Bu sene daha belirgin oldu . Önceden de sürekli bu duygu durumları geliyodu ama.geciyodu artık tahammül edemiyorumNeden böylesin depresyondasın herhalde
Durumum çok mu kotu sizcebiz değil de bir psikiyatristen çok çok acil randevu alsanız bence rahatlarsınız..
Doktora gidince kitleniyorum hiç bir şey anlatamiyorumAcil psikolojik destek almalısınız. ..
Durumum çok mu kotu sizce
Teşekkür ederimdurumunuzun kötülüğünün derecesini ben koyamam ama çok kalitesiz ve yorgun bir hayat yaşıyorsunuz yazık kendinize eziyet etmeyin.. hemen yarın bir randevu alıp gidin..
Hayattan zevk almiyorum yasam zevkimi yitirdim demeniz bile depresyonda oldugunuzun belirtisi. Bu demeniz bile kafi.Doktora gidince kitleniyorum hiç bir şey anlatamiyorum
Ama burcu hanim nisanlisiniz ve evlilik öncesi destek almalısınız böyle evlilikte yasantida yürümez. . 1 2 gidersiniz sonra rahatlarsiniz doktorun karşısında. .Doktora gidince kitleniyorum hiç bir şey anlatamiyorum
Başka çarem kalmadı gitmem lazım sanırımDepresyondasiniz. Psikiyatriste gitmelisiniz.
Nişanlıma.uzuliyorum benim gibi biriyle napacak ;((Ama burcu hanim nisanlisiniz ve evlilik öncesi destek almalısınız böyle evlilikte yasantida yürümez. . 1 2 gidersiniz sonra rahatlarsiniz doktorun karşısında. .
Önce kendiniz için sonrada sevdiğiniz adam için bence bi yardım almalısınız ama öncelik dediğim gibi siz olmalısınız. .Nişanlıma.uzuliyorum benim gibi biriyle napacak ;((
Bende böyle yolda yavaş yürüyen insanlara bile sinirlenir krizler geçirirdim. Bunların hepsinin odağında bir türlü davranışlarını düzeltmeyen erkek arkadaşım vardı. En sonunda sen benim psikolojimi bozuyorsun deyip ayrılmak istedim. Tabi özet geçiyorum ne olaylar yaşandı ne olaylar.. Kendini düzeltmesi ve benim melek olmam çok sürmedi :) Hayatınızda devamlı sizi üzen bir şey var mı?Gerçekten bıktım sürekli memnuniyetsizim sürekli mutsuzum tatile gittim zerre mutlu olmadım ağlayarak döndüm. Oradayken de ağladım sürekli ağlamak istiyorum bazen ölmeyi düşünüyorum. Etrafınmdaki insanların sorunlarını kucumsuyorum biri kanserim dese aman nolcak diyecek haldeyim. İnsanlardan kaçıyorum yaklasamiyorum gün geçtikçe daha kotu hissediyorum. Nişanlımi sürekli sikiyorum kavga ediyorum . Önceden böyle değildim çok uyumluydumbazen kalabalık bir yerde avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Delirmişim gibi geliyor geceleri kalkıp ses çıkarmaya çalışiyorim evdekiler uyurken . Sürekli ağlama sorunuma care bulamadim. Bazen keşke ölsem bu dünyada yaşamqyi haketmiyorum diyorum . Yaşamayı hak eden çok insan var ben gereksiz yer kapliyorum gibi. Hiç bı seyden zevk almıyorum bıktım duzelmek istiyorum duzelmiyorum ( nolur yardım edin
Zaten ilk gidişte öyle oluyor. 2 3 sefere kadar derdinizi tam anlatamıyorsunuz.Doktora gidince kitleniyorum hiç bir şey anlatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?