Sırf buraya yorum yazmak için üyelik aldım. Yaşadıklarımız benzer ama hislerimiz farklı. Ben de sizin yaşlarınızdayken sevdiğimle birlikte oldum. Ve başımı örtüyorum. Siz yaşadığınız birliktelik için pişman olmuşsunuz bense kendimden emin olmadan başımı örttüğüme. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum sanırım. Bundan bahsetmiş olma sebebim boş yere 'karşıma çıkan herkes bu sebeple beni reddedecek' düşüncesini taşıyor olmanız. Yanlış düşünüyorsunuz çünkü bunu yaşayarak deneyimledim ve sizinle paylaşmak istiyorum. Artık peşimi bırakması için bu konuyu açtıkladığım biri bunun ikimiz için de bir sınav olduğunu bana güvendiğini ve evlenmek istediğini hatta istersem bir kaç haftaya ailesiyle gelebileceğini söyledi. Dahası bunun günah olduğunu düşündüğü için daha önce yapmadığını ve evlenmeden önce bana asla dokunmayacağını da ekledi. Tanıdığım en iyi yürekli insanlardan biridir, onun için ne kadar dua etsem boş. Söylemek istediğim kendinizi boş yere üzmeyin, size belki kendinizin dahi şaşıracağı kadar değer verecek birileri elbette çıkacak karşınıza. Geçmişte kaldı yaşananlar, izlerini silmek kolay değil elbette ama oraya odaklanıp kalmak hayatınızı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.