- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Artik yeter!sürunuyorum ben yasamiyorum yeter!en basta o baba olcak adamdan nefret ediyorum annemi aldatan hala aldatmak icin firsat kollayan bi pislik!erkeklerdennefret ediyorum hepsinden hemde!bunu neden kimse anlmk istemiyo ya neden neden?cok kucuktum ya 17 yasimdaydim kucuk bi hata sandim sevgilimle iliskiye girdim her asik oldugum erkegin bununla beni vurcagni bilemedim iste hemen kotu kiz damgasni yicegmi bilemedim!iliskiye girmeyi bildin diyenler de vardir evet bildim!surunuyorum iate hakettigim gibi kotuyumya ben!tovbe etmisim Allaha yalvarmisim bunlarin hic onemi yok dmi!disariya cikip sokagin ortasnda bagirasim geliyo ben sadece hata yaptim kotu biri degilim diye.evet kapaliyim Kapali insanlar hata yapamazmi ya niye bu kadar baski neden!artik gozlerimde yas kalmadi aglmktan hergun guclu gorunmye calsmaktan tukendim!artik yetersu buyuk laflari birakin dunya bu herkesin hersey basina geliyo iate!butun erkekler tertemizya beni lwyik gormuolar kendilerine neden yaneden belki ben daha temizim Allahin gozunde!kim bilebilir!nolur bunu kizi olanlar varsa anlatin kucukken hataya dusnesinler.oglu olanlr da kral gibi buyutmesinler kimse gunahsiz degil!Rabbim affetsin olsem diyorum olmek de cikis degil.kahrolsam herkes kurtulsa.annem bilse kbilir nasil uzulur benim guzel annem o hic annesini tanimamisbiri kocasi tarafndan aldatilanbiri. Bari bendengulmesinmi.ayakta durabileyim dimdik de bari benm faydamolsun ona..icimi dokmye ihtiycm vardi aglma krizine girdim yine. Tesekkurlr okudysanz sonuna kadar.dedgm gbi amac icimi dokmekti doktum.