Biktim...

Boşver küsmesi iyi olmuş sen annene kıyamıyodun mesafe koyamıyodun bu sana fırsat vermiş araya mesafe koymak için
Doğumda da gelmezse kendi bilir aslan gibi bakarsın eşinle bebeğine merak etme sen millet mutluluğuna gölge etmesin yeter....

bana küsmesini gerektirecek hiç bir durum yoktu oysa ki bu beni kırdı aslında. oğlun bir hata yaptı ona küsmedin bana nasıl küsebiliyorsun? yahu doğuracağım doğuracağım bugün 37. haftam bitiyor, zaten doktorum corona onun stresi ayrı. ne diyeyim ya her şeyin hayırlısı artık

uuuuuu gelinlerce neler olmuş neler yaşamışsıno_O öncelikle gelmiş geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun. malesef bu karakterdeki insanlar uslanmaz arkadaşım çünkü hep arkası toplanır hep bir şekilde yırtarlar olan aıledekı gerı kalanlara olur. ya sağlam bir ders vereceksiniz yada el ayağı çekeceksiniz başka türlü olmayacak

uuuuuu gelinlerce neler olmuş neler yaşamışsıno_O öncelikle gelmiş geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun. malesef bu karakterdeki insanlar uslanmaz arkadaşım çünkü hep arkası toplanır hep bir şekilde yırtarlar olan aıledekı gerı kalanlara olur. ya sağlam bir ders vereceksiniz yada el ayağı çekeceksiniz başka türlü olmayacak

Bebegim ailenin diğer üyeleri asla böyle değil abimin bunu yapacağını da beklemiyorduk. Hadi böyle bir borç çıktı tamam yaptın bir hata ve annem ödedi neden diğer 5.000 tl lik senedi gizliyorsun? 15 i odeyen o 5 i de öder. Neyine güvenip adamın dükkanına gidiyorsun? Adam orada size bisey yapsa ne olacak? Ve bütün bunlara rağmen ben suçlu oldum inanabiliyor musun

Bebegim ailenin diğer üyeleri asla böyle değil abimin bunu yapacağını da beklemiyorduk. Hadi böyle bir borç çıktı tamam yaptın bir hata ve annem ödedi neden diğer 5.000 tl lik senedi gizliyorsun? 15 i odeyen o 5 i de öder. Neyine güvenip adamın dükkanına gidiyorsun? Adam orada size bisey yapsa ne olacak? Ve bütün bunlara rağmen ben suçlu oldum inanabiliyor musun
sonra okudum.. hep oyle olmaz mı zaten doğruyu konuşan suçlu olur. boşver hiiiç takma yorum bile yapma sessizce bekle eşin de gitmesin. borcu nasıl yaptıysa kendısı düşsün peşine

annen sana küsmüş anladıgım kadarıyla ,

her şerde bir hayr var derler

isabet olmuş , dogumunu rahat kafayla yaparsın , abi değil bela

Zaten zahmet edip beni 3 gündür aramadı şu saatten sonra da aramasın. Allah yardım edecektir doğumdan sonra da bebege bakabilmem için

allaha sığın rabbim sana güç kuvvet versin allahtan başkasını ihtiyacın olmasın inşallahh ,

doğumda birde olmayanlara dua edersen sevinirim , inşallah duaların kabul olur :dua::KK200:

Back
X