Bıktım

Eğer bu kadar umursuyorsanız görüşmeyin, bir şey olduğunda bahane uydurup gitmeyin. Gerçekten sizin ilişkiniz aileniz etkilenecek yoksa

6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.

Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.

Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.

Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
Esinle aran iyiyse onların icin neden ayrılacaksın ki görüşme konuşma merhaba merhaba o kadar

Esinle aran iyiyse onların icin neden ayrılacaksın ki görüşme konuşma merhaba merhaba o kadar
Arkadaşlar konuştum. Bi arkadaşın dediği gibi iki ağladım anlattım. Haklısın dedi sustu. Susunca neden susuyorsun dedim sen yapman gerekeni yaptın gerisi bende dedi. Sorun şu ki eşimin ailesiyle arası iyi. Öyle sinsiler ki eşimin yanında farklılar. Bana inanmaz diye çekindim hep açıkcası. Ama gözümü karartıp anlattım. Eşim bensiz gitmek istemez bende onlarla görüşmek istemiyorum. Of nasıl olcak hiç bilmiyorum

Arkadaşlar konuştum. Bi arkadaşın dediği gibi iki ağladım anlattım. Haklısın dedi sustu. Susunca neden susuyorsun dedim sen yapman gerekeni yaptın gerisi bende dedi. Sorun şu ki eşimin ailesiyle arası iyi. Öyle sinsiler ki eşimin yanında farklılar. Bana inanmaz diye çekindim hep açıkcası. Ama gözümü karartıp anlattım. Eşim bensiz gitmek istemez bende onlarla görüşmek istemiyorum. Of nasıl olcak hiç bilmiyorum
Daha önce de benzer şeyi yazdınız, o zaman da ağlayarak anlattınız, esiniz yine kendisinin halledeceğini söyledi, bir süre sonra bugün yine aynı şeyi yasadınız.

.Bu tür konuşmalar tekrar ede ede eşinizde bir etki bırakmayacak farkında değilsiniz. Gerçekten kafanızı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalışın.

Daha önce de benzer şeyi yazdınız, o zaman da ağlayarak anlattınız, esiniz yine kendisinin halledeceğini söyledi, bir süre sonra bugün yine aynı şeyi yasadınız.

.Bu tür konuşmalar tekrar ede ede eşinizde bir etki bırakmayacak farkında değilsiniz. Gerçekten kafanızı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalışın.
İşte o yüzden düşünüyorum birazda ayrılmayı. O zaman onların ağzını kapatsa devamı gelmezdi sanırım. Beni ezdiren eşim ben bunu kabullenemiyorum. Zaten mesguliyetim var ama eşime karşı soğuyorum böyle olunca.

Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.
Ne yapiyolarsa yapsinlar sen gulerek umursamayarak cevap vermeyi ogrnmelisin.Sen niye rahatsiz ediyosun kendini yuvani dagitmaya kadar gidiyosun.Onlari pisman et yaptiklarina bosver onlar gitsinler yanasamasinlar gul gec ve ayakta kal duymaa.

İşte o yüzden düşünüyorum birazda ayrılmayı. O zaman onların ağzını kapatsa devamı gelmezdi sanırım. Beni ezdiren eşim ben bunu kabullenemiyorum. Zaten mesguliyetim var ama eşime karşı soğuyorum böyle olunca.
Evliliğin ilk yıllarında eşinin ailesi ile ilgili sıkıntı yaşamış biri olarak söylüyorum bu kadar şey için bosanılmaz. Öyle olsaydı evliliklerin çoğu biterdi sanırım.

Evlilikte görmezden gelmeyi, bazı şeyleri duymamayı başarmak gerekiyor. Eşiniz sizi ezdirmesin evet ama sizde görümcelerinizin hayatınıza bu kadar etki etmelerine müsade etmeyin.

Size ne yapıyorlar da bu kadar etkiliniyorsunuz bilmiyorum, ilk zamanlarınızı bu tarz şeylerle heba ettiğinize üzülürsünüz evliliğiniz devam ederse eğer.

Back
X