• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım

İnsan baştan yaşayacaklarına bilemiyor ki maalesef... Şimdi bu durumları yaşayıp bir 10 yıl öncesine dönsem yemin ediyorum arkama bakmam ama işte bir şey yaşadıkça başka şey başka yaşadıkça bambaşka şey çıkıyor... Erkek milleti akıllı olacak hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. Hem evleniyim karım çoluğu çocuğum eş oluyum hemde anamın tek oğlu oluyum ona bakıyım diğerlerini ihmal edeyim olmuyor... Annesine kendini adayan sınır koyamayacak olan erkek asla evlenmemeli anasına bakıp oturmalı...
Erkeklerin çoğu uğraşmaya üşendiği için kim çekerse onun yönünde gitmeye meyilli. Kim alttan alıyorsa onu ezerler. Mesela kavga etseniz de geri adım atıp istediğini yapıyorsunuz bu yönünüzü keşfetmiş ve buna oynuyor. Gerçekten hayatı zehretseniz cesaret edemez mesela. Kayın aile de çözmüş iki doldurup keyifle seyrediyorlar mis. Şimdi siz hem dışarıda çalışıyorsunuz hem de ev hanımısınız. Hayatı böyle mi yaşayacaksınız gerçekten buna karar vermeniz gerekir.

Erkeklerin çoğu uğraşmaya üşendiği için kim çekerse onun yönünde gitmeye meyilli. Kim alttan alıyorsa onu ezerler. Mesela kavga etseniz de geri adım atıp istediğini yapıyorsunuz bu yönünüzü keşfetmiş ve buna oynuyor. Gerçekten hayatı zehretseniz cesaret edemez mesela. Kayın aile de çözmüş iki doldurup keyifle seyrediyorlar mis. Şimdi siz hem dışarıda çalışıyorsunuz hem de ev hanımısınız. Hayatı böyle mi yaşayacaksınız gerçekten buna karar vermeniz gerekir.
Hayır asla böyle yaşamayacağım huzursuzluk istiyorsa huzurausuz şimdi konuşmuyorum yemek yapmıyorum biz yiyoruz o ne yaparsa yapsın kadın yerine konmadığım evde hizmetçilik yapamam ben de asla kabul eden tamam diyen biri değilim ama karşıdaki çok fena gerçekten ha duvar ha bunlar... O yüzden bıktım... Ne kavgam bitiyor ne mücadelem bir rahat edemedim...

Terapiyi söyledim ama kabul etmedi. Bir de ben yaşanmışlıklardan dolayı gelmelerini istemiyorum zaten kendi işimi kendim yaparım modundaydım.Bir de eşime karşı çıkınca çok çirkinleşiyoe kaşıyor kavga çıkarmaya çalışıyor valla konuşmamak bana çok iyi geliyor
Terapinin olayı şu normalde sizi konuşturmaz ya en azından aklınızdakileri orada başkasının yanında söylersiniz bu da dinlemek zorunda kalır. İlk siz bir saat anlatın durumu sonra bununçağırırsınız. Hatta haber vermeyin şuraya gel der orada zorla ikinci saate sokarsınız

Her şeyi söylemişsiniz,yine de gelsinler mi diyor.

Once yardimci tutun evi temizlesin. , yemekleri hep dışarıdan söyleyin, kahvaltı dahil hiçbir şey yapmayın.
Konusu açılırsa da ,ben çalışıyorum yoruluyorum ,yatılı misafir istemiyorum deyin.

Ayrıca misafirlik 3 ,en fazla 1 hafta olur.

Ona da bir şey demiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Tek sorun eşiniz. Bence aile nasıl olursa olsun,eş anlayialisysa her şey çözülüyor

Annesine kendini adayan sınır koyamayacak olan erkek asla evlenmemeli anasına bakıp oturmalı...
Tamam da kadın da böyle bir erkekle evlenmemeli, hadi aynı evin içine girmeden anlamadı, girdikten sonra koştur koştur çocuk yapmamalı, evliliğini erkeği ve kendini gözlemeli.
Hayatınızın ipleri başkasının değil, sizin elinizde olmalı. Siz de çok yanlış kararlar vermişsiniz, sadece erkekte değil suç. Siz de kendi hayatınızı, kendi huzur ve mutluluğunuzu önce kendiniz düşünecektiniz. Siz düşünmüyorken başkası sizi sizin kadar düşünemez zaten.

Yani eşiniz ne desenizde anlamıyor diyorsunuz yine istediğini yapacak o zaman. Sizin artık kesin bir tepki vermeniz gerekiyor. Ciddi olduğunuzu anlamalı. Ailesini bu kadar ön planda tutması zaten evliliğine zarar verir. Ayrıca eşinizin kardeşi kaç yaşında. Bir hastalığı mi var rahatsız eden hareketleri neden kaynaklanıyor

Her şeyi söylemişsiniz,yine de gelsinler mi diyor.

Once yardimci tutun evi temizlesin. , yemekleri hep dışarıdan söyleyin, kahvaltı dahil hiçbir şey yapmayın.
Konusu açılırsa da ,ben çalışıyorum yoruluyorum ,yatılı misafir istemiyorum deyin.

Ayrıca misafirlik 3 ,en fazla 1 hafta olur.

Ona da bir şey demiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Tek sorun eşiniz. Bence aile nasıl olursa olsun,eş anlayialisysa her şey çözülüyor
Güzel güzel anlatıyorum istemediğimi rahat etmeyeceğini lafı başka yerlere çekiyor asla tamam demiyor evini mi batırırlar diyor kavga çıkarıyor hayır diyorum ertesi gün annemi yarın alıp geleceğim diyor sanki hiç konuşulmamış gibi sinir harbi yaşıyorum

Yani eşiniz ne desenizde anlamıyor diyorsunuz yine istediğini yapacak o zaman. Sizin artık kesin bir tepki vermeniz gerekiyor. Ciddi olduğunuzu anlamalı. Ailesini bu kadar ön planda tutması zaten evliliğine zarar verir. Ayrıca eşinizin kardeşi kaç yaşında. Bir hastalığı mi var rahatsız eden hareketleri neden kaynaklanıyor
30 yaşında evet zihinsel yetersizlik ve buna bağlı agresif tavırlar beni yıldurmaya çalışıyor ve kendi yapmadığı şeyi benden yapmamı bekliyor ben ona rahatsızlığımı söyleyince de öyle bir durum yok gibi davranıyor gerçeklerinin farkında değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da kadın da böyle bir erkekle evlenmemeli, hadi aynı evin içine girmeden anlamadı, girdikten sonra koştur koştur çocuk yapmamalı, evliliğini erkeği ve kendini gözlemeli.
Hayatınızın ipleri başkasının değil, sizin elinizde olmalı. Siz de çok yanlış kararlar vermişsiniz, sadece erkekte değil suç. Siz de kendi hayatınızı, kendi huzur ve mutluluğunuzu önce kendiniz düşünecektiniz. Siz düşünmüyorken başkası sizi sizin kadar düşünemez zaten.
Koştur koştur evlenmedim olayları sezmedim ama kültür farkından dolayı arkadaşlık kurmadım 7 8 ay... Sonrasında koştur koştur çocuk yapmadım ama insanlar birbirlerine dürüst olmuyorlar maalesef başta benim eşim çok bol keseden atarmış ben bunu sonradan anladım o da benim hatam ama yapacak r şey yok

30 yaşında evet zihinsel yetersizlik ve buna bağlı agresif tavırlar beni yıldurmaya çalışıyor ve kendi yapmadığı şeyi benden yapmamı bekliyor ben ona rahatsızlığımı söyleyince de öyle bir durum yok gibi davranıyor gerçeklerinin farkında değil
Tavrınızı koyun . Eşiniz çok iyiyse sık sık gidip baksın ailesine siz mecbur değilsiniz

Koştur koştur evlenmedim olayları sezmedim ama kültür farkından dolayı arkadaşlık kurmadım 7 8 ay... Sonrasında koştur koştur çocuk yapmadım ama insanlar birbirlerine dürüst olmuyorlar maalesef başta benim eşim çok bol keseden atarmış ben bunu sonradan anladım o da benim hatam ama yapacak yok
Tavrınızı koyun . Eşiniz çok iyiyse sık sık gidip baksın ailesine siz mecbur değilsiniz
Kesinlikle ben de bu yolda ilerlicem. Artık tahammülüm kalmadı herkes bize baskı yapmanın derdinde yakınında kardeşi var hafta sonu bizi arıyorlar her hafta sonu geliyor musunuz diye...

Oldu paşam ya siz hem çalışın hem kendi çocuklarınıza bakın hem eve hem anasına hem kardeşine… böyle bir şey olabilir mi yani insan nasıl karısına bu kadar sorumluluk yükleyebilir siz de insansınız. Robot olsa patlar

Ben çalışan bir insanım evime gelince çoğu zaman yemek bulaşık çocuk kendim için hiç vaktim olmuyor. En keyif aldığım çocuk uyuduktan sonra 1 saat TV sonra zaten bende gelip yatıyorum elimde olan bu eşim buna da göz dikti. Gezmemiz yok gece çıkmayız gündüz bazen evde olur boş olur kendini dışarı atar bugün de bir yemek ben yapıyım demez yani evdeki rahat etme özgürlüğüme kadar geldi iş

Bakıp da
Oldu paşam ya siz hem çalışın hem kendi çocuklarınıza bakın hem eve hem anasına hem kardeşine… böyle bir şey olabilir mi yani insan nasıl karısına bu kadar sorumluluk yükleyebilir siz de insansınız. Robot olsa patla

Oldu paşam ya siz hem çalışın hem kendi çocuklarınıza bakın hem eve hem anasına hem kardeşine… böyle bir şey olabilir mi yani insan nasıl karısına bu kadar sorumluluk yükleyebilir siz de insansınız. Robot olsa patlar
Ona göre bakmak değil bu gelip kalacaklar o kadar basit bir iş ki ben evde yokum sen yoksun çocuklar bile yok yani ne alaka

Erkek milleti akıllı olacak hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. Hem evleniyim karım çoluğu çocuğum eş oluyum hemde anamın tek oğlu oluyum ona bakıyım diğerlerini ihmal edeyim olmuyor... Annesine kendini adayan sınır koyamayacak olan erkek asla evlenmemeli anasına bakıp oturmalı...
Şimdi linç gelecek ama yine de yazacağım. Siz ne istiyorsunuz peki? Anası, danası hasta kimsesi olmasın…. Kimse benden bir şey istemesin beklemesin alayım herifi bütün sülalesi hayatımızdan çıksın…. O zaman kimsesiz biriyle evlenecektiniz kusura bakmayın. Sizin durumunuzda herkes yatılı misafir ediyor kv kp, eşinin çekirdek ailesi. Onlar da mı olmasın. Kendi anneniz babanız gelmiyor mu size?

Şimdi linç gelecek ama yine de yazacağım. Siz ne istiyorsunuz peki? Anası, danası hasta kimsesi olmasın…. Kimse benden bir şey istemesin beklemesin alayım herifi bütün sülalesi hayatımızdan çıksın…. O zaman kimsesiz biriyle evlenecektiniz kusura bakmayın. Sizin durumunuzda herkes yatılı misafir ediyor kv kp, eşinin çekirdek ailesi. Onlar da mı olmasın. Kendi anneniz babanız gelmiyor mu size?
Ben öyle bir şey söylemiyorum. 4 kişilik ailelerini 10 gün de misafir ettim gezdirdim de geçen sene de geldiler bir hafta kaldılar bu durum farklı burada amaç misafirlik gelmek gitmek değil eşim kendine yeni bir sorumluluk kapısı buldu daha doğrusu bana buldu ben onun annesiyle ilgilenmesine engel değilim bakmasına ama kendi yapmadığı şeyi annesine ben mi yapacağım? O benim annemgilde bu sene toplam 2 gün kaldı fazlası yok ve benimkiler çok daha uzak ben neden aramda sorun olan evliliğimde çok kez onlardan kaynaklı sorunlar yaşadığım bitme noktasına geldiğim insanlarla görüşmek zorundayım bütün yükü sırtlanarak? Bekar çocuğu var onun yanına neden gitmiyor o neden sorumluluk almıyor da benim eşim kendi almadığı sorumluluğu bana yüklüyor? Herkesin anne babası var tabiki ailelerimiz değerli ama hep benim annem hep benim babam? Siz her ay 10 sene para gönderdiniz mi kayınvaldenize sizin istekleriniz yapılmayarak sizden çok gelen faturalarını ödediniz mi? Artık geldim kaç yaşına sadece biraz huzur istiyorum... Size ahkam kesen eşiniz gitti kredi çekti 130 bin coinde batırdı mı? Yani mevzu kalma gitmeden farklı şimdi de hem çalışıp hem anasına danasına sizin tabirinizle bakmayacağım. Herkes anne ve babasından kardeşinden teyzeainden emmisinden dayısından kendi sorumlu.

Siz her ay 10 sene para gönderdiniz mi kayınvaldenize sizin istekleriniz yapılmayarak sizden çok gelen faturalarını ödediniz mi? Artık geldim kaç yaşına sadece biraz huzur istiyorum... Size ahkam kesen eşiniz gitti kredi çekti 130 bin coinde batırdı mı?
Biz kv kp hacca gönderdik. Ben de kırk yaşında iki çocuklu çalışan bir kadınım sizden aşağı ya da rahat bir konumdan konuşmuyorum. Sizin aileniz olsa bu durumda gelmelerini isteseniz eşiniz ne der? Babanız rahatsızlık yaşasa getirip ilgilenir mi hastane işleriyle?

Biz kv kp hacca gönderdik. Ben de kırk yaşında iki çocuklu çalışan bir kadınım sizden aşağı ya da rahat bir konumdan konuşmuyorum. Sizin aileniz olsa bu durumda gelmelerini isteseniz eşiniz ne der? Babanız rahatsızlık yaşasa getirip ilgilenir mi hastane işleriyle?
Herkesin hayatı kendine siz koşullarınızdan memnun olabilirsiniz ben değilim. Evet babam hastalandı ciddi bir hastalık geçirdi ben getiremedim eve gidemedim de annem hastanede yattı zatürre tedavisi gördü yine gidemedim çocuk o bu size zimmetli oluyor biliyorsunuz çalışan olunca. Ayrıca şuanda kimse hasta değil müşkül değil muhtaç değil bir zaruret yok 3 ay geçti kv beni bir kere aramış değil yani o beni sevmiyor ben ona nötrüm ben de diyorum buna ne gerek var mesafe koyulamaz mı? Ya istemediğin bir şey için kimse kimseyi zorlayamaz bu seneye kadar çok zorlandım ve yaptım ama artık istemiyorum. Sonradan gördüm ki benim baktıklarım acıdıklarım fırsat bulunca bana hiç acımıyor.

Back
X