Bıktım

Bir iki gündür iyilesme belirtileri var gibiydi. Dedim bunun altından bir şey çıkacak. Neyse bugün durdu şey dedi anneme gitmeni istiyorum dedi. Tek başıma niye gidiyorum dedim. Niye sorun mu var düşmanın mi o senin niye gitmiyorsun dedi. Seninle gider kalkarım tek gitmem dedim. Yine tahrik etmeye başladı. Ben olayları sakladım annemden dedi. Saklamana gerek yok Oturalım konusalim o zaman ben annene de öylerim düşüncelerimi dedim. Olmaz dedi. Niye demedin annene neden inatlasiyorsun saat konusunda eşimle diye dedim. Bir sinirlendi aldı birkac bir şeyi attı kırdı. SEn kimsin ki annem seninle inatlassin dedi. Burda zaten beni ne kadar onemsedigini görmüş oldum. Bu senin çaresizliğini gösterir dedim. Sen korkak ve caresizsin dedim. Ben senin kölen değilim dedim. Amaç beni annesinin ayağına götürmek özür anlamında. En azindan ben annene yılan karaktersiz hayırsız eş demedim dedim sen bunları nasıl yutacaksin peki? dedim bunlar senin karına gönderildi. Nerede göndermiş göster diyor (geçen akşam onları sana göndermedi demişti yalanı çıktı) En azından kimsenin yuvasını yıkmadim dedim. Böyle yuvanın bilmemnesini xxxxx ederim dedi. Amaç boyun egdirmekmis meğer. Git gel yapamıyorlar boyle. Götüremiyor getiremiyor ama benim düşüncem daha da netleşti artık. Ben kimmisim ki benimle inatlassinmis annesi vay be hangi kraliyet soyundan sanıyor acaba Bir gün bu konu kapanır başka gün yine başka konu açılır Her daim yaptırım, çocuk olsa çocukla tehdit eder. Bu adamla yürümez. Benim konum da başkalarına ders olsun. Kendi yoluma bakıyorum artık...
Size de şiddet uygular. O eşya kırmalar, hep gözdağı.
O potansiyeli var.
Kaçın kurtarın kendinizi.

Yapacak bir şey yok. Ne yaparlarsa yapsınlar anneleri suçsuz günahsız. Ne dedi bana yukarda altını çizdim "sen kimsin ki o seninle inatlassin, ugrassin" demek ne demek? Biz eşleri olarak hickimseyiz, değersiziz. Değer görmediğim bir yerde kalmayi gerek görmüyorum. Kulağımla duydum, bir çıkarım değil. Ben adalet istedim o korkusundan yanlı olmayı seçti. Kalbimi kırmadan konuşmak yerine yine emir vermeyi seçti. Böyle bir hayatı hak etmiyorum. Esin senin yanında durmasın o da tamam ama gözünün içine baka baka onu savunursa ona gücü yetmediği için sana baskı yapmaya çalışıyorsa ben gitmek zorunda değilim sen de benim aileme gitmek zorunda değilsin dediğin halde bunu kabul etmiyorsa (ki zaten senin ailen onun umrunda değil emin ol) bırak gitsin... Problemli kişilik kaynana gibi görünse de problem benim esimde.

Yapacak bir şey yok. Ne yaparlarsa yapsınlar anneleri suçsuz günahsız. Ne dedi bana yukarda altını çizdim "sen kimsin ki o seninle inatlassin, ugrassin" demek ne demek? Biz eşleri olarak hickimseyiz, değersiziz. Değer görmediğim bir yerde kalmayi gerek görmüyorum. Kulağımla duydum, bir çıkarım değil. Ben adalet istedim o korkusundan yanlı olmayı seçti. Kalbimi kırmadan konuşmak yerine yine emir vermeyi seçti. Böyle bir hayatı hak etmiyorum. Esin senin yanında durmasın o da tamam ama gözünün içine baka baka onu savunursa ona gücü yetmediği için sana baskı yapmaya çalışıyorsa ben gitmek zorunda değilim sen de benim aileme gitmek zorunda değilsin dediğin halde bunu kabul etmiyorsa (ki zaten senin ailen onun umrunda değil emin ol) bırak gitsin... Problemli kişilik kaynana gibi görünse de problem benim esimde.
Utanmasalar evime yerleşirler demişsiniz evinizi onlara bırakmayın boşanırsanızda o gitsin

Utanmasalar evime yerleşirler demişsiniz evinizi onlara bırakmayın boşanırsanızda o gitsin

Ev kira zaten. Sanırım amaç ben gittikten sonra kaloriferli diye evimize yerleşmek. Yemek temizlik ayağına gelir kalırlar. Ev 1+1 gibi zaten salonda iki kanepe var bir de yatak odası. Bu şartlarda eve girip çıkamazlar. Gerçi hiçbir şeyin önemi yok. Öyle de olsa böyle de olsa adamın gözünde değerim yok. İlerde her seferinde kendi dediklerini yaptırmaya çalışacaklar yapmadın mi yine tehdit eşya kırma bu olaylar devam edecek. Hayatı boyunca sevilmemis nereden bilecek ki sevmek ne sevilmek ne Eşyalarımi taşımaya basladim. Benim için her şey bitti.

psikolojik şiddet işte bu...sizi sindirmeye çalışıyor...hiçbir şey yapacağı yok...gidecek adam giderdi...düzelir bu durumlar aslında ama çelik gibi sinirleri olmalı insanın...kadın bir zaman sonra geri adım atacaktır...eşiniz iyiyse kötü alışkanlık,tembellik gibi huyları yoksa ve tabii seviyorsan sabırlı ol derim ben annen yaşında biri olarak...

O kadar doğru çıktı ki dediğiniz üç gündür peşpeşe akşamları kaynana beni arıyor. Özellikle yine eşimin evde oldugunu düşündüğü saatlerde. Acmadim ama çünkü gecen sefer telefon konuşmasini başa türlü anlatmıştı. Yine ne diyecek eşime ne uyduracak bilemediğimden açmadım. Zaten bana hakaret eden bir insanı muhatap alacak değilim. Sesini duymaya yapmacikligina sinirlerim dayanmıyor.

Evet hanımlar evden ayrıldım bugece. Eşim olacak şahıs cama kiralik yazısı yapıştırmış. Arkasına da not yazmış bana. Herkes yoluna çok beklemiş degiseyim diye ama değişmemişim söylediğim her şeyi yutmuş duymazlıktan gelmiş vs vs o yüzden şimdi her şeyi yıkmayı deniyormus ev sahibinden 1-2 ay musaamü istemiş yerimize kişi bulacakmis. Böyle bir mağdur edebiyatı yapmış. Babamı aradım eşyalarını al gel dedi. Blofse de gerçekse de bu saatten sonra olmaz artik. Aldım esyalarimi. Kalanları da alicam. Böyle yani boyun egdiremedi. Bitti. Babam kurban kesicem dedi. Tamamen iyileşmek istiyorum...

Yine ben yine bir konu...
Şizofren muhabbetini biliyorsunuz evde sessizlik hakimdi. Dün kaynana beni aramis yine eşimin evde olduğu saati göz onunde bulundurarak. Ben de banyodaydim sonra eşimi aradı. Ne dedi bilmiyorum eşim de tamam bir sorayım dedi fısır fısır kapattı. Bana bir şey demedi tel ile ilgili duymadım sandı konuşmayı. Eşim sonra dışarı çıktı. KV yine ısrarla beni aradı açtım. "Yarın kahvaltıya gelin" dedi (bu bir davet degil emirdir onun icin gideceksin her konuda boyle) Hiç zahmet etmeyin benim yarın isim var pazartesi resmi işlem için fotoğraf falan cektiricem arkadaşım da yoldan gelecek onunla olucam" dedim 2 ayda 1 gorusebiliyoruz bazen Yine israra baskıya başladı O ne derse olacak işin mi var birakacaksin geleceksin. Her konuda böyle sözünü geçirme duellosuna giriyor. Ben kesin bir şey soyleyemiyorum şimdiden dedim. Maksat kahvaltı da değil arkadaslar. Benim koyduğum tavrın farkinda. Bize gelmek isteyince de arıyor geliyoruz ne işin varsa bırak müsait değilsen de ol emri vaki yapıyor. Neyse tel da hala israra devam ediyor Konuşun bana haber verin dedi en son oflayarak kapattı. Arkasından eşimi aramış belli. Ne dediyse eve geldi benimki. Yarın ailenle konuşucam bitti bu iş dedi. Geçinemiyoruz olmuyor dedi. Telefon açılmış şikayet edilmisim belli dedim. Güya KV demiş ki aradim sesi çok kötü idi kavga mı ettiniz demiş yine annesini koruyor anlatirken.Kalktı bavulunu topladı. Gidicem bıktım
dedi. O seni seviyor sen onu düşman belliyorsun dedi. (Deliricem) Bu gece öyle bir doldurulmussun ki dedim düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm dedim. Sonra bir şekilde babam geldi. Ben bu evde üçüncü sahislar yüzünden kavga etmekten biktigimi soyledim Konuştuk. Babam yapıcı konuştu onu kırmadan. İdare edeceksin iki tarafı da dedi eşim de arada kalmaktan bıktım dedi. Onlar üzülmesin diye beni sindiriyorsun dedim. Babam da bizi kaybetmemeye çalış aradaki dengeyi de koru dedi KV sosyal medyada dünden beri paylaşım yapıyor karaktersizmisim yüzüm güzel olsa ne olurmuş yilanmisim vs Bu mu beni seven insan dedim. Keşke konuşmasa silse beni kadın ama cepheleri genişletecek eminim beni daha çok tahrik etmeye çalışacak. KVnin fikirleri de umrumda değil ben ona neler yaptım diyebilir mi diyemez ben zaten kendimi biliyorum keşke o da benim gibi dürüst, yalansız olabilseydi. Ne olacak bundan sonra bilemiyorum... İyice nefret ettim.

Güncelleme: 4. Sayfada
Problem esinizde anasinin lafiyla size bitti diyo evlerden irak olsun bu tipler

Evet ama eşim de aslında annesi gibi düşünüyor her konuda. Fikir olarak da kendisinin kopyasını yetiştirmiş. Paragozlulugu, bencilliği, yalanciligi her şeyi aynı. Eş kişisi de hep istedi evin kapısı hizmeti maddi manevi hep onlara açık olsun etraflarında donelim. Her söylediklerini yutacaksin hatalarını görmezden geleceksin. Bana param yok derdi gorumceye saç taktıracak diye bin küsur lira para gönderirdi ortaya çıkınca babamın parasından gönderdim derdi. Benim evimin eşyası eksikti gidip annesinin perdelerini yeniledi TV aldı son moda. Her konuda maddi manevi hep onları kayırdi. Sen kimsin dedi bana zaten bunca yıldır hiç kimse olmuşum. İnsan emeklerine aciyor hani insanlar kandirilip dolandiriliyor ya ben de kandırıldım ne yazık ki hiç göstermemiş gerçek yüzünü evlenmeden önce. Bomboş hissediyorum eminim bir süre sonra iyi ki diyecegim ama bazen nefes almak bile zorlaşıyor.

Back
X