın sonra kendi hayatını kendin yöneteceksin. Başka çaren, yolun, kaçışın yok.
Üniversitede de peşimden geliceklermiş ama.Mesleğim ve param olduktan sonra da beni ayrı eve göndereceklerini sanmıyorum
Aynen öyle. Para herkesi değiştiriyor. Aileleri bile. Ya da değiştiren para değilde sanırım kendine güveninin daha fazla olması.Gelsinler, dört sene daha katlanırsın.
Mesleğin olduktan, paranı kazandıktan, kendi hayatını kurabildikten sonra izin almayacaksın ki onlardan.
O zaman söz hakkın olur kendi ayaklarinin üzerinde durur gerekirse rest çekersin sen köle değilsin unv bittiğinde zaten çok şey degisecek biraz sabırÜniversitede de peşimden geliceklermiş ama.Mesleğim ve param olduktan sonra da beni ayrı eve göndereceklerini sanmıyorum
Parama göz koymazlar öyle insanlar değiller ama çok karışıyorlar her şeye azarlamak için saçma nedenler üretiyorlar.Resmen babannemle dedemi anlattın biz torunlarıyız bize bile karıştılar ki sen çocuklarına yaptıklarını düşün
Onlar hiç bi zaman değişmedi
Kafa yapıları aynı kaldı
Sadece söyleyeceklerini içlerinde tutmayı öğrendiler, öğrettik.
Kaçmak çözüm değil çünkü şuan annenlerden kaçma arzusuyla bulacağın eş adayın ile ilgili doğru karar vermeyeceksin
Seçmen gerekirken, yeter ki gideyim modunda olacaksın.
Okuluna yönel zamanla değişecekler büyüdüğünü anlayacaklar
Ve bigün para kazandığında kıymetli olacaksın öyle bi ailen var belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?