Biktim...

Anneniz 60 yaşında yaşlı bir kadın artık Allah gecinden versin yarın bir gün bişey olsa annenize ozaman ne yapacak bu abi kişisi.. Ozamada size güvenecek nasıl olsa arkamda kardeşim ablam eniştem ben. Burnumu her b.ka sokarım nasıl olsa onlar kurtarırlar beni diyor, yapmasınlsr kalsın bir başına da görsün dünyayı,,, valla canım bu abi kişisi senin evliliğinide bitirir uzak dur

Bizde diyoruz aynısını. Annem 60 yaşında hic mi korkmuyor kadına bisey olacak diye?
Ya dün adam ates etseydi eşime? Demiyor mu bu adamin çocuğu olacak?
Ya anlam veremiyoruz bi insan nasil bu kadar cok hata yapabilir

Benc esiniz bu isi bıraksın, abiniz ne yapiyorsa yapsın. Kimse kimsenin pisligini temizlemek zorunda degil.

Bildigim tek bisey var belali tiplerle ugrasmayacaksin. Onların belki kaybedecek biseyi yok esini öldürür de girer yatar cikar 5 10 yıl ona farketmez ama sizin hayatiniz kayar

Aa bunu anlayan mı var?
Dün ablama diyorum adamlar pislik birimize bişey yapacaklar o zaman ne olacak? Verecek bir canımız var onu da veririz diyor.
Demesi o kadar kolay ki. Biz bu bebegi 2.5 yıl bekledik her ay adet olunca oturur ağlardım ben. Şimdi eşim bizi el üstünde tutuyor her gün karnımı öper bebekle konuşur.. ya nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar? Ablam bekar arkasında bir çocuk yok. Eşime bir şey olsa ben manevi olarak bu çocuğa nasıl yeterim?

Eşinizin ailesinin yerinde olmak istemezdim. Bulaştığı işlere bak. Bu hikayedeki en masum kişi eşiniz. Sizin abinizin pis işleriyle uğraşmak zorunda asla değil. Yerinizde olsam abime mesaj atar ya da arar hiç bir şekilde eşinizi bu işlere karistirmamasini sert bi şekilde soyler ve asla abimle görüşmezdim. Böyle insanların dalavereli isleri bitmez.

Bazı asi ve sinirli insanlar hapse girmeden düzelmiyor özgürlüğün kıymetini bilmiyorlar,
Bizde de öyle uzaktan akraba var
3 kat ev, tarla, zeytin bahçesi oğlu kumarla sattırdı babaya, babası bunu sürekli kurtardı sırf küçük yeni doğmuş oğlu var diye
Ama en büyük suç ev hanımı annesinde çocuğu yetiştiremedi ergenlikte hiç ilgilenmedi gelen misafirlerin cüzdanından para çalardı çünkü annesi harçlık vermezdi
Anne Sürekli arkadaşlarına giderdi , ilgilenmeye, ilgilenmeye, yoldan çıktı çocuk

Tabikide çok haklısınız. Sırf abiniz diye böyle saçmalıklarla uğraşmak zorunda değilsiniz.Abiniz çocuk değil başına böyle büyük dertler açıyorsa kendi halletsin

Bizde diyoruz aynısını. Annem 60 yaşında hic mi korkmuyor kadına bisey olacak diye?
Ya dün adam ates etseydi eşime? Demiyor mu bu adamin çocuğu olacak?
Ya anlam veremiyoruz bi insan nasil bu kadar cok hata yapabilir

Siz hiç konuştunuz mu abinizle? Ben olsam syaar söverdim arayıp.

Eşinizin ailesinin yerinde olmak istemezdim. Bulaştığı işlere bak. Bu hikayedeki en masum kişi eşiniz. Sizin abinizin pis işleriyle uğraşmak zorunda asla değil. Yerinizde olsam abime mesaj atar ya da arar hiç bir şekilde eşinizi bu işlere karistirmamasini sert bi şekilde soyler ve asla abimle görüşmezdim. Böyle insanların dalavereli isleri bitmez.

Inanir mısınız üstüne suçlu biziz.
Benim bu kadar söylenmem herkesi rahatsız etti. Aynı durumda eşim olsaymış abim de gelirmiş evet gelirdi ama ben eşime saymadık laf bırakmazdım.
Şimdi yurtdışında ki ablam rahat rahat abin haklı bu konuda cocuk senedini almaya gitmis diyor ama kimse dönüp nasil bir belaya soktun bizi demiyor.
Eğer dün adam eşimi hadi öldürmese de bacagina koluna sıksa ailesine nasıl açıklama yapacaktınız ne diyecektiniz dedim ya ben kafayı yiyecem eşim diyor ki eve gelirken 4 farklı yola girdim takip edilmeyeyim evimi bilmesinler diye.
Hala nasıl abime kızmazlar benim aklım almıyor

Inşallah stresten bebeğe bir şey olmsz 37 haftalik hamilesiniz sonucta

Düşünen yok inanın ki. Bunu da büyük ablama söyledim. Eşim dün karakolda abime gelinlerce ağlıyor demis eee o neden ağlıyor diye cevap vermiş beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem dedim

Bazı asi ve sinirli insanlar hapse girmeden düzelmiyor özgürlüğün kıymetini bilmiyorlar,
Bizde de öyle uzaktan akraba var
3 kat ev, tarla, zeytin bahçesi oğlu kumarla sattırdı babaya, babası bunu sürekli kurtardı sırf küçük yeni doğmuş oğlu var diye
Ama en büyük suç ev hanımı annesinde çocuğu yetiştiremedi ergenlikte hiç ilgilenmedi gelen misafirlerin cüzdanından para çalardı çünkü annesi harçlık vermezdi
Anne Sürekli arkadaşlarına giderdi , ilgilenmeye, ilgilenmeye, yoldan çıktı çocuk

Yok annemin hakkını yiyemem. 4 evlat yetiştirdi 3 kızız hepimiz de aslan gibiyiz yalanımız dolanimiz yok ama abimi anlamak imkansız.
Bir dediği iki edilmedi aman iyi olsun aman eksik kalmasın diye kendini paraladı ama bazılarına yaramıyor

Inanir mısınız üstüne suçlu biziz.
Benim bu kadar söylenmem herkesi rahatsız etti. Aynı durumda eşim olsaymış abim de gelirmiş evet gelirdi ama ben eşime saymadık laf bırakmazdım.
Şimdi yurtdışında ki ablam rahat rahat abin haklı bu konuda cocuk senedini almaya gitmis diyor ama kimse dönüp nasil bir belaya soktun bizi demiyor.
Eğer dün adam eşimi hadi öldürmese de bacagina koluna sıksa ailesine nasıl açıklama yapacaktınız ne diyecektiniz dedim ya ben kafayı yiyecem eşim diyor ki eve gelirken 4 farklı yola girdim takip edilmeyeyim evimi bilmesinler diye.
Hala nasıl abime kızmazlar benim aklım almıyor
Oğullar kıymetli oluyor ama unuttukları sizin eşiniz de bi annenin oğlu. Ablanıza çok biliyorsan gel hallet de. Valla bi de hamilesiniz ya küserlerse küssünler ne benciller ya..

Tabikide çok haklısınız. Sırf abiniz diye böyle saçmalıklarla uğraşmak zorunda değilsiniz.Abiniz çocuk değil başına böyle büyük dertler açıyorsa kendi halletsin

Normal de eşimin gitmesine ses çıkarmazdım. Hatta ne diyorum bende esimle gittim emlakçıya konuştuk ettik ama bu yaşanılan uç noktada bir sey.
Peki bilin bakalım bu olayda suçlanan kim? Bu kadar cok söylendiğim için ben!

Yani bu salakligi yapan adami eve alıp borcunu ödemek de ilginç. 33 yaşında bir de.

Şimdi hamileyim bi taraftan da korkuyorum büyük konuşmaya ama annemin yerinde olsam bi kızardım. Ya evlat atsan atılmaz satsan satılmaz tamam ama biraz kiz be kadın. Gerçekten 33 yaşında yeter artık.
Madem öyle 15 binlik seneti öderken bu seneti de isteseydin. Hayatımda 1 defa senetle iş yaptım ondada araba aldık 7000 tl eksik kaldı senet imzaladık tam tarihinde adamin parasını ödedim senetimi aldim oldu bitti.
Hadi bu adam senet istedi yahu koca şehirde 1 emlakçı mı var? Zaten 1200 tl ye bulunduğumuz şehirde her yerde ev tutulur.

Normal de eşimin gitmesine ses çıkarmazdım. Hatta ne diyorum bende esimle gittim emlakçıya konuştuk ettik ama bu yaşanılan uç noktada bir sey.
Peki bilin bakalım bu olayda suçlanan kim? Bu kadar cok söylendiğim için ben!
Hiç umursamayın şu an en önemli olan taşıdığınız can. Size eninde sonunda hak verecekler

Siz hiç konuştunuz mu abinizle? Ben olsam syaar söverdim arayıp.

Sayıp sovmedigim halde ailecek bana cephe aldilar sirf eşim icin korkuyorum diye bir de sayip sovsem ne olur?
Bi tarafta abim bi tarafta eşim. Abime bisey olsa herkesten çok annemin cani acıyacak, eşime bisey olsa benim yaşamamın bir anlamı kalmaz öyle söyleyeyim.
Ya bende biliyorum bir canımız var 1 saniye sonramiz icin garantimiz yok ama bi böyle b.k yoluna gitmek var bir de kazadır hastaliktir o durumlar var.
Eşime bir sey olsa ailesine ne cevap verecektik? Ki ailesiyle görüşmüyorum ben.

Oğullar kıymetli oluyor ama unuttukları sizin eşiniz de bi annenin oğlu. Ablanıza çok biliyorsan gel hallet de. Valla bi de hamilesiniz ya küserlerse küssünler ne benciller ya..

Kesinlikle. Ya zaten kendi derdim var, doktorum corona olmuş ne yapacagimi bilmiyorum bir de bunlarla uğraşıyorum

Anneme kıyamıyorum. Kadın 60 yaşında bu pislik yüzünden başına bir iş gelecek diye cok korkuyorum
Ama anneniz çanak tutuyor evden ayrıldığında borcu niye ödedi tekrar eve niye aldı dünkü çocuk değil ki koca adam sorumluluğunu almalı anneniz arkasını toplarda nasıl adam olsun abin

Ama anneniz çanak tutuyor evden ayrıldığında borcu niye ödedi tekrar eve niye aldı dünkü çocuk değil ki koca adam sorumluluğunu almalı anneniz arkasını toplarda nasıl adam olsun abin

Oğluna toz kondurmayan sevgili annem bana küs:) şu 2 haftadır bana yaşattıklarını unutmayacağım ama.. oğlunun hep arkasındadır sağolsun

Back
X