kendimi okadar yalniz hissediyorum ki bir okadar mutsuz:/ sevgilim bunun sebebi ama ben okadar gucsuzum ki onu arkamda bırakıp yeni bir sayfa acamiyorum cunku bunu yapabilcek gercektn guc bulamiyorum insanlar boşanıyor onlar cok guzel baslangclar yapiyor artik emeklerimden falanda gectim ama kendi icimde okadar yalnizim ki pskolojim ayriliga izin vermiyor daha oncesinde ayrilmisligimiz var sonunda ya o doner ya ben bktim artik bu yasadiklarimdan bni sevdigindende artk emin degilim gecen gun sordum cevabi bnde bilmiyorum seviyormuyum dedi nasl onur kırıcı bir durum beni hep sevgiye ilgiye ac brakmstir bunlarla ilgili kavga cikarip duruyorum birde diyor ki seni kim sever ki boyle sanki bna sevgi ilgi veriyoda bn şımariklik yapip kavga cikariyorum.. simdi konusmuyorz ariyor ama kirginim icimden gelmiyor ama ayrilamiyorum nasl lanet bisi anlatamam. ondan ayrilmak onu arkamda brakmk istiyorum sanki ayrilinca daha kotu olcam birdaha sevemcen hep o aklimda olcak gibi unutursun unutursun... diyenler olcak elbette ama bizim son 2 yılmz birbirimizden vazgecmeye cabamakla gecti ozelkle benim aramiza kimse girmedi ama mutluda olamiyoruz iste.. icim doldu sıkıldm bir size yaziyim dedim.
kendimi okadar yalniz hissediyorum ki bir okadar mutsuz:/ sevgilim bunun sebebi ama ben okadar gucsuzum ki onu arkamda bırakıp yeni bir sayfa acamiyorum cunku bunu yapabilcek gercektn guc bulamiyorum insanlar boşanıyor onlar cok guzel baslangclar yapiyor artik emeklerimden falanda gectim ama kendi icimde okadar yalnizim ki pskolojim ayriliga izin vermiyor daha oncesinde ayrilmisligimiz var sonunda ya o doner ya ben bktim artik bu yasadiklarimdan bni sevdigindende artk emin degilim gecen gun sordum cevabi bnde bilmiyorum seviyormuyum dedi nasl onur kırıcı bir durum beni hep sevgiye ilgiye ac brakmstir bunlarla ilgili kavga cikarip duruyorum birde diyor ki seni kim sever ki boyle sanki bna sevgi ilgi veriyoda bn şımariklik yapip kavga cikariyorum.. simdi konusmuyorz ariyor ama kirginim icimden gelmiyor ama ayrilamiyorum nasl lanet bisi anlatamam. ondan ayrilmak onu arkamda brakmk istiyorum sanki ayrilinca daha kotu olcam birdaha sevemcen hep o aklimda olcak gibi unutursun unutursun... diyenler olcak elbette ama bizim son 2 yılmz birbirimizden vazgecmeye cabamakla gecti ozelkle benim aramiza kimse girmedi ama mutluda olamiyoruz iste.. icim doldu sıkıldm bir size yaziyim dedim.
Seni cok iyi anliyorum. Benzer bir durum bende yasiyorum. Sevildigimi hissetmiyorum.
Bayanlar ilgisiz yapamiyoruzrobot degiliz ki sevmek sevilmek istiyoruz.
Bende dun gece bir mesaj gonderdim yazdim icimdeki, gecede gozume uyku girmedi.
Beni sevmiyorsun diyorum cevap bile vermedi bana.Ben yapamam beni sevmeyen biriyle
diyorum birakmadida. Ama kendime uzuluyorum, sevilmeyecek bir insanmiyim diye.
Benimle tartismamak icin gonderiyor gibi msjlari aramalari. Anlayamiyorum bu erkekleri.
Galiba cok zor insanlara catmisiz arkadasim. Allah yardimcimiz olsun. Birakmakta kolay degil
ilerde ya keske dersem diye korkuyorum bende. Baska birseyi kotu degil bu ilgisizligi haricinde
sil at demek cok kolay ama insanin kendi yasami olunca hata yapmaktan cok korkuyor, pisman olmaktan
Sizinki artık alışkanlık olmuş. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. EE nereye kadar devam edecek böyle.? Mutlu olmadığını söylüyorsun.. Daha fazla mutsuz olmak için mi bekliyorsun? Artık dur demelisin kendine kalbine ve aklına...kendimi okadar yalniz hissediyorum ki bir okadar mutsuz:/ sevgilim bunun sebebi ama ben okadar gucsuzum ki onu arkamda bırakıp yeni bir sayfa acamiyorum cunku bunu yapabilcek gercektn guc bulamiyorum insanlar boşanıyor onlar cok guzel baslangclar yapiyor artik emeklerimden falanda gectim ama kendi icimde okadar yalnizim ki pskolojim ayriliga izin vermiyor daha oncesinde ayrilmisligimiz var sonunda ya o doner ya ben bktim artik bu yasadiklarimdan bni sevdigindende artk emin degilim gecen gun sordum cevabi bnde bilmiyorum seviyormuyum dedi nasl onur kırıcı bir durum beni hep sevgiye ilgiye ac brakmstir bunlarla ilgili kavga cikarip duruyorum birde diyor ki seni kim sever ki boyle sanki bna sevgi ilgi veriyoda bn şımariklik yapip kavga cikariyorum.. simdi konusmuyorz ariyor ama kirginim icimden gelmiyor ama ayrilamiyorum nasl lanet bisi anlatamam. ondan ayrilmak onu arkamda brakmk istiyorum sanki ayrilinca daha kotu olcam birdaha sevemcen hep o aklimda olcak gibi unutursun unutursun... diyenler olcak elbette ama bizim son 2 yılmz birbirimizden vazgecmeye cabamakla gecti ozelkle benim aramiza kimse girmedi ama mutluda olamiyoruz iste.. icim doldu sıkıldm bir size yaziyim dedim.
kk hanimlari bna neden yardimci olmuyorsunuz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?