• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım!!!

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Artik yeter!sürunuyorum ben yasamiyorum yeter!en basta o baba olcak adamdan nefret ediyorum annemi aldatan hala aldatmak icin firsat kollayan bi pislik!erkeklerdennefret ediyorum hepsinden hemde!bunu neden kimse anlmk istemiyo ya neden neden?cok kucuktum ya 17 yasimdaydim kucuk bi hata sandim sevgilimle iliskiye girdim her asik oldugum erkegin bununla beni vurcagni bilemedim iste hemen kotu kiz damgasni yicegmi bilemedim!iliskiye girmeyi bildin diyenler de vardir evet bildim!surunuyorum iate hakettigim gibi kotuyumya ben!tovbe etmisim Allaha yalvarmisim bunlarin hic onemi yok dmi!disariya cikip sokagin ortasnda bagirasim geliyo ben sadece hata yaptim kotu biri degilim diye.evet kapaliyim Kapali insanlar hata yapamazmi ya niye bu kadar baski neden!artik gozlerimde yas kalmadi aglmktan hergun guclu gorunmye calsmaktan tukendim!artik yetersu buyuk laflari birakin dunya bu herkesin hersey basina geliyo iate!butun erkekler tertemizya beni lwyik gormuolar kendilerine neden yaneden belki ben daha temizim Allahin gozunde!kim bilebilir!nolur bunu kizi olanlar varsa anlatin kucukken hataya dusnesinler.oglu olanlr da kral gibi buyutmesinler kimse gunahsiz degil!Rabbim affetsin olsem diyorum olmek de cikis degil.kahrolsam herkes kurtulsa.annem bilse kbilir nasil uzulur benim guzel annem o hic annesini tanimamisbiri kocasi tarafndan aldatilanbiri. Bari bendengulmesinmi.ayakta durabileyim dimdik de bari benm faydamolsun ona..icimi dokmye ihtiycm vardi aglma krizine girdim yine. Tesekkurlr okudysanz sonuna kadar.dedgm gbi amac icimi dokmekti doktum.

Kendine yapma bunu lütfen.Yaptığın şeyi hata olarak görüyorsan sen Allah'tan affını dilemişsin zaten.Kimsenin seni böyle bir şeyle yargılamasına izin verme.Evet ben bunu yaptım ve kimseyi ilgilendirmez,bu benim hayatım,benim özelim de ve bunu senin yüzüne vuran kim varsa dimdik dur karşısında,sen onun yüzüne tükür!

Kimine göre hata kimine göre değil.senin yaşadığın bir pişmanlık var sen kendi içinde bunun muhasebesini zaten fazlasıyla yapıyorsun . Kendine böylesine işkence etme ve kendine güzel bir dünya kurmaya çalış. Başlangıçta o dünyada bir erkek olmak zorunda değil sen kendin için kendi ayaklarının üzerinde dur ve başkalarına ihtiyaç duyma. Emin ol ki seninde hayal ettiklerin olacak ama öncesinde kendini sev ve hayatına bak. Baban bambaşka bir mevzu madem ki annen bukadar kıymetli,kendini mutlu edersen oda olacaktır emin ol.

Tevbe ettikten sonra Allah affedicidir ve tertemiz cikarsin insallah karsisina.hepimizin buyuk kucuk hatalari var insanin kapali olmasiyla hata yapamaz anlamina gelmiyo yasadiklarin zor okurken de dilimden duama kattim seni.ben haksizliga ugradigimda Rabbim goruyo der ona siginirim ve sonunda helallik almaya gelir hepsi. Bu dunyada kalici diiliz uzulme takma kimseyo dilinden duani eksik etme namaz en buyuk ferahliktir namaz kil onemli olan sonsuz alem orda ki ferahligini dusün ve unutma Allah sevdigi kuluna dert verirmis

İster istemez kahroluyorum zoruma gidiyo bu hataya düsüsüm.hele insanlarin ben temizim havalari beni olduruyo napim bu saatten sonra!zaten eski sevgilimle qyni siniftyz heran gozumun onynde iyice doldum. Niye boyle oluyo anlamiyorum bi benmi kotuyum ya.saftim asik oldum yemin ederim bu kadar basit yasadigim sey.sandiginiz kadar cin fikirli biri degilimdir ben oyle jemen inanirim.ama benden baska herkes temiz .

Sen eksik değilsin öncelikle bunu anla tamam mi ? Evet yaptiklarindan pişmanlık duyuyor olabilirsin, senin fikrin ki bence bu bir ayıp ya da utanılacak bir hal değil, gayet normal. Seni her halinle sevmeyen insan, hiç sevmesin zaten bunu hiccc unutma!!!!!!!! Ayrıca hayatına giren ya da girmek isteyen kişilere bu durumun açıklamasını da yapmak zorunda degilsin. Sonuçta senin bedenin ve evet iyi de olsa kötü de olsa bir karar vermişsin zamanında. Erkekler ilişki yaşadıktan sonra, hayatlarına giren kadınlara "a bak ben ilişki yaşadım haberin olsun ama" tarzında açıklamada bulunuyorlar mi bir düşün. Sende kimseye hesap vermek zorunda değilsin, açıklama yapmak zorunda değilsin. Seni gerçekten sevecek bir insanla karsilacaksin günün birinde. Vermiş olduğun kararlardan dolayı seni yargilamayacak bir insan. Ayrıca kapalı olabilirsin seni takdir ediyorum, çünkü ben nefsime sahip olamıyorum bu hususta. Benim herzaman söylediğim birşey vardır; Allahin emrini yerine getiriyorsun evet ama sırf bu yüzden diğer kişilerden daha dindar olmak gibi bir misyon yüklenmek zorunda değilsin. Kapalı kızların sevgilisi olmazmış da içki icmezlermis de vs vs artırılabilir bu olay. Saçmalık!!! Sen önce onu kapandığı için bir takdir et de utan. Bu ülkede zaten herkes mükemmel müslüman, ahlaklari fevkalade. Kapalı kız birşeyler yapınca yuhlamakta üstlerine yok. Onları dinleme, sen kalbini dinle. Hem imanin kimde olduğunu ahir zamanda kimse bilemez. Ayrıca hatalar insanlar icindir, sen bu konuda hata yaptığını düşünüyor oldugun için kuruyorum bu cümleyi, tertemiz ve mutlu olmayı hakeden bir insansin. Bu konuyu sürekli düşünüp kendine vicdan azabı yaşatma. Senin hesabin yüce Allahla. Kimseyi ilgilendirmez.

Tamam kimsenin yargilamaya hakki yok ama turkiyede hangi erkek bende yptm bi hta der!hicbiri!zaten umrumda da degil ama insanlara dimdik durunca da adinizi baska bisey koyuolar bide yaptgyla övunuyo gibi.yani herkes isine geldigi gbi anliyo.

Tevbe ettikten sonra Allah affedicidir ve tertemiz cikarsin insallah karsisina.hepimizin buyuk kucuk hatalari var insanin kapali olmasiyla hata yapamaz anlamina gelmiyo yasadiklarin zor okurken de dilimden duama kattim seni.ben haksizliga ugradigimda Rabbim goruyo der ona siginirim ve sonunda helallik almaya gelir hepsi. Bu dunyada kalici diiliz uzulme takma kimseyo dilinden duani eksik etme namaz en buyuk ferahliktir namaz kil onemli olan sonsuz alem orda ki ferahligini dusün ve unutma Allah sevdigi kuluna dert verirmis
Allah razi olsun gozlerim doldu yine okurken.

Allah razi olsun gozlerim doldu yine okurken.
Hic dolmasin gozlerin canim benim dunyaya gelme amacimi hatalardan ders cikarmaktir emin ol benimde cok hatalarim oldu kimseye diyemedigim pismanlik yasadigim belki seninle bir tutamam ama bana gore kendimi kahrettigim hatalardir . Simdi evliyim mutluyum esimi seviyorum haa ama bak sorunlar bitmiyo simdi de yasiyorum sorun tek siginagim Rabbim bak ezani bekliyorum ki dua edeyim senincixinde edicem canim benim

Bak en temiz erkek bile kirlidir onlarin sa cokxvar hatasi ve birseyi kinarsan onu yasamadan ölmezsin o yuzden bosver kinasinlar seni konussunlar senin imtihanin bu senin hesabindan Allah sorumludur kul degil o yuzden car car etsinler sen duyma bak bigun hersey cok da guzel olucak

Ya lütfen kendi kendini yeme. Elalem ne demiş sen napicaksin ??? Kendini biliyorsun yeter. Böyle giderse psikolojini de bozucaksın. Yapmışsın bir hata bitmiş gitmiş. Nefret ediyorum bu ülkede erkeklerin kadınlara olan tavrindan. Madem öyle ışte böyle yap sende. Söyleme kimseye bu durumu. Evlendikten sonra herhalde ona dikkat edip seni doktora goturecek karakterde birine de bakmazsin. Ayrıca böyle konularda erkekler yalanı sonuna kadar hakeder. Hiçbir doktor da bu kadın bakire değil demez.

Allahla senin aranda kimse seni kınamayaz .Erkekler sevgiyi bilmiyor.onun utanması lazım senin kıymetini bilmemiş vicdansız hayvvandan aşağı oluyor dua ediyorum Allah aşkımız,korkumuz artsın sen imanını arttır hz.Süleymana Allah sebe melikesini getirdi Allah için yaşa kuran meali oku ,iman hakikatleri o zaman bütün dünyaya meydan okuyabilirsin canım kardeşi

Kirli ya da temiz olmak bunlarla belli oluyorsa
Emin ol temizim diyenler senden kirlidir
Sadece bunu neden bu kadar çok kişi biliyor anlamadım
Sen kimseye zarar vermedin,hırsızlık yapmadin senin kararlarını kimse sorgulayamaz
İnsanin kalbi kirli olmasın

Tevbe edip hatasini tekrarlamayan o hatayi yapmamis gibi olur diyen Rabbin mi daha onemli.. Yoksa seni yaptigin hata ile yargilayan sacma sapan kisiler mi? Sabret. Seni sen oldugun icin sevecek, bacak arandan kan gelmedi diye yargilamayacak biri elbetteki cikacak... Eksik degilsin. Aksine hata etmis, hatasindan donmus hakiki bir inanansin. Lutfen kendini yipratma.

Artik yeter!sürunuyorum ben yasamiyorum yeter!en basta o baba olcak adamdan nefret ediyorum annemi aldatan hala aldatmak icin firsat kollayan bi pislik!erkeklerdennefret ediyorum hepsinden hemde!bunu neden kimse anlmk istemiyo ya neden neden?cok kucuktum ya 17 yasimdaydim kucuk bi hata sandim sevgilimle iliskiye girdim her asik oldugum erkegin bununla beni vurcagni bilemedim iste hemen kotu kiz damgasni yicegmi bilemedim!iliskiye girmeyi bildin diyenler de vardir evet bildim!surunuyorum iate hakettigim gibi kotuyumya ben!tovbe etmisim Allaha yalvarmisim bunlarin hic onemi yok dmi!disariya cikip sokagin ortasnda bagirasim geliyo ben sadece hata yaptim kotu biri degilim diye.evet kapaliyim Kapali insanlar hata yapamazmi ya niye bu kadar baski neden!artik gozlerimde yas kalmadi aglmktan hergun guclu gorunmye calsmaktan tukendim!artik yetersu buyuk laflari birakin dunya bu herkesin hersey basina geliyo iate!butun erkekler tertemizya beni lwyik gormuolar kendilerine neden yaneden belki ben daha temizim Allahin gozunde!kim bilebilir!nolur bunu kizi olanlar varsa anlatin kucukken hataya dusnesinler.oglu olanlr da kral gibi buyutmesinler kimse gunahsiz degil!Rabbim affetsin olsem diyorum olmek de cikis degil.kahrolsam herkes kurtulsa.annem bilse kbilir nasil uzulur benim guzel annem o hic annesini tanimamisbiri kocasi tarafndan aldatilanbiri. Bari bendengulmesinmi.ayakta durabileyim dimdik de bari benm faydamolsun ona..icimi dokmye ihtiycm vardi aglma krizine girdim yine. Tesekkurlr okudysanz sonuna kadar.dedgm gbi amac icimi dokmekti doktum.
Evlenmeyi düşündüğün hiç bir erkeğe dürüstlük diye bunu anlatma, bu toplum dürüst olmayı haketmiyor

Tamam yapmissiniz bir hata (size gore)
Bir de su acidan dusunun...
Burda o kadar sey okuyoruz kadin evli ama kirmadigi ceviz kalmamis.
Cevremizde de var boyle insanlar.
Simdi sen asik oldun, inandin, teslim oldun diye mi suclusun?
Yoksa evli olup, her halti yiyen mi? Bekaretleri yok diye her sey mubah mi onlara?
Siz tovbenizi etmissiniz insallah Allah'ta kabul etmistir.
Yok yere heba etmeyin kendinizi.
Ne bakireler var zari haric her yani umuma acik. Simdi onlar namuslu mu?
Inanin karsinza sizi boyle kabul edebilen elbette biri cikacaktir.
Soyle ornek vereyim,
Benim bir arkadasim vardi dunya iyisi birisi ama evliliklerinden yuzu gulmemisti.
2 evlilik ve 4 cocuklu. Sonra biri ile tanisti kendisinden 2 yas kucuk bekar bir askeri personel ile. Cocuk deli gibi asik oldu simdi evliler.
Hadi toparlan...

Back
X