bıktım...

loramora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
25
1
1
İzmir
kendimi okadar yalniz hissediyorum ki bir okadar mutsuz:/ sevgilim bunun sebebi ama ben okadar gucsuzum ki onu arkamda bırakıp yeni bir sayfa acamiyorum cunku bunu yapabilcek gercektn guc bulamiyorum insanlar boşanıyor onlar cok guzel baslangclar yapiyor artik emeklerimden falanda gectim ama kendi icimde okadar yalnizim ki pskolojim ayriliga izin vermiyor daha oncesinde ayrilmisligimiz var sonunda ya o doner ya ben bktim artik bu yasadiklarimdan bni sevdigindende artk emin degilim gecen gun sordum cevabi bnde bilmiyorum seviyormuyum dedi nasl onur kırıcı bir durum beni hep sevgiye ilgiye ac brakmstir bunlarla ilgili kavga cikarip duruyorum birde diyor ki seni kim sever ki boyle sanki bna sevgi ilgi veriyoda bn şımariklik yapip kavga cikariyorum.. simdi konusmuyorz ariyor ama kirginim icimden gelmiyor ama ayrilamiyorum nasl lanet bisi anlatamam. ondan ayrilmak onu arkamda brakmk istiyorum sanki ayrilinca daha kotu olcam birdaha sevemcen hep o aklimda olcak gibi unutursun unutursun... diyenler olcak elbette ama bizim son 2 yılmz birbirimizden vazgecmeye cabamakla gecti ozelkle benim aramiza kimse girmedi ama mutluda olamiyoruz iste.. icim doldu sıkıldm bir size yaziyim dedim.

İlişkiniz hakkında akıl vermeyeceğim çünkü kendi psikolojiniz düzelmeden zaten sağlıklı karar veremezsiniz. Önce kendinizi tedavi etmeye başlayın, bakın yaz mevsimindeyiz hava güzel güneşli, ya kasvetli kış günleri olsaydı ?

Kendinize yeniden değerli olduğunuzu hissettirin. Unutmayın siz kendinize değer vereceksiniz önce! Sevdiğiniz yemekleri yapın, size moral verecek müzikler dinleyin, filmler izleyin, içinizi açacak şeyler yapın. İçinizden gelmeyecek ilk başta ama sonra herşey değişmeye başlayacak.

Kafanız salim olduğunda ilişkiniz hakkında daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Belki de bu depresif halinizden şikayetçidir sevgiliniz de ? Bunalım bunalıma davetiye çıkartır tavsiyem bir an önce silkelenmeniz yönünde.

Ya aslında ne yapman gerektiğini sen de çok iyi biliyorsun.
Yazık etme kendine.
Zaman denilen kavram çok kıymetli. Böyle adamlar için harcama vaktini ve sevgini bence.
Yerinde olsam şu son küslüğü bahane eder,geri dönmezdim,o dönse kabul etmezdim.

canım henüz şimdiden ilgisiz alakasızsa ve bu yazdığın şekilde senle konuşan bir erkekse seni mutsuz eden biriyle olma.tamam aşıksındır ama bi düşün hep sen mutsuz olduktan sonra nereye kadar gider bu

iki yıl hep böyle geçtiyse biraz umutsuz vaka sizin durumunuz. evlendikten sonrada cicim aylarından sonra yine eskiye döner. bence umutsuzlanmayı bırakıp yeni bir sayfa açın kendinize. çalışıyor musunuz

Seni cok iyi anliyorum. Benzer bir durum bende yasiyorum. Sevildigimi hissetmiyorum.
Bayanlar ilgisiz yapamiyoruz robot degiliz ki sevmek sevilmek istiyoruz.
Bende dun gece bir mesaj gonderdim yazdim icimdeki, gecede gozume uyku girmedi.
Beni sevmiyorsun diyorum cevap bile vermedi bana.Ben yapamam beni sevmeyen biriyle
diyorum birakmadida. Ama kendime uzuluyorum, sevilmeyecek bir insanmiyim diye.
Benimle tartismamak icin gonderiyor gibi msjlari aramalari. Anlayamiyorum bu erkekleri.
Galiba cok zor insanlara catmisiz arkadasim. Allah yardimcimiz olsun. Birakmakta kolay degil
ilerde ya keske dersem diye korkuyorum bende. Baska birseyi kotu degil bu ilgisizligi haricinde
sil at demek cok kolay ama insanin kendi yasami olunca hata yapmaktan cok korkuyor, pisman olmaktan

Hastalıklı bir ilişki daha...Sizin ki ne onunla ne de onsuz durumu.Şu belirttiğim yer var ya sizi kim sever diye? O biraz saygısızlık olmuş. Durup dururken kimse kimseye sarmaz yani. O biraz ilgilense belki daha mutlu olucaksınız bunları ona da anlatın bence oturun konuşun son bir kez şans verin madem ayrılamıyosunuz. Onun yanlışlarını siz söyleyin sizin kini o. Belki dogru yolu bulursunuz?

Kızlar iyi hoş böyle devam edin de bir düşünsenize belki de doğru adam bir tık ötenizde ama siz bu karışık hayat yüzünden onunla tanışamıyorsunuz...
Yazık değil mi?

Seviyor musun? Diyosunuz cevap yok siz ben yapamam böyle diyince de sizi bırakmıyor ne tuhaf insanlar var ya ben belirsizlıklere asla katlanamam ya evet'tir ya da hayır. Ortası yok belki de hayır diyemıyordur? Sizin anlayıp gitmenızı istiyordur. Erkekler böyle söylemez anlayın ister bir düşünün.

Sizinki artık alışkanlık olmuş. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. EE nereye kadar devam edecek böyle.? Mutlu olmadığını söylüyorsun.. Daha fazla mutsuz olmak için mi bekliyorsun? Artık dur demelisin kendine kalbine ve aklına...

hepinizin cevaplarini tek tek okudum sagolun desteginiz ve yorumlariniz icin destek oldunuz.
kafani dinle diyen arkadasm bunu okadar cok yaptim ki ufkum açılıyo diyorum ama biyerde tıkanklk oluyor onu özlemeye başlıyorm o geliyor tekrardan beni depresif hale sokuyor.
kafami dinleyip ona bir sans daha versem bnmde gonlum bundan yana fakat bnmde huyum bu iste ilgiye ac kaldım adam kılını kıpırdatmıyor arsmiz iyiyken sorsan bnm en degerlim sensin der ama ortads buna saglama cıkarcsk bi davranış yok..
bnm sorunum ondan ayrilmak istiyorum ama bunu yapamıyorum kendime olan güvenimde gitti.. evlenince cicim aylarndan sonra yine beter olursunuz diyen arkadasm aynen oyle ama iste yok yapamiyorum korkuyorum sürunmektenbo varken mutsuzum ama varligi birazda olsa iyi geldigi oluyor ama olmayan birseyi can cekistirmek bizimkisi hoş ayrilalim dedimde bizimkisi hayatda bni tutmaz o kapi hep acik gibi sanrm ama ayrildktan birsure sonra arar onunda sorunlari var hic keyfli degil asamiyoru.. bn bir ayrilik surecinde danışmanada gittim o surecte iyi geldi ama barsinca onda degisen hic birsey olmayinca basa sardim neyse cok uzatm okudugunuz ve yardim etmeye calistiginiz icin tesekkur ederm..

Sizin sorununuz sevmesiyle mi ilgili? yani bu konuda güvenmiyor musunuz?
ben pek bir şey anlamadım. Bir problemden bahsetmemişsin.

okadar ilgisiz davraniyo ki seviyosa bile bna yetmiyor sorunum bi yandan bu bir yandan artk ayrilmsk istiyorum ama cok gucsuzum bu konuda yapamiorum asl derdim bu korkum bu bna ensevdigim en yakinimdqki insan bu kadar degersiz ilgisiz davraninca kendime olan guvenm gitti hani diyorsunuz ya ilk sen kendine deger vercen ya bunu yapabilcek gucum kalmadi

okadar ilgisiz davraniyo ki seviyosa bile bna yetmiyor sorunum bi yandan bu bir yandan artk ayrilmsk istiyorum ama cok gucsuzum bu konuda yapamiorum asl derdim bu korkum bu bna ensevdigim en yakinimdqki insan bu kadar degersiz ilgisiz davraninca kendime olan guvenm gitti hani diyorsunuz ya ilk sen kendine deger vercen sonra karsindaki sana deger vercek ya bunu yapabilcek gucum kalmadi..

Ayrilmak isteyip ayrilamadiginza gore bu ask sevgi degil aliskanlik olmus bi iliski..ama uzatmayin bence belki de oyle biri cikicakki o beklesiginiz degeri size verip ayaklarinizi yerden kesicek...tabi yine sizin karariniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum birha yeni bastan arkama bakmadan birini alabilmem mumkun gelmiyor. oyle birsey oldugunda yeni hayatm baslar ama cok zor onu silmek onume bak baskasini almk yeni birindede bir kabus yasasam cökerim zaten

kk hanimlari bna neden yardimci olmuyorsunuz:/

Bende senin gibi sorunlarla bogusuyordum cook seviyorum onu dort yildir birlikteyiz oda seviyor biliyorum ama herseyi icinde yasiyor bsnde istiyorumki ilgilensin belli etsin bu sebeple kavga ediyoruz surekli baska hicbir problemimiz yok . Ben bunu dile getirdikce o trip atiyorsun gereksiz huzursuzluk cikariyorsun diye kizardi.surekli kavga edip ayrilip barisiyorduk.en son dokuz gun once tartistik ve bu sefer o soylemeden ben yoruldum artik yeter buraya kadarmis dedim.cunku artik gercekten yeterdi ben nasil o mutlu olsun diye cabaliyorsam oda cabalamak zorundaydi.onceleri kussek hep ben arar ben ozur dilerdim ve boyle alismisti.ilk defa aramiyorum aramayacagimda ozledigimde baska seylerle kafami mesgul ediyorum.bana yaptiklarini veya yapmadiklarini dusunuyorum.bu beni dizginliyor.arkadasima beni sevdigini benim gibisini bulamayacagini fakat artik yiprandigini soylemis.hem ilgisiz hem kendisi yipraniyor.ben elimden geleni yapip bu bencil adama artik kendimi ezdirmicem.eger gercekten seviyorsa gelecek ve ozur dileyip hatasini telafi edecek.o nasilki dayaniyorsa bende dayanacagim tamamen biteceksede bitecek fakat bulhnmaz hint kumasi olmadigini fark edecek.lutfen guclu ol bizden bi tane daha yok.birbirimize destek olabilirz eger kararliysan :))

lavinam ya ben bunun yapabilirim aramadan dururum ama biliyorum artik geri donmez donsede zaten degismiyor kackere bu durumu yasadik evet kararliyim zaten aradigindada konusmk istemedim cunku ayni seyleri tekrarliyo ben istiyorum ki ben seni seviyorum ve buna gore davrancm desin davranslari buna gore olsun ama oda hep kendi icinde yasiyor tarzi bu herkese boyle sonucta bnm bi farkm olmali ben buna ihtiyac duyuyorum bni kirmak istemese biraz cabalasa bunu yapabilir cok zor birsey degil icindekini dışa vurcan gönlü hoş etcen bn cok taviz verdim bni oyuzden degersiz hisetriyor diye dusunuyorum. ins seninki bnmki kadar umutsuz vakka degildir 14 yildr birlikteymisiniz siz istesenzde kopamasiniz bak sen buna ragmen gidersede gider diyorsun bn korkumu asamiyorum eve birbirimize destek olalim cok iyi olur:) bnm ozel msj hakkm var mi bilmiyorum bi bakarim. tsk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…