Biktigim şahıs abim..
Bir insan ne kadar dert açabilir? Daha başımıza neler getirecek merak ediyoruz.
Geçenler de buraya yazdım, abim ablam ile olan bir tartışmada evi terk etti gidip ev kiraladı 3 ay sonra eve geri döndü. 1.5 2 hafta önce anneme bir icra kağıdı geliyor ki 15.000 tl ödeme yapması gerekiyor. Çünkü zeki geçinen abim senet imzalamış. Neyse çözülmesi için uğraşıldı eşimle ben gidip emlakçıyla konuştuk eşim avukatlarla falan görüştü ama eninde sonunda o 15.000 annem tarafindan ödendi.
Dün eşim aradı eve biraz geç geleceğim abinle emlakçıya gideceğiz başka borç alacak var mi diye konuşacağız dedi. Bana saçma geldi ama yine abimin bir mantıksızlığı sandım sustum. Sonuçta 15.000 ödedin daha ne borcun olabilir değil mi?
Neyse baya geç olunca eşimi aradım nerede kaldın diye sen korkma sakın stres yapma kavga çıktı karakola gidiyoruz dedi bu arada bende 37 haftalık hamileyim. Sonradan bir öğreniyorum ki adamlar da 5000 tl lik bir senet daha var onu almaya gitmişler, adamlar senet yok kayıp demişler ve tartışma çıkmış emlakçı arkadan pompalı tüfek çıkarmış eşim abime kaç demiş abim kaçmış benim salak eşim de daha durun sakin olun konuşması yapıyormuş adam tüfekle eşimin peşine düşmüş bu defada.
Ben tabi evde salya sümük ağlıyorum, ablam yürek yemiş olmalı ki bu adamları böyle bırakmayacağız avukat bulun asla pes etmeyeceğiz minvalinde konuşmalar yapıyor. Bende adamlar belalı görmüyor musun nasıl basedecegiz diyorum ama anlatamıyorum. Kocana söyle sakın şahit falan olmasın diyor bana artist artist, bir canımız var onu alırlar en fazla diyor.
Bende ben bu adamın çocuğunu taşıyorum siz farkında mısınız sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli o can dedim.
Ya dünden beri göz yaşlarım dinmedi. O kadar uğraştık ettik ama bu olan uç noktada bir şey.
Bir de üstüne onlar kendilerini haklı görüyor. Diğer ablam yurtdışında tuzu kuru, tabi siz korktukca üstünüze gelirler diyor onlardan birinin kocasının başına gelse bu iş ortalığı ayağa kaldırırlar.
Bikmakta haksız mıyım allah aşkına?