Bıktım yoruldum bir kere de mutluluktan ağlasam tek bi defa

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
32
Kimseye anlatamam derdimi kimsem yok ki anlatsam.ben bir ömür böyle mi yaşayacağım lanet olsun bu kadare onu tanıdığım güne evlendiğim geceye lanet olsun.bi insan bu kadar yorulur mu nefret eder mi hayattan.bi gün olsun mutluluktan ağlasam cok mu yani cok mu.hergün kavga dövüş.naptım ben kime naptım neyin günahı bu.ne zaman millete özenmekten vazgeçeceğim milletin mutluluğuna imrenmekten bıktım yoruldum.ilgi yok saygı yok hep ben hep ben.tamam ben yalnızım kimsem yok anladım da bu her defaımı söylenir.tamm kilo aldım şişkoyum bu her zaman mı dile getirilir almasaydın o zaman.bosa gitsin o zaman ne diye durduruyon yanında.bu mesajı yazdım kimseye göndermem ancaısizlere açabildim anca buraya yazabildim.biraz içim rahatlasın diye.

Kimseye anlatamam derdimi kimsem yok ki anlatsam.ben bir ömür böyle mi yaşayacağım lanet olsun bu kadare onu tanıdığım güne evlendiğim geceye lanet olsun.bi insan bu kadar yorulur mu nefret eder mi hayattan.bi gün olsun mutluluktan ağlasam cok mu yani cok mu.hergün kavga dövüş.naptım ben kime naptım neyin günahı bu.ne zaman millete özenmekten vazgeçeceğim milletin mutluluğuna imrenmekten bıktım yoruldum.ilgi yok saygı yok hep ben hep ben.tamam ben yalnızım kimsem yok anladım da bu her defaımı söylenir.tamm kilo aldım şişkoyum bu her zaman mı dile getirilir almasaydın o zaman.bosa gitsin o zaman ne diye durduruyon yanında.bu mesajı yazdım kimseye göndermem ancaısizlere açabildim anca buraya yazabildim.biraz içim rahatlasın diye.
Tam olarak sorununuz nedir?anlayabilsek yardımcı olalım

Kavga hergün kavga huzur yok bunun akrabaları var burda
Arada görüşürüz.her kavga da tartışmada seni cagıran yok senin kimsen yok.bir yere gidecek oluruz otur poponu büyült der bana.evde esya kalmadı carptım kırdım ne varsa

Kaç yıllık evlisiniz yaslariniz ne asıl sorun ne hicmi guzel anlarınız olmuyor ve nasıl evlendiniz görücü severek falan

O gücü kendimde bulabilsem yapacağım bi defasında dedim annesine ben bosanacam dedim.eşim duydu özürler yalvarmalar kandırdı gene beni

O gücü kendimde bulabilsem yapacağım bi defasında dedim annesine ben bosanacam dedim.eşim duydu özürler yalvarmalar kandırdı gene beni

Merak ediyorum, evlenme yasina gelmis, acilar cekmis, mutlu olmamis birini nasil kandirabiliyorlar tekrar?
Bana otur popo buyut diyen bir esi bi yerinden vururum yani daha da agzini acamaz..

Güzel anılarım var ama ben ona yaranmaya calıstıkca olmuyor.ben sevgimi cok belli ediyorum aynı zamanda nefretimi de kusuyorum

Çok küçük yaşlarda evlenmişsiniz heleki eşin.
Bence erkek için 19 yaş çooook küçük bi yaş :KK57:
Bukadar kavga valla anlayamadım!! çocuk varmı?

İkimizde de daha cocuksunuz, çok erken evlenmişsin..calismiyorsan biran önce bi ise gir derim.. Çocuğun vsrmi, varsa böyle husursuz bir ortamda ona yazık olur gerçekten

Güzel anılarım var ama ben ona yaranmaya calıstıkca olmuyor.ben sevgimi cok belli ediyorum aynı zamanda nefretimi de kusuyorum
Size ömür boyu ondan bosanmayacaginiza dair bir anlasmami imzalatti?siz onun kölesimisiniz?daha 22 yaşında ne bu karamsarlik bu kadar?madem mutlu değilsin boşan kurtul..

Sen asabi bi insan misin öfle kontrolün yok sanırım kırıp döktüm herşeyi diyorsun bu çözüm değil önce bu sakinlesmeye calis

canim sana hayati zindan eden bir adamla yasamaya mecbur deyilsin.bosan kurtul.

Back
X