• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım

Herkesin hayatı kendine siz koşullarınızdan memnun olabilirsiniz ben değilim. Evet babam hastalandı ciddi bir hastalık geçirdi ben getiremedim eve gidemedim de annem hastanede yattı zatürre tedavisi gördü yine gidemedim çocuk o bu size zimmetli oluyor biliyorsunuz çalışan olunca. Ayrıca şuanda kimse hasta değil müşkül değil muhtaç değil bir zaruret yok 3 ay geçti kv beni bir kere aramış değil yani o beni sevmiyor ben ona nötrüm ben de diyorum buna ne gerek var mesafe koyulamaz mı? Ya istemediğin bir şey için kimse kimseyi zorlayamaz bu seneye kadar çok zorlandım ve yaptım ama artık istemiyorum. Sonradan gördüm ki benim baktıklarım acıdıklarım fırsat bulunca bana hiç acımıyor.
İstemiyorsanız o zaman eşimi nasıl ikna ederim diye mi soruyorsunuz? Hayır ne gerek var demeniz yeterli olur herhalde. Kollarından tutup getiremez yani

İstemiyorsanız o zaman eşimi nasıl ikna ederim diye mi soruyorsunuz? Hayır ne gerek var demeniz yeterli olur herhalde. Kollarından tutup getiremez yani
Olmadığı için bunları konuşuyoruz sadece yoruldum artık bu tarz şeylerden huzsuz olmak istemiyorum sadece konuşma ihtiyacım var... Teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız

Back