• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım!!!

Bekareti onemsemiyorum da gidip kafasina gore sevisip sonra bakire olmadigi icin kabul edilmeyince aglayanlari anlamiyorum. Yani turkiyede yasiyosun bu ulke gerceklerine gore yasayacaksin. Ben istedigimle sevisirim diyebilirsin ama seninle bu sebepten evlenmek istemeyen adama da saygi duymayi bileceksin. Aglamanin ne manasi var

İster istemez kahroluyorum zoruma gidiyo bu hataya düsüsüm.hele insanlarin ben temizim havalari beni olduruyo napim bu saatten sonra!zaten eski sevgilimle qyni siniftyz heran gozumun onynde iyice doldum. Niye boyle oluyo anlamiyorum bi benmi kotuyum ya.saftim asik oldum yemin ederim bu kadar basit yasadigim sey.sandiginiz kadar cin fikirli biri degilimdir ben oyle jemen inanirim.ama benden baska herkes temiz .
Kimin kimden daha temiz olduguna bizler karar veremeyiz kendini kotu hissetme hata insanlar icindir duzeltmek ise yine bizlerin elindedir canim kalbini ferah tut

Sırf buraya yorum yazmak için üyelik aldım. Yaşadıklarımız benzer ama hislerimiz farklı. Ben de sizin yaşlarınızdayken sevdiğimle birlikte oldum. Ve başımı örtüyorum. Siz yaşadığınız birliktelik için pişman olmuşsunuz bense kendimden emin olmadan başımı örttüğüme. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum sanırım. Bundan bahsetmiş olma sebebim boş yere 'karşıma çıkan herkes bu sebeple beni reddedecek' düşüncesini taşıyor olmanız. Yanlış düşünüyorsunuz çünkü bunu yaşayarak deneyimledim ve sizinle paylaşmak istiyorum. Artık peşimi bırakması için bu konuyu açtıkladığım biri bunun ikimiz için de bir sınav olduğunu bana güvendiğini ve evlenmek istediğini hatta istersem bir kaç haftaya ailesiyle gelebileceğini söyledi. Dahası bunun günah olduğunu düşündüğü için daha önce yapmadığını ve evlenmeden önce bana asla dokunmayacağını da ekledi. Tanıdığım en iyi yürekli insanlardan biridir, onun için ne kadar dua etsem boş. Söylemek istediğim kendinizi boş yere üzmeyin, size belki kendinizin dahi şaşıracağı kadar değer verecek birileri elbette çıkacak karşınıza. Geçmişte kaldı yaşananlar, izlerini silmek kolay değil elbette ama oraya odaklanıp kalmak hayatınızı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Bekareti onemsemiyorum da gidip kafasina gore sevisip sonra bakire olmadigi icin kabul edilmeyince aglayanlari anlamiyorum. Yani turkiyede yasiyosun bu ulke gerceklerine gore yasayacaksin. Ben istedigimle sevisirim diyebilirsin ama seninle bu sebepten evlenmek istemeyen adama da saygi duymayi bileceksin. Aglamanin ne manasi var

kafama göre sevişmedim tabiki sonuçta bnde evlncez bilmem ne olayları vardı yüzük takmıştık o yaşta inanıosun işte.evlenmek istemeyen adama saygı zaten duydumki ben ayrıldım dmi?
kaldıki saygı duyulcak bi yanı da yok hergün biriyle olup sonra temiz kız istiyorum diyen adama saygı duymak da cok mantıksız bana göre.ben istediğimle sevişirim dicek bi kız değilim işte ben pişmanlık duyan hatasını kabul eden biriyim bunu kimse görmüyo ağladığım nokta bu onun bunun kabul etmemesi değil. tesekkrlr yorm için.

Kizin namusunu ahlakini beyninde degil de bacak arasinda arayan erkeklerin, diktirilmis kizlik zarini hakettigini dusunuyorum. Cok zor durumdaysan yarim saatlik is, para biriktir diktir bir arkadasinla gidip. Ama ben adam gibi adam bulup evlenecegim, yalan dolanimiz olmadan diyorsan da bekle elbet cikar bir taneside karsina tasalanma bu kadar. Ayrica tovbe ettim yalvardim diyorsun, daha bu noktadan sonra kendini boyle harap etmenin anlamo yok, o tepki gosterenler bilmezler buyuk konusmamak lazim su maddi dunyada baskasini hor gorursen yarin senin ya da kizinin basina gelir o olay. Hersey insan icin, o yuzden sende saha fazla uzme kendini akisina birak biraz.

Sırf buraya yorum yazmak için üyelik aldım. Yaşadıklarımız benzer ama hislerimiz farklı. Ben de sizin yaşlarınızdayken sevdiğimle birlikte oldum. Ve başımı örtüyorum. Siz yaşadığınız birliktelik için pişman olmuşsunuz bense kendimden emin olmadan başımı örttüğüme. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum sanırım. Bundan bahsetmiş olma sebebim boş yere 'karşıma çıkan herkes bu sebeple beni reddedecek' düşüncesini taşıyor olmanız. Yanlış düşünüyorsunuz çünkü bunu yaşayarak deneyimledim ve sizinle paylaşmak istiyorum. Artık peşimi bırakması için bu konuyu açtıkladığım biri bunun ikimiz için de bir sınav olduğunu bana güvendiğini ve evlenmek istediğini hatta istersem bir kaç haftaya ailesiyle gelebileceğini söyledi. Dahası bunun günah olduğunu düşündüğü için daha önce yapmadığını ve evlenmeden önce bana asla dokunmayacağını da ekledi. Tanıdığım en iyi yürekli insanlardan biridir, onun için ne kadar dua etsem boş. Söylemek istediğim kendinizi boş yere üzmeyin, size belki kendinizin dahi şaşıracağı kadar değer verecek birileri elbette çıkacak karşınıza. Geçmişte kaldı yaşananlar, izlerini silmek kolay değil elbette ama oraya odaklanıp kalmak hayatınızı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

çok teşekkür ediyorum evet yaşayan daha bi anlıyo işte.hem sinirleniyorum hem üzülüyorum geçmişi geri getrme şansı yok keşke olsa keşke.ama tabi en önemlisi Allahın affı inşaallah o affedr..evet sizin karsınıza çıkan insanlar gbilri var..hakkımızda hayırlısı.inşaallah artık şu insanlar peygamber gbi kendilerni günahsız görmekten vazgecer artık tek istediğim bu!

Kendini hic ama hic üzme. Bakire olup da neler neler yapan insanlar biliyorum ben temizim diye dolanirlardi ortalikta. Onlar bile evlendi simdi coluk cocuga karisti. Sen hatani kabul etmissin kimseye laf soylemek dusmez. Emin ol seni bu halinle kabul edecek insanlar da var. Zaten kabul etmiyorsa hic isin olmasin. Insallah karsina duzgun temiz bir insan cikar da bu yasadiklarini sana unutturur.

çok teşekkür ediyorum evet yaşayan daha bi anlıyo işte.hem sinirleniyorum hem üzülüyorum geçmişi geri getrme şansı yok keşke olsa keşke.ama tabi en önemlisi Allahın affı inşaallah o affedr..evet sizin karsınıza çıkan insanlar gbilri var..hakkımızda hayırlısı.inşaallah artık şu insanlar peygamber gbi kendilerni günahsız görmekten vazgecer artık tek istediğim bu!

Bunu sağlayacak olan yine kendiniz. Işe böyle sızlanmayı bırakarak başlayabilirsiniz mesela :) Sizi geçmişinizle kabul edemeyen birinin yanınızda işi yoktur zaten. Bunları düşünerek vakit harcamayın derim su akıp yolunu buluyor.

Bunu sağlayacak olan yine kendiniz. Işe böyle sızlanmayı bırakarak başlayabilirsiniz mesela :) Sizi geçmişinizle kabul edemeyen birinin yanınızda işi yoktur zaten. Bunları düşünerek vakit harcamayın derim su akıp yolunu buluyor.
aslında tek mesele kabul edilmek değilki.bi kız arkadasım bunu öğrense o bile benimle selamı keser.ben buna karsıyım herkes mükemmel herkes namuslu.bide artık güçlü görünmye çalışmak yoruyo insanı artk kendmi şartlamışım benim kendi ayaklarımın üstünde durmam lazım diye..bi iş başvurusuna bulunsam o da kabul edilmse yine dibe düşüyorum.ruh halim bitik yani.artık tek amacım kmseye muhtac olmamak o da olmazsa bilmiyrum çabalıyorum ama çıkamyrum.

aslında tek mesele kabul edilmek değilki.bi kız arkadasım bunu öğrense o bile benimle selamı keser.ben buna karsıyım herkes mükemmel herkes namuslu.bide artık güçlü görünmye çalışmak yoruyo insanı artk kendmi şartlamışım benim kendi ayaklarımın üstünde durmam lazım diye..bi iş başvurusuna bulunsam o da kabul edilmse yine dibe düşüyorum.ruh halim bitik yani.artık tek amacım kmseye muhtac olmamak o da olmazsa bilmiyrum çabalıyorum ama çıkamyrum.

Kız arkadaşlarınız sizin hayatınıza karışamaz, öneride bulunurlar belki ama ötesi olamaz. Anlamıyorum bunları. Ayrıca herkes bilmek zorunda da değil ki söylemeyin kaldıramayacağını düşündüğünüz insanlara olsun bitsin. Kendinize bu kadar yüklenmeyin yazık.

bu ne biliyor musunuz?
bazıları namusu iki bacak arasında sanıyor.
o kişi hata yaptı diye öldürün. suç anne babanın değil mi ? o kızcağızın yanında oldular mı, yanlışı doğruyu söylediler mi ?
peki senin yattığıın kişi kim ?
o seni yadırgayanların hemcinsleri.
bırak onları. sen belki de hepsinden daha temizsin

dün arkdşmla kadın hastlklarıyla ılglı konsuuyordum , kızlık zarının önemlı oldugunu anlattı.sinir testi yaptırcaktm onceden annem ızın wrmedı kızlık zarım bozulurmus dıye doktr bırsy olmaz dedı et parcsndan alıcaz dedı oraya bırsy olmaz dedı ama annem kabul etmedı.dun arkdaşlada knstum annen ıyı yapmıs dedı kızlık zarın bozulur dedı bana :D benım saglıgım daha önemlı gerekırse çatala yatarım benm saglıgımdan önemlı degıl ya kızlık zarı.evlenene kdr ultrsnla ıdare edıcekmişiz :D alttan bakılırsa kızlık zarı mazallah bozulur çok önemlı ya :D topluma şaşıryorum gerçten .bu gıbı kafalar yuzunden zaten ulkemızde bılım gelısmıyr yaa

Artik yeter!sürunuyorum ben yasamiyorum yeter!en basta o baba olcak adamdan nefret ediyorum annemi aldatan hala aldatmak icin firsat kollayan bi pislik!erkeklerdennefret ediyorum hepsinden hemde!bunu neden kimse anlmk istemiyo ya neden neden?cok kucuktum ya 17 yasimdaydim kucuk bi hata sandim sevgilimle iliskiye girdim her asik oldugum erkegin bununla beni vurcagni bilemedim iste hemen kotu kiz damgasni yicegmi bilemedim!iliskiye girmeyi bildin diyenler de vardir evet bildim!surunuyorum iate hakettigim gibi kotuyumya ben!tovbe etmisim Allaha yalvarmisim bunlarin hic onemi yok dmi!disariya cikip sokagin ortasnda bagirasim geliyo ben sadece hata yaptim kotu biri degilim diye.evet kapaliyim Kapali insanlar hata yapamazmi ya niye bu kadar baski neden!artik gozlerimde yas kalmadi aglmktan hergun guclu gorunmye calsmaktan tukendim!artik yetersu buyuk laflari birakin dunya bu herkesin hersey basina geliyo iate!butun erkekler tertemizya beni lwyik gormuolar kendilerine neden yaneden belki ben daha temizim Allahin gozunde!kim bilebilir!nolur bunu kizi olanlar varsa anlatin kucukken hataya dusnesinler.oglu olanlr da kral gibi buyutmesinler kimse gunahsiz degil!Rabbim affetsin olsem diyorum olmek de cikis degil.kahrolsam herkes kurtulsa.annem bilse kbilir nasil uzulur benim guzel annem o hic annesini tanimamisbiri kocasi tarafndan aldatilanbiri. Bari bendengulmesinmi.ayakta durabileyim dimdik de bari benm faydamolsun ona..icimi dokmye ihtiycm vardi aglma krizine girdim yine. Tesekkurlr okudysanz sonuna kadar.dedgm gbi amac icimi dokmekti doktum.
Seninde imtihinanin bu yöndeymis.. öyle düsün ve icine biraz su serpilsin güzel kiz. Birtek sen suclu degilsin tüm yasananlardan. Tövbe etmissin.. samimi bir sekilde tövbe et Allaha sigin ki kimimiz var ki su civisi cikan dünyada? Samimi ol Allaha sigin bir daha yapmayacagina ve kötü insanlarin serrinden korunmak icin sürekli dua eyle.. Allahin merhameti cok büyüktür tamam büyük bir gunah islemissin ama Allah daha büyüktür. Unutma her yagmurdan sonra günes acar. Hersey güzel olacak yeter ki sen inan. Dayanilmaz hallerde bile sabir et sonra gör günesi.. elbet seni bu halinle kabul edecek bir insan cikacaktir yüce Rabbim seninde kaderinde guzellikler yazmistir. sinirlenme annene sahip cik yoluna ve hayatina bak.. Allaha emanet ol

bunları kafana takma canım sevmıssın guvenmıssın ılerde evlencegı dusunmssn ve o an bunu yaşadın ama sonucta ayrıldın ondan.yaptıgın şey evlenmeden yanlıs sonucta zınaya gırıyor ama onemlı olan gerçkten pısman olman bunlara takılma .allah bu kadar merhamtlıyken ınsanların dusuncesıne cok takılma gul gec.erkeklerın cogu evlenmeden bırılerıyle berbr oluyor toplum bunu normal karsılıyor fakat kızlar yaptıgından ors. damgası yıyor.bu erkeklerı yetıstırende kadın zaten.cinsel organı wr dıye kadınlardan ustun tutuluyor malesf .@

Canim bazi yorumlari okudumda dinden uzaklasma sakin. Yobazlikmis cahillikmis vs bunlari duyma. Sadece dili dikenlilerden uzak dur duyma. Hata hepimiz icin evet hata hatadir geri sonduremeyiz ama pismansin ders almissin hata etmissin Allaha sigin bak o sana ne guzel kapilar acar insallah. Uzme canini ve sakin hatana hata ekleme tatlim

Ne yasamissan sevabiyla günajiyla denin bilecegin birsey
Kimseye hesap vermek zorunda degilsin kimseye anöatmak zorunda degilsin
Kim ne derse desin , hic kimse masum degil.

Kimse hatasiz degil , sen önüne bak ve kimseyi takma bosver ...

Dimdik durun herkese ve herseye inat... Ben bu kapalilik ve açık olma değil insanız sonuçta.. Hatalar bizim için. Siz de tövbe etmişsiniz zaten sorgulamayin artık kendinizi. Siz kendiniz için böyle düşünmeye devam ederseniz karsinizdaki insan da ha bu böyle düşünüyorsa ezebilirim der. Siz yaşadığınızı yaşadınız. Yaşadıklarınizin pişmanlığını yasamissiniz .. Kimse bilmek zorunda değil. Annenizin yanında olun. Sizi seven insan da sizi siz olduğunuz için sevsin. Bizim tanıdığımız da vardi. O da sizin gibi yaşadı. Ama dimdik durdu. Şimdi evli ve cocugu var. Eşi de hiç bir zaman problem yapmadı. Işte onemli olan adam gibi adamına denk gelmek.. Rabbim hayirlisini karşısıniza çıkarsın.. Umudumuzu kaybetmeyin. Herşey gelip geçer.. Allah yardımcınız olsun.

Artik yeter!sürunuyorum ben yasamiyorum yeter!en basta o baba olcak adamdan nefret ediyorum annemi aldatan hala aldatmak icin firsat kollayan bi pislik!erkeklerdennefret ediyorum hepsinden hemde!bunu neden kimse anlmk istemiyo ya neden neden?cok kucuktum ya 17 yasimdaydim kucuk bi hata sandim sevgilimle iliskiye girdim her asik oldugum erkegin bununla beni vurcagni bilemedim iste hemen kotu kiz damgasni yicegmi bilemedim!iliskiye girmeyi bildin diyenler de vardir evet bildim!surunuyorum iate hakettigim gibi kotuyumya ben!tovbe etmisim Allaha yalvarmisim bunlarin hic onemi yok dmi!disariya cikip sokagin ortasnda bagirasim geliyo ben sadece hata yaptim kotu biri degilim diye.evet kapaliyim Kapali insanlar hata yapamazmi ya niye bu kadar baski neden!artik gozlerimde yas kalmadi aglmktan hergun guclu gorunmye calsmaktan tukendim!artik yetersu buyuk laflari birakin dunya bu herkesin hersey basina geliyo iate!butun erkekler tertemizya beni lwyik gormuolar kendilerine neden yaneden belki ben daha temizim Allahin gozunde!kim bilebilir!nolur bunu kizi olanlar varsa anlatin kucukken hataya dusnesinler.oglu olanlr da kral gibi buyutmesinler kimse gunahsiz degil!Rabbim affetsin olsem diyorum olmek de cikis degil.kahrolsam herkes kurtulsa.annem bilse kbilir nasil uzulur benim guzel annem o hic annesini tanimamisbiri kocasi tarafndan aldatilanbiri. Bari bendengulmesinmi.ayakta durabileyim dimdik de bari benm faydamolsun ona..icimi dokmye ihtiycm vardi aglma krizine girdim yine. Tesekkurlr okudysanz sonuna kadar.dedgm gbi amac icimi dokmekti doktum.
Ağla öldür kendini öldükten sonra arkandan diyecekler mi bu kız hata yaptı hatasını anladı tövbe etti. Ama bi biz şu kızı anlamadık diye kendilerini paralayacaklarını mı sanıyorsun. Hayır olan sana olacak. Rabbim seni affetsin yeter senin başka bişeye ihtiyacın yok. Ne fırlamalar var evlemeden günler önce zarlarını diktirip biz kızız diye kocalarını kandıran. Eger sen dürüstlüğünle kaybediyorsan kaybetmiş sayılmazsın. Sen yaşama sımsıkı tutun elbet bi yerlerde seni bekleyen her halinle hatalarınla doğrularınla sevecek biri vardır yeter ki kalbin aklın temiz olsun. Kendini yıpratma.

Back
X